od Styx » sob pro 31, 2011 5:57 pm
Remus: +rozesměje se+ Tak tam opravdu žádní šmatlaví medvědi nežijí. Je pravdou, že medvědovi stěží utečeš...i když se zdají být nemotorní, jsou rychlí. A proto je nedráždím a tak nějak se v té divočině vzájemně tolerujeme. Dokonce si mě jeden i oblíbil... chodí mě navštěvovat ke srubu. Ale jen zpovzdálí, neodváží se blíž. Takže ne, že ulovíš zrovna jeho +pohrozí mu s úsměvem+ Budeš se divit, ale jedno takové kouzlo tam opravdu je. Po každém vyslovení kouzelné formule ti přičaruje jeden pár končetin, takže když se budeš hodně snažit, můžeš mít rukou jak bohyně Kálí +zasměje se+ Otázkou ale je, jestli ti paradoxně nebudou překážet... aby ses pak do nich nezamotal +chechtá se+
Postrach: Přesně tak, byl to opravdu originální nápad +pokývá uznale hlavou+ Je to pohodlné, pěkné a ještě to splní účel. Taky to někdy používáš? Protože pokaždé, cos mi něco předváděl, jsi měl na sobě bezvadně padnoucí oblek, kravatu a elegantní košili. Dost nepohodlné k boji, ne? +poznamená s úsměvem+ Hned jsem si říkala, že to druhé asi nebude od tebe +rozesměje se, nějak si neumí představit, jak by vybíral pro svoji žačku jemňounké sexy kimono:D+ Na Remuse budu muset jít opatrně. Nejdřív se mu předvedu v tom od tebe... uvidíme, co to s ním udělá +culí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)