od Neferet » pon lis 02, 2009 7:42 pm
Král, královna je to jen titul. +usměje se smutně+ Ne, že by mi to nějak vadilo. Je to sice jen titul, ale je sním spojeno dost starostí. +potřepe hlavou+ Když vznikli rody po čase se zjistilo, že spolu nedokážou vyjít. +pokračuje ve vysvětlování+ Docházelo k četným neshodám a počase se vystupňovaly natolik, že se rody začaly mezi sebou likvidovat. Každý rod má v čele jednoho staršího, který má o všech upírech v rodu všechny možné i nemožné informace. Tihle stařešinové, jak uvádí prameny, nedokázali narustající neshody udržet a vymkly se jim z kontroly. Upíři se začali mezi sebou vybíjet kvůli každé maličkosti a napadali obyčejně lidi, i když neměli hlad. Podle pramenů jednou skupina upírů napadla muže, který pracoval na poli. Měli ho zabít, ale místo toho on zabil je. Nikdo nevěděl co se přesně stalo a stařešinové, když se to dozvěděli nechali si zavolat muže k sobě. Snažili se ho přesvědčit, aby jim řekl jak dokázal porazit upíry, kteří ho napadli. Muž jim odpověděl, že dokázal v sobě zkrotit sílu, která mu pomohla. Odpřísáhl, že sílu může povolat kdykoliv a stařešinům to předvedl. Jelikož neshody mezi rody vystoupily na neudržitelnou mez rozhodli se stařešinové požádat muže o pomoc. Muž přijal a v celé zemi Bemount udělal pořádek. Trvalo to několik let a muselo zemřít mnoho upírů i lidí, aby tajemství zůstalo tajemstvím. Když byl muž hotov požádali ho stařešinové, aby s nimi zůstal a předával své vědomosti dál. Muž přijal, ale pouze pod podmínkou, že on sám si vybere svého nástupce a on zas svého. Stařešinové na jeho podmínku přistoupili a tak vlastně vznikl titul Lidský král upírů. +zakončila vyprávění+ Chápejte mým úkolem je řešit rozpory mezi rody, mít o nich stále čerstvé informace, hlídat, aby se nikdo z lidí nedozvěděl, že existují, hlídat, aby žádný z rodu nepřeročil určené hranice a spoustu dalších věcí a to všechno mi ještě komplikuje to, že jsem žena.
Draco dormiens numquam titillandus