od Beatrix » pon pro 26, 2011 12:48 pm
Styx: Tak oni mě taky zrovna ochotou nenosijou na rukách. +ušklíbne se, že po ní tady rozhodně nešílijou+ Já? +zavrtí hlavou+ Já neumím vychovat ani zvířata, +kývne k Winnie, která se snaží prorvat skrz šprušle+ no jen se na to podívej, černobílá má rok a je to malý rozmazlený dítě, koala dva +asi+ a je ještě horší! Aspoň, že od toho králíka nikdo moc neočekává, že bude vychovaně sedět na zadku. +povzdychne si+ Nebýt tu vždycky nějakej chlap ve vedoucí pozici, tak je tu z toho kůlnička na dříví. Na druhou stranu docela sekají latinu, vedení +jako ti chlapi+ jim dalo asi jasně najevo, jaký chování je žádoucí.
Žanie: +sedne si tam se všema ke stolu+ Tak co, začneme polívkou? +usměje se na ni a nalije jim kapříkovou a přisune jí krutonky+ Dobrou chuť! +pohladí ju po stehýnku, aby jí bylo příjemněji+
Postrach: Noo...+rozhlídne se+ nevím nevím, myslíš, že smrtijedi, bystrozoři, vojáci, vlkodlaci a kuchaři mají problém s krví? +uculí se na něho a dolije mu z flašky+ Nech si chutnat!
Man: Jen pote blíž! +mávne na ně+ stejně to je taková komorní večeře...
+otočí se vyzkoumat, jestli se tam někde netoulá třeba yohannka, že by si taky dala s nima...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.