Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » ned pro 25, 2011 2:09 am

Žanie: +usmívá se a pohladí ju po pacence+ to je. +a ještě víc se začne culit, že je žanetka celá taková naměkko+ Ale ale, ty se nám tu snad rozpustíš! +směje se, ale mile, natáhne se a dá jí pusinku+ Frohe Weihnachten...

Postrach: Tak já spíš předpokládám, že se Tě nechce zbavit Amon, tak podle toho mííchal. Jen by mě dost zajímalo, jestli má nějaký ochutnávače, nebo tak..nevíš o tom něco?

+na mýtinku všechna havěť zvána!+

Styx: Vojáci si mohli vybrat - brigáda v kuchyni, nebo odhazování sněhu...a náhle bylo plno dobrovolníků! Ono to hnětění těsta...+nakrčí ret+ bolijou mě z toho pak ruky! Navíc u toho nemůžu teď pořádně stát a personál už lítá měsíc a má toho plný kecky. +usmívá se spokojeně, že jí chutná+ Jen si dej! Nechceš k tomu kafe, čaj, nebo něco takovýho?

(a teda nevím, jestli ještě někdo dorazí? zítra kolem večera bysme mohli dát plynule pozvolna véču, ať se doklepem k tomu silvestru...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned pro 25, 2011 2:54 am

Bea: Tak doufám, že se ti všichni nenahrnuli do kuchyně a na sníh pak nezůstal žádný dobrovolník +směje se+ Jakto, že nemůžeš stát... zdá se mi to, že pajdáš? Cos dělala? +ptá se vyjeveně+ Díky, ale kafe nepiju. Ale silný anglický čaj se smetanou bych si ráda dala.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned pro 25, 2011 5:04 am

Styx: Neboj, probíhalo výběrový řízení! +zamrká, že to bylo dechberoucí+ No...mám něco s kotníkem, +mávne rukou+ ale je to čím dál lepší, takže žádný strachy. I tak si ale musím chvílu odpustit hezký boty...+povzdychne si zdrceně+ A představ si to, že sem si podvrtla kotník v teniskách! No chápeš to? Stát se to člověk na šteklách, řekne si fajn, moje blbost, ale takhle..to naštve. +xichtí se a hned je před styx čajová konvica cela a bea donese v konvičce i smetanku, vedle cukr a celej čajovej servis+ Kdyby si dal ještě někdo...+houkne okolo a sama si teda dá, páč tohle ona rozhodně ráda+

(v pozvánkách přidaný konečně trošku ilustrace ;o) +
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned pro 25, 2011 10:07 am

Bea: Tak u toho výběrového řízení bych chtěla být +mrkne na ni+ Jak to probíhalo? Vojáci v řadě do půl těla a kdo má větší svaly na pažích půjde odhrnovat sníh? +chechtá se+ Jistěže chápu. Mně se takové věci ehm.. taky občas stávají +ušklíbne se+ Hlavně, že už se to lepší, ale letos si už asi moc nezatančíš +nalije si do hrníčku smetánku, zalije horkou vodou a pak v něm vymáchá čaj, dokud nemá barvu tak akorát+ Anglický čaj přímo miluji. A v kombinaci s tvým cukrovím je to přímo pochoutka +osladí a pak už jen labužnicky ochutnává+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned pro 25, 2011 11:25 am

Styx: no...asi si už zvykám nebo co...za chvíli ze mě bude Eskymák..a z Romuluse lední medvěd...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Postrach » ned pro 25, 2011 11:27 am

Bea: no, to netuším, o žádném chudákovi ochutnávači nevím...přece jen...ty první pokusy, kdy se to třeba nemuselo úplně povést..nevím.,..radši to snad ani nechci vědět..ono totak může být i lepší...*by se možná dozvěděl až moc*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » ned pro 25, 2011 11:29 am

(ok, za mě dorazí když tak zbytek schíz až k Silvestru...:))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned pro 25, 2011 1:29 pm

Remus: Tak si dej pořádně silný grog... jsi studený jako tuleň, ty eskymáku +uculí se a objedná mu grog a zatím ho obětavě zahřívá vlastním tělem:)+ A co Romulus, ten si ty závěje přímo užívá, že?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Žaneta » ned pro 25, 2011 2:10 pm

Beatrix píše:Žanie: +usmívá se a pohladí ju po pacence+ to je. +a ještě víc se začne culit, že je žanetka celá taková naměkko+ Ale ale, ty se nám tu snad rozpustíš! +směje se, ale mile, natáhne se a dá jí pusinku+ Frohe Weihnachten...

jáá? néé, já jsem drsnej voják přece +culí se+ tobě taky pěkný vánoce +přitáhne si ji trošku víc k sobě a hezky jí rtíčky sladce olíbne+
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
bo będziesz mógł ją osłonić...."
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Memory » ned pro 25, 2011 2:59 pm

Pred Mýtinkou zastaví Ericove požičané auto. Vystúpi z neho Eric, obíde ho a otovrí dvere Memory. Potom obaja spoločne vojdú dnu.

Rozhliadne sa a snaží sa v tom dave nájsť Beu. Keď ju zbadá, vykročí k nej. "Ahoj." objíme mu so žiarivým úsmevom na tvári. "Ďakujem za pozvanie. Prepáč, že meškáme." povie a tak nejak počíta s tým, že Eric stojí za ňou, no keď Beu pustí a obzrie sa za seba zistí, že tomu tak nie je. "Zamračí sa a nakukne ponad dav, kam jej zmizol jej doprovod.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince