Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » stř pro 28, 2011 3:18 am

Styx: Vypadám snad jako sebevrah? +ale její úúúsměv Styx asi moc neuklidní...+

Memory: +spolkne poznámku, že Kristiánovi můžou děkovat za spoustu věcí a usměje se+ Doprovod není až tak přesný slovo, potkali sme se čirou náhodou v americe...teda já ho tam potkala náhodou, on tam zas takovou náhodou nebyl...ale rači trpím dojmem, že to náhoda byla. +trošku se do toho zamotává, jak se snaží usilovně myslet na něco pozitivního+ To sem mu tu tehlu měla zabalit pod stromeček! (joo! co sem to od něho vlastně dostala? vypadá to jako propiska, ale moc netuším co to je..vzhledem k těm nábojům mě ještě napadla ládovačka na ně, případně nějaká zbraň, ale nevypadá to moc ani jako jedno...)

Eric: Dobrý večer pán Eric, +uculí se na něho přemile+ ani né, ale znáte to - helma a neprůstřelná vesta to jistí. +věnuje mu ještě jeden úúsměv a mrkne na Mem+

Margarit! Siriusi! +přivítá se s něma+ Jenom pote dál, dejte si na co máte chuť - +mávne ke stolu prohýbajícímu se pod jídlem+ Já ještě zkontroluju jestli je všechno v pořádku a pozvala bych vás pomalu všechny ke stromečku. +kývne i na zbytek, aby se pomaličku docpali a oběhne Mýtinku zatím, než si dají - všechno vypadá ok, tak se vrátí a čeká, až se teda najijou všichni+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř pro 28, 2011 3:43 am

+ona už má dojedeno, tak se na Bein pokyn pomalu, ale opravdu pomalu, aby to nevypadalo, že se tam hrne jako první, přesune ke stromečku, kam už předtím nenápadně schovala své dárečky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř pro 28, 2011 12:07 pm

*zamávají na Blackovce a dojí-dopijou a čekají na ostatní*

Man-Styx:no..proč myslíš, že to tak máme?*zavlní obočím*ale tak to už by se muselo něco dít...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » stř pro 28, 2011 12:09 pm

Styx: no, to já taky ne..nebo by ses musela chodit drbat o kůru stromu jako medvěd...*taky dojí* no to je škoda...lov v jednom není taková zábava...ahá, takže gulášek už jo..ale zastřelit ji musím já..to jsou mi věci...*zavrtí hlavou, ale docela to chápe..když se ta srnka tak koukááá mile většinou*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Margarit Black » stř pro 28, 2011 12:13 pm

*vezme si něco na talíř a klidně si to vezme i ke stromečku...třeba se tam najde i nějaký stoleček, ať se něčím taky zabaví, když budou ostatní otevírat dárky, než dojde na ně;) to mezi tím stačít pojest*

*Sirius si vezme šťavnatého lososa a bramborový salát a klidně si s ním pujde sednout ke stromku, pokud to nebude vadit:))*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Žaneta » stř pro 28, 2011 12:14 pm

Beatrix píše:
Žanie: Snad néé, ty nejkostnatější části dostali vojáci, ať mají co vybírat...+takže tam mají spíš takový ty megakosti+ Ale výborný teda...i ten salát se jim povedl...+mručí spokojeně, dodlabe a zafuní, že teda jako stačíí+

chudáci! +směje se a v klídečku kapříka sní+ tohle bych mohla jíst pořád +tváří se u toho extraspokojeně až by jeden nevěřil co všechno se do ní vejde+ uffff.. ale už nemůžu!
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
bo będziesz mógł ją osłonić...."
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Styx » stř pro 28, 2011 4:32 pm

Remus: No, něco člověk jíst musí... na koříncích živa bych tedy nechtěla být. A pokud se to maso na mne přímo nedívá, tak mi to už pak ani nevadí +na důkaz si s chutí ukousne z jeho řízku+ Tak aby to nebyla taková nuda, půjdu s tebou na ten lov +svolí nakonec+ Ale střílet do zvířat ode mně opravdu nechtěj. Přinejhorším ti budu zvěř plašit... se ukáže, jak zdatný jsi lovec +vtipkuje se smíchem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř pro 28, 2011 5:55 pm

po sto letech laskavě dorazí a pomůže s přípravami na oslavy :happy* :heaven: . docela samostatně nachystá docela pěkné koutky s dobrotami:

Obrázek

Obrázek

olíbá, popřeje a podaruje všechny kolem, dost se vykecává v kuchyni, zastaví se se všemi známými, pusa jí jede na povídání i na ochutnávání. olíbá a oobjímá hlavně Beuš a Yohi a všechnu zvěř, taky všechny z obsluhy a z kuchyně, co je zná z práce :* :hug , rozdá tuny vánočních perníků a čokobonbónů a mandlových sušenek. a taky péefka:

Obrázek

a když se tak poveselí a pomůže s chystáním, zase všechny obejde a rozloučí se a omlouvá, že musí zase běžet, neb musí být do půlnoci zpět v jiné dimenzi, neb ji tam zaklela bláznivá víla :lol:
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Memory » stř pro 28, 2011 7:33 pm

Beatrix píše:Memory: +spolkne poznámku, že Kristiánovi můžou děkovat za spoustu věcí a usměje se+ Doprovod není až tak přesný slovo, potkali sme se čirou náhodou v americe...teda já ho tam potkala náhodou, on tam zas takovou náhodou nebyl...ale rači trpím dojmem, že to náhoda byla. +trošku se do toho zamotává, jak se snaží usilovně myslet na něco pozitivního+ To sem mu tu tehlu měla zabalit pod stromeček! (joo! co sem to od něho vlastně dostala? vypadá to jako propiska, ale moc netuším co to je..vzhledem k těm nábojům mě ještě napadla ládovačka na ně, případně nějaká zbraň, ale nevypadá to moc ani jako jedno...)

Eric: Len naňho neveriacky hľadí a krúti hlavou. "Vyzeráš, akoby si niekoľko dní poriadne nejedol!"

Bea: Len sa pobavene uškrnie. "Mám dojem, že náhody, to on veľmi rád zneužíva." cuknú jej kútiky, ako si to predstaví. "Rozhodne by som rada videla, akoby sa zatváril, keby dostal tehlu." mrkne na Beu a jak hovorí Ericovi o tých nepriestrelných vestách, len sa uškrnie. "To je pravda, niečo také sa vždy hodí." významne pozie na Erica.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Eric » stř pro 28, 2011 7:54 pm

Bea: +Jak tam na seba s Mem tak mrkajú, nadvihne jedno obočie.+ Vidí sa mi, že mi niečo uniklo. Iste... +usmeje sa zas na Beu až moc milým úsmevom.+ ...už by ma to vôbec neprekvapilo, keby povinnou výstrojou na Mýtinke bola helma, nepriestreľná vesta a poriadna munícia.

Mem: +Uškrnie sa a na Beu zas významne pozrie on.+ Skutočne ti tak pripadám?

+Ako sa Bea s Mem baví o tých tehlách, zavrtí hlavou a zatvári sa naoko ublížene.+ To znie, dámy, akoby ste ma nemali moc v láske!

(Beatrix, to je zbraň vo veľkosti a tvare pera. Veľmi praktické, ak správne mierite. Ak budete chcieť, názorne vám to ukážem.)
Eric
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince