Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Styx » pon pro 26, 2011 10:14 am

Bea: To tě tedy obdivuji, že se tak držíš... tolik pěkných chlapů máš kolem sebe +culí se+ Ale vládneš jim tedy pevnou rukou +řekne uznale a připije si s ní na ty Vánoce a pak se pomalu přesune s davem do salonku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Žaneta » pon pro 26, 2011 11:44 am

Bea: Tak to tu budu muset zůstat až do Silvestra +nabumbá se, koukne na ni nevinně a pohladí ji přes bok na zadeček+ tak poď dáme si něco dobrýho k jídlu +a nakukuje bezradně co+
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
bo będziesz mógł ją osłonić...."
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Postrach » pon pro 26, 2011 12:18 pm

Bea:*no radši neuvažovat, jak to dělá..*hm..díky...ale pohled na jídlo mi nevadí...spíš je to obráceně, aby někomu z hostů nevadila má strava, resp. to, že nejím..víš jak..nechci kazit chuť k jídlu...*přejde si teda do salonku ale zůstane někde trošku bokem raději*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » pon pro 26, 2011 12:20 pm

*se tedy přesune, se nějak u zvířátek zapomněla a jde okouknout, co tam mají...uzme si něco a sedne si k Postrachovi, přece ho tam nenechá samotného, když už spolu přišli*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » pon pro 26, 2011 12:22 pm

Styx: tak to budem muset někdy zajít do zoo..když praxe žádná...*směje se a přesunou se na večeři* a co sis chtěla dokázat?*zvědavě se zeptá a rozhlíží se, co by si tak..z toho všeho tam dal*no, klidně ti ho zkolauduju...*mrkne na ni*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » pon pro 26, 2011 12:48 pm

Styx: Tak oni mě taky zrovna ochotou nenosijou na rukách. +ušklíbne se, že po ní tady rozhodně nešílijou+ Já? +zavrtí hlavou+ Já neumím vychovat ani zvířata, +kývne k Winnie, která se snaží prorvat skrz šprušle+ no jen se na to podívej, černobílá má rok a je to malý rozmazlený dítě, koala dva +asi+ a je ještě horší! Aspoň, že od toho králíka nikdo moc neočekává, že bude vychovaně sedět na zadku. +povzdychne si+ Nebýt tu vždycky nějakej chlap ve vedoucí pozici, tak je tu z toho kůlnička na dříví. Na druhou stranu docela sekají latinu, vedení +jako ti chlapi+ jim dalo asi jasně najevo, jaký chování je žádoucí.

Žanie: +sedne si tam se všema ke stolu+ Tak co, začneme polívkou? +usměje se na ni a nalije jim kapříkovou a přisune jí krutonky+ Dobrou chuť! +pohladí ju po stehýnku, aby jí bylo příjemněji+

Postrach: Noo...+rozhlídne se+ nevím nevím, myslíš, že smrtijedi, bystrozoři, vojáci, vlkodlaci a kuchaři mají problém s krví? +uculí se na něho a dolije mu z flašky+ Nech si chutnat!

Man: Jen pote blíž! +mávne na ně+ stejně to je taková komorní večeře...

+otočí se vyzkoumat, jestli se tam někde netoulá třeba yohannka, že by si taky dala s nima...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon pro 26, 2011 1:55 pm

Bea:díky..tak né, že vadila vidět...ale vidět jíst je přece jen rozdíl, no...vlastní zkušenost od jiných spolustolovníků..a to měli jen jiný druh..*ale přisednou si teda...*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » pon pro 26, 2011 1:56 pm

Hm..a nespolněte si penízek...*vzpomene si, že tam rozložila nepozorovaně k talířkům minci každému..(viz pozvánka)*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pon pro 26, 2011 1:59 pm

Remus: Do zoo? Hrozně ráda... ale nevím, jestli by mě tam nechali mazlit se s tuleni +směje se+ Chtěla jsem si dokázat, že taky něco umím. Že nepřijdu ke všemu jako slepý k houslím, že mi všechno nespadne do klína už hotové. Celý život jsem byla zvyklá, že jsem si všechno koupila nebo dostala, tak jsem chtěla zkusit, jestli něco dokážu taky sama. A víkendový domek byl velká výzva. No... dnes bych řekla, že až moc velká +culí se+ Skvělé. Alespoň posoudíš odborně-kritickým okem, jak moc se mi to povedlo... nebo nepovedlo +zasměje se a taky se rozhlíží, co by si dala dobrého+

Bea: Ale neříkej, že se za tebou ani neotočí, když kolem nich projdeš. Anebo si o tobě nepovídají nějaké peprnosti, když jsou pohromadě a ty daleko +mrkne na ni se smíchem+ No to je pravda, chce to pořádně pevnou chlapskou ruku. Většinou si od ženských nenechají rozkazovat... už z principu. Ale zase můžeš svými ženskými zbraněmi chytře popostrčit toho vůdce, kam potřebuješ a ve výsledku je to nakonec stejně tak, jak chceš ty +směje se+

Man a Postrach: Tak co vy dva.. zdá se mi to, že vás poslední dobou vidím stále častěji spolu? +mrkne na ně potutelně+ A ještě jednou... velká gratulace k vaší společné výhře +pozvedne skleničku k nim+ Jak si ji užíváte?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon pro 26, 2011 3:58 pm

Postrach: Za ty leta...mně už nepříde divný skoro nic..no možná kdyby ses tu začal ládovat krvavýma vnitřnostma...ale s krvavýma steakama taky problém nemám. +ale mluví trochu tlumeně, kdyby se náhodou hodlalo dělat šoufl někomu vedle+

Man: á děkujem! +dá si ho před talířek a pak si ho hezky uzme do peněženky pro štěstí a hojnost...+

Styx: To víš, že otočijou! A ty hlášky slyším furt! Nezdvořáci! +směje se+ Ale z lásky to fakt není. Ti kdyby mohli... Jo, pevnou chlapskou ruku potřebujou, ale tady Žanie taky poslouchají a to je to něžná dáma. +uculí se+ Naše armáda je trošku specifická, ale pravidla máme jasně daný a sankce nebavijou ani jednu stranu. Některýho velitele leda dobít než popostrčit, občas sou to boje. Ale teď je klid a mír i ve vlastních řadách. Zaplať Amon!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince