Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » ned led 01, 2012 5:42 am

Sirius: Ha ha! Já se bojím i té žirafy! +ale směje se tomu+ No tak se schválně předveď! +pobízí ho, ať jim ukáže, jak lenochoda kontaktova+

Manori: +pozorně ji poslouchá a vzorně přikyvuje, jako by si to rovnou psala+ Barva je v pohodě +mávne rukou+ mně už spíš příde divný, když nějaký zvíře vypadá furt stejně! Ménečko vymyslíííme - a rozhodně nebude Amina! +zavrtí hlavou+ To bysme jí mohli dát v květináču aji do toho pavilonku...zimnízahrada..přece jen v zimě venku nix moc na ožírání stromků. Ne, to fakt nehrozí - nebudu z žirafy pěstovat velblouda!
Co hlučet..spíš aby ona unesla nějakej ten hluk...+polkne lehce nervozně+

yohannka: Ty chceš, aby mě sežral! +no aby siriusovi a yohannce dokázala, že je nebojácná, tak natáhne ruku a bleskově ho pohladí po tlapě a obezřetně odskočí. když se na reakci začne lenochod snad ještě víc culit, tak se spkojeně usměje+ vidíte? má mě rád! +a už odvážněji ho pohladí po hlavičce a on přespokojeně zamručííí+

Memory: +zašklebí se+ Měníš téma! +ale potřepe nad tím hlavou+ No kdyby ses chtěla podělit o pikantnosti..nepohrdnu! Ke mně se zas tak moc drbů nedonese... Já a Žanie asi dobrý? +koukne po ní, žanie se tam asi baví s nějakým vojákem, nebo někým+ Sice už si připadám trochu jako bysme spolu byly dvacet let, ale nedovedu si to bez ní představit. +chvílu směr žanie zamyšleně kouká, no pak se vrátí do reality+ Su ráda, ž eju mám.
Hlavně si ho nezapomeň vyzdvihnout!

Eric: Že nejste neznamená, že se tak k vám nemůžu chovat. +uculí se a sleduje, jestli ho to přechází+ Kapky od pana Krafta...myslím, že už ste taky měl tu čest...+dá mu je do ruky+ Teď sem je otevřela, můžete si je nechat....spolehlivě tlumí všechny běžné alergie - na zvířata, pyly, jídlo..taková první pomoc...a tři kapky působí 24 hodin, je to napsaný na obalu...
+i když už je mu líp, asi se musí dosmrkat, tak mu podá balíček kapesníčků a zabalená v dece si sedne vedle něho+ Nemusíte se mi tu ospravedlňovat, každej má něco. Aspoň vypadáte alespoň trošku lidsky...+poznamená+ Proč..proč mě vlastně tak nesnášíte? Jenom kvůli Kristiánovi? +koukne na něho, ale pak se zase věnuje peru co dostala a docela nebezpečně si s ním hraje, jak vůbec netuší co to je+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 01, 2012 11:24 am

Postrach: +lehce překvapeně si ho prohlédne, to se hned tak nevidí, aby se chlap naježil, když mu žena složí poklonu o jeho eleganci:) Poslouchá ho a už si ho představuje v tom stylovém oblečku, ve kterém mu to bude určitě zase slušet:) tedy pokud nepřijde v těsném přiléhavém supermanském trikotu:D+ Tak to jsem zvědavá, jak bude působit na mně +ten oděv+ Abych to strachy nevzdala, jen co tě v něm uvidím +uculí se laškovně+ Třeba tě nepřijde kousnout, ale poděkovat +mrkne na něj, bůhvíco plánuje Remusovi s tím kimonem předvádět+

Remus: +se zájmem poslouchá ta jeho užitečná moudra+ Tak to je dobré vědět... kdyby mě příště honil medvěd, budu rychle hledat nejbližší kopec +uculí se+ V létě mě takhle překvapil jeden méďa u jezera a já místo abych vzala nohy na ramena, zůstala jsem nehybně ležet. Dlouze si mě prohlížel, ale pak ztratil zájem o mně a odešel. Zažívala jsem docela krušné chvilky, abych ho nějakým pohybem nevyprovokovala. Ani pro hůlku jsem nedosáhla +svěří se mu+ Nechávám... ryby. Jezero je zamrzlé a mně ho bylo líto, chudáka +pokrčí rameny, že teď už s tím asi nic nenadělá, když si tam medvěd zvykl chodit jako bezdomovec do bufetu+ Myslím, že na vlkodlaka to neplatí +tolik nohou+ To bys pak vypadal jako přerostlý chlupatý pavouk +ušklíbne se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » ned led 01, 2012 12:10 pm

Bea: *protočí pobaveně oči* no vidíš, jak ti to jde.. *uculuje se* Ty jsi jeho paní, tak na něj nemůžu hned ze startu sahat já *zavrtí hlavou* Hlavně mu najdi nějaký strom se šťavnatými lístečky, tam mu bude nejlíp *ujistí ju* Takhle se ti tu bude leda koulet po bříšku a nadšený z toho asi moc nebude *usměje se*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » ned led 01, 2012 12:14 pm

Man: *směje se* Ty z Postracha děláš pořádného necitu..*Sirius nic nebude vědět, bo já to moc ani nebudu dávat najevo:D* Njn, určitě vybere z těch hafo bílých košil a černých sak a černých kalhot *uculuje se pobaveně*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned led 01, 2012 1:14 pm

Styx píše:Postrach: +lehce překvapeně si ho prohlédne, to se hned tak nevidí, aby se chlap naježil, když mu žena složí poklonu o jeho eleganci:) Poslouchá ho a už si ho představuje v tom stylovém oblečku, ve kterém mu to bude určitě zase slušet:) tedy pokud nepřijde v těsném přiléhavém supermanském trikotu:D+ Tak to jsem zvědavá, jak bude působit na mně +ten oděv+ Abych to strachy nevzdala, jen co tě v něm uvidím +uculí se laškovně+ Třeba tě nepřijde kousnout, ale poděkovat +mrkne na něj, bůhvíco plánuje Remusovi s tím kimonem předvádět+

Styx:*tak on reagoval na tu otázku nepohodlnosti - v tom je holt pedant no:) merline..fuuj, supermany nemít rád*Hm...to zas ne..to bych si musel od Tobiáše půjčit brnění...*poznamená si, skoro napůl pro sebe* a to by nemuselo skončit hezky...no to bych byl raději, kdyby nekousal..ačkoliv bych byl asi imunní, nemusím to pokoušet...
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » ned led 01, 2012 1:18 pm

Styx: *trochu mu povylezou oči z důlku, když se dozví o medvědovi*no, tos udělala asi nejlíp, co šlo...*musí uznat* no, tak to je potom jasné...proč chodí..*když přizná, že nechává ryby*hm..ale neměl by teď spát, náhodou v zimě? ha..no, to raději ne, ještě by si mě pak oblíbil Hagrid...*zašklebí se na přerostlého pavouka*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » ned led 01, 2012 1:25 pm

Bea: hm...no, snad ani ne...když to přežívá ten dobytek, co tu máte...*a nemyslí vojáky:D*si zvykne, když je tu odmala...proto jsme nedovezli už dospělou...

Meg: no, on je z trochu tuhžího těsta...ale už jsem si zvykla..ono to ani jinak nejde..*uculí se* hm...ale tak...nějakou barvu by moh vytáhnout...poslední dobou mi přijde, že se nějak ..vybarvuje.*směje se - ha a přišla mi nová Anita v novém přebalu...*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eric » ned led 01, 2012 1:26 pm

Bea: Teraz sa vám zo mňa robia dobre žarty, čo? +povie namrzeným tónom, no je na ňom aj tak vidno, že je rád, že to prechádza.+ Kraft? +zamyslí sa.+ To je ten váš kúzelníko-lekár? Ja myslím, že sme nemali zatiaľ tú česť. Ale viem, že sa staral o toho Memoryinho...ehm...priateľa bez moz....pamäte. +vezme si fľaštičku a chvíľu si ju so záujmom prezerá.+ Ďakujem. +povie napokon a naozaj to znie vďačne. Schová si ju do kapsy saka. Vysmrká sa do ponúkaného kapesníku.+ Trošku lidsky? +pozrie na ňu dosť prekvapene.+ Zdám sa vám...neľudský? +pozrie na ňu štýlom, že snáď ani nemôže byť ľudskejší. Pri jej otázke na ňu opäť pozrie, ešte prekvapenejšie.+ Ako ste, prosím vás, prišla na to, že vás neznášam? A nehrajte sa s tým, lebo si ustrelíte hlavu!
Eric
Člověk

Příspěvekod yohannka » ned led 01, 2012 2:16 pm

Bea: týýjo ty seš frajer! +kouká a když jí lenochod neukousne ruku tak se culí+ no jooo to je kočička! +a taky se odváží a pohladí ho po hlavičce+ ježiš to je divný zvíře! +směje se mu furt+ můžu mu nalakovat nechtíky?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 01, 2012 3:52 pm

Postrach: Tak v každém případě se nechám tím tvým novým modelem překvapit.. ať už to bude cokoliv +mrkne na něj s úsměvem+ A teď mě, prosím, omluv, půjdu na chvíli ven. Potřebuji trochu vytrávit na čerstvém vzduchu +naznačí rukama, jak se přecpala+ Buď rád, že nemusíš řešit takové starosti +zasměje se a zamíří za Remusem+

Remus: Ano.. měl by normálně spát zimním spánkem. Ale z nějakého důvodu se asi probudil a toulá se krajem a hledá potravu. Proto mu dávám ty ryby, aby neumřel do jara hlady +nezapře tu lásku ke zvířátkům, hlavně k těm s velkými tesáky+ Nepůjdeme se projít ven? +navrhne, už ji to vevnitř moc nebaví+

(tady je fotečka toho jejího míši http://grnaturephotography.com/img/v14/p519691391-3.jpg )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince