od Beatrix » pon pro 26, 2011 4:11 am
Styx: To já zase až taková na ně nejsu, že bych je tu prznila ve velkým! +směje se+ Musíme udržovat morálku, nebo nám zvlčijou! A co pak s nima..+povzdychne si, že by je musela odstranit..nechat..deportovat..+ To máš naprostou pravdu! Tak na lenošení! +připije jí čajem+
Postrach: +tak ona nemyslela, že by to do sebe klátil, ale třeba olíznout, ucucnout a tak. předpokládám, že lžícu krve amon dá...ale fakt netuším, jak to provádí, kdo to ochutnává....+ Mh...+rači o tom dál nepřemýšlí+ No jo, to mně připomíná, že bysme se měli pomalu přesunout k večeři! Jestli chceš, můžeš zůstat tady..+mávne do lokálu, že se večeře účastnit nemusí, jestli mu to dělá špatně+ Tady bude furt dost lidí...
Žanie: Mhmm..a do silvestra doufám sejde ještě víc. +sehne se a dá jí pusinku do výstřihu a oňufne ju tam a spokojeně přivře očka, jak krásně voní+ Moje...
Mem: (dobrý, my se poskládáme ;o)+ Jo! +přikývne a myslí to vážně+ Minulej rok to bylo...snad po deseti letech poprvé, co sem netrávila vánoce s někým jen ve dvou a bylo to pěkný. Večeře a tak...+usměje se trošku nostalgicky, no do vzpomínek raději nezabředává+ Jo...+chvílu mlčí jak memory domluví a pak se usměje+ Víš co? Musíme se na to napít! +vezme tři skleničky a rozdá oběma holkám co má u sebe+ Tak na letošní vánoce! +a hodí to do sebe asi jako první+ Eric...+přece jen se vrátí k Memořiným slovům, protože to možná snad až vypadalo, že ju rači schválně "přeslechla", ale to ne+ myslím, že na tebe nedá dopustit. Jinak bych ho nejrači umlátila cihlou! +zaxichtí se a zasměje se - a zároveň se přemile usměje na Erica výrazem "no jistěěěě, taky vás milujem"+
TÁK VÁŽENÍ, POKUD MŮŽU POŽÁDAT, POMALU SE PŘESUNEME K VEČEŘI..+a nasměruje všechny do salonku, kde je přichystaná hostina ve stylu nalož si sám, každýmu na co má chuť, všechno perfektně horký mňamkozní+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.