Styx: Vypadám snad jako sebevrah? +ale její úúúsměv Styx asi moc neuklidní...+
Memory: +spolkne poznámku, že Kristiánovi můžou děkovat za spoustu věcí a usměje se+ Doprovod není až tak přesný slovo, potkali sme se čirou náhodou v americe...teda já ho tam potkala náhodou, on tam zas takovou náhodou nebyl...ale rači trpím dojmem, že to náhoda byla. +trošku se do toho zamotává, jak se snaží usilovně myslet na něco pozitivního+ To sem mu tu tehlu měla zabalit pod stromeček! (joo! co sem to od něho vlastně dostala? vypadá to jako propiska, ale moc netuším co to je..vzhledem k těm nábojům mě ještě napadla ládovačka na ně, případně nějaká zbraň, ale nevypadá to moc ani jako jedno...)
Eric: Dobrý večer pán Eric, +uculí se na něho přemile+ ani né, ale znáte to - helma a neprůstřelná vesta to jistí. +věnuje mu ještě jeden úúsměv a mrkne na Mem+
Margarit! Siriusi! +přivítá se s něma+ Jenom pote dál, dejte si na co máte chuť - +mávne ke stolu prohýbajícímu se pod jídlem+ Já ještě zkontroluju jestli je všechno v pořádku a pozvala bych vás pomalu všechny ke stromečku. +kývne i na zbytek, aby se pomaličku docpali a oběhne Mýtinku zatím, než si dají - všechno vypadá ok, tak se vrátí a čeká, až se teda najijou všichni+