Sirius: Ha ha! Já se bojím i té žirafy! +ale směje se tomu+ No tak se schválně předveď! +pobízí ho, ať jim ukáže, jak lenochoda kontaktova+
Manori: +pozorně ji poslouchá a vzorně přikyvuje, jako by si to rovnou psala+ Barva je v pohodě +mávne rukou+ mně už spíš příde divný, když nějaký zvíře vypadá furt stejně! Ménečko vymyslíííme - a rozhodně nebude Amina! +zavrtí hlavou+ To bysme jí mohli dát v květináču aji do toho pavilonku...zimnízahrada..přece jen v zimě venku nix moc na ožírání stromků. Ne, to fakt nehrozí - nebudu z žirafy pěstovat velblouda!
Co hlučet..spíš aby ona unesla nějakej ten hluk...+polkne lehce nervozně+
yohannka: Ty chceš, aby mě sežral! +no aby siriusovi a yohannce dokázala, že je nebojácná, tak natáhne ruku a bleskově ho pohladí po tlapě a obezřetně odskočí. když se na reakci začne lenochod snad ještě víc culit, tak se spkojeně usměje+ vidíte? má mě rád! +a už odvážněji ho pohladí po hlavičce a on přespokojeně zamručííí+
Memory: +zašklebí se+ Měníš téma! +ale potřepe nad tím hlavou+ No kdyby ses chtěla podělit o pikantnosti..nepohrdnu! Ke mně se zas tak moc drbů nedonese... Já a Žanie asi dobrý? +koukne po ní, žanie se tam asi baví s nějakým vojákem, nebo někým+ Sice už si připadám trochu jako bysme spolu byly dvacet let, ale nedovedu si to bez ní představit. +chvílu směr žanie zamyšleně kouká, no pak se vrátí do reality+ Su ráda, ž eju mám.
Hlavně si ho nezapomeň vyzdvihnout!
Eric: Že nejste neznamená, že se tak k vám nemůžu chovat. +uculí se a sleduje, jestli ho to přechází+ Kapky od pana Krafta...myslím, že už ste taky měl tu čest...+dá mu je do ruky+ Teď sem je otevřela, můžete si je nechat....spolehlivě tlumí všechny běžné alergie - na zvířata, pyly, jídlo..taková první pomoc...a tři kapky působí 24 hodin, je to napsaný na obalu...
+i když už je mu líp, asi se musí dosmrkat, tak mu podá balíček kapesníčků a zabalená v dece si sedne vedle něho+ Nemusíte se mi tu ospravedlňovat, každej má něco. Aspoň vypadáte alespoň trošku lidsky...+poznamená+ Proč..proč mě vlastně tak nesnášíte? Jenom kvůli Kristiánovi? +koukne na něho, ale pak se zase věnuje peru co dostala a docela nebezpečně si s ním hraje, jak vůbec netuší co to je+