Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Eric » ned pro 25, 2011 3:04 pm

+Zostane vzadu a tvári sa, že jeho pozornosť veľmi zaujali misy s jedlom. Tak to tam očumuje s tanierom v ruke a rozhoduje sa, z čoho si naberie ako prvého... vyhrá to zemiakový šalát.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned pro 25, 2011 4:16 pm

Styx: Nééé! Stačilo aby mně řekli, jak udělají topinku s vajíčkem a přirozenej výběr už to roztřídil..+že nevěděli jak na to někteří+ Nepovídej! Něco sem o tom zaslechla, no dnes su chromá já. Ale já myslím, že než se začne tančit, tak už budu zdravá..+v reálu určitě...+ Já hlavně miluju tu pohodu, klid...+taky si udělá čajík s mlíčkem a ucucává+ Samo milí lidi okolo, pohádka. Venku tři metry sněhu..to sou vááánoce!+a uzme si basilejskej perníček (fňuk!)+

Postrach: On by se ti amon dost možná sám pochlubil, na svý úspěchy je patřičně hrdej. Spíš...+nakrčí ret+ se obávám, jestli nekoštuje sám..+chvílu nad tím přemýšlí a pak potřepe hlavou a zapije to+

Žaneta: No jasně, ty si moje drsňačka...+uculuje se a olíbává jí mazlivě rtíčky a jemně jí je oždibrává, než k nim přijde Memory. Ale ani tak se od žanie nijak neodtahuje, ale s Memory se samozřejmě obejme+

Mem: Ahoj! Su ráda, že ste došli! +erica vážně nepřehlídla+ To sou už druhý vánoce, co trávíme spolu +uculí se spokojeně, že ju tam má+ stýskalo by se mně! +koukne taky směr doprovod+ Hlad...ten vždycky vyhraje. +uculí se+ Aaa...vy spolu..něco? +vyzvídá a drží se žanetky za packu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned pro 25, 2011 7:14 pm

Bea: No.. ta moje představa výběrového řízení zní opravdu zajímavěji +chechtá se+ Já taky miluji na Vánocích tu pohodu a klid. Když nemusím nic dělat, jen odpočívat a užívat si volna. Za ten hektický rok si alespoň těch pár dní klidu všichni zasloužíme +zobne si tam nějaké cukroví+ Tedy... pevně doufám, že mě nikdo o svátcích neodvolá do práce... +ušklíbne se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned pro 25, 2011 8:38 pm

Bea: hm..to pochybuju...pro lidi to není možný udržet v žaludku...tuhle tekutinu...i když věřím, že žaludek má silný, tohle..neustojí..stejně jako já nemůžu normální jídlo..ale voní to krásně..aspoň to můžu ocenit...koukne po stolech s chuťkama..
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » ned pro 25, 2011 8:43 pm

*vezme si grog* jo tuleň jo?*směje se* nějaká zkušenost, s tuleni?*uculí se* a co vůbec ten tvůj srub..jsem někde četl, žes ho stavila postaru...jak to, že nebyla kolaudace?*povytáhne obočí zvědavě*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Žaneta » ned pro 25, 2011 9:16 pm

Beatrix píše:
Žaneta: No jasně, ty si moje drsňačka...+uculuje se a olíbává jí mazlivě rtíčky a jemně jí je oždibrává, než k nim přijde Memory. Ale ani tak se od žanie nijak neodtahuje, ale s Memory se samozřejmě obejme+

Bea: Jo! ale tak.. dneska né, dneska budu super hodná +hezky ji olíbává rtíky a musí se u toho usmívat, jak je to příjemný.. a ta atmosféra kolem a tak+ sešlo se tu docela dost lidí, co
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
bo będziesz mógł ją osłonić...."
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Styx » ned pro 25, 2011 9:41 pm

Remus: Tak zatím se ještě žádný tuleň nezatoulal k mému srubu, takže osobní zkušenosti pražádné +směje se+ No... postavila jsem jej vlastníma rukama... taky s pomocí kouzel samozřejmě. Chtěla jsem si prostě něco dokázat +pokrčí skromně rameny+ Kolaudace... no.. nebyl kdo by se toho ujal +mrkne po něm očkem+ Nechtěl bys mi to zkolaudovat ty? Máš se sruby bohaté zkušenosti +culí se na něj+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon pro 26, 2011 12:48 am

Beatrix píše:Mem: Ahoj! Su ráda, že ste došli! +erica vážně nepřehlídla+ To sou už druhý vánoce, co trávíme spolu +uculí se spokojeně, že ju tam má+ stýskalo by se mně! +koukne taky směr doprovod+ Hlad...ten vždycky vyhraje. +uculí se+ Aaa...vy spolu..něco? +vyzvídá a drží se žanetky za packu+

(pardon, že som takto vyrušila. Nečítala som si tie príspevky pred tým)

Žaneta: "Ahoj." pozdraví aj ju s úsmevom. "Dávno sme sa nevideli." (mám pocit, že od tých nákupov, čo sa dala dohromady s Chrisom)

Bea: "No vlastne máš pravdu." prikývne, no zatvári sa tak trochu ospravedlňujúco, že sa za ten rok toho stalo tak veľa zlého. "Vážne?" pozrie na ňu trochu nedôverčivo, no súčasne s nádejou, že to snáď Bea myslí vážne. "No hej. Tí chlapi snáď nemyslia na nič iné." zavrtí nad Ericom hlavou a opäť sa otočí k Bei. "Eee... čo? Nie." zasmeje sa. "Sma akurát kamaráti... teda... možno ani to nie, ale keď tu Kris nie je... a ja nikoho práve nemám... no, nechcela som ísť sama a Eric sa ponúkol, že mi bude robiť doprovod." pokrčí ramená.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Eric » pon pro 26, 2011 12:50 am

+Zachytí Bein pohľad, kývne jej hlavou na pozdrav, usmeje sa tým svojím úsmevom, ktorým akoby hovoril "viem všetko na svete" a venuje sa ďalej šalátu.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon pro 26, 2011 4:11 am

Styx: To já zase až taková na ně nejsu, že bych je tu prznila ve velkým! +směje se+ Musíme udržovat morálku, nebo nám zvlčijou! A co pak s nima..+povzdychne si, že by je musela odstranit..nechat..deportovat..+ To máš naprostou pravdu! Tak na lenošení! +připije jí čajem+

Postrach: +tak ona nemyslela, že by to do sebe klátil, ale třeba olíznout, ucucnout a tak. předpokládám, že lžícu krve amon dá...ale fakt netuším, jak to provádí, kdo to ochutnává....+ Mh...+rači o tom dál nepřemýšlí+ No jo, to mně připomíná, že bysme se měli pomalu přesunout k večeři! Jestli chceš, můžeš zůstat tady..+mávne do lokálu, že se večeře účastnit nemusí, jestli mu to dělá špatně+ Tady bude furt dost lidí...

Žanie: Mhmm..a do silvestra doufám sejde ještě víc. +sehne se a dá jí pusinku do výstřihu a oňufne ju tam a spokojeně přivře očka, jak krásně voní+ Moje...

Mem: (dobrý, my se poskládáme ;o)+ Jo! +přikývne a myslí to vážně+ Minulej rok to bylo...snad po deseti letech poprvé, co sem netrávila vánoce s někým jen ve dvou a bylo to pěkný. Večeře a tak...+usměje se trošku nostalgicky, no do vzpomínek raději nezabředává+ Jo...+chvílu mlčí jak memory domluví a pak se usměje+ Víš co? Musíme se na to napít! +vezme tři skleničky a rozdá oběma holkám co má u sebe+ Tak na letošní vánoce! +a hodí to do sebe asi jako první+ Eric...+přece jen se vrátí k Memořiným slovům, protože to možná snad až vypadalo, že ju rači schválně "přeslechla", ale to ne+ myslím, že na tebe nedá dopustit. Jinak bych ho nejrači umlátila cihlou! +zaxichtí se a zasměje se - a zároveň se přemile usměje na Erica výrazem "no jistěěěě, taky vás milujem"+

TÁK VÁŽENÍ, POKUD MŮŽU POŽÁDAT, POMALU SE PŘESUNEME K VEČEŘI..+a nasměruje všechny do salonku, kde je přichystaná hostina ve stylu nalož si sám, každýmu na co má chuť, všechno perfektně horký mňamkozní+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince