Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Remus Lupin » ned led 01, 2012 8:27 pm

Styx: no proč ne...můžem na chvíli na kyslík...*zvednou se, pomůže jé do kabátku a pak vyjdou ven, s Romulusem v patách* ten čistý alpský vzduch mě porazí...*nadýchne se zhlubaka a rozhlíží se* ale je tady krásně...jen doufám, že nás nějaký voják nezastřelí na procházce..*uculí se a přemýšlí, jestli by si neměl obléct reflexní vestu... a psék ňufe ve sněhu a chytá stopy*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned led 01, 2012 10:38 pm

Remus: +zavěsí se do něj a vyjdou spolu ven+ Dýchej opatrně.. ať se nepředávkuješ +zasměje se a sama se pomalu, zhluboka nadechne chladného alpského vzduchu a drží se Remuse, aby neslítla dolů do údolí, kdyby se jí zatočila hlava z tolika kyslíku najednou+ Nemyslím, že by po nás stříleli. Spíš bych řekla, že na nás odněkud míří dalekohledy a pozorují nás. Takže žádné nepřístojnosti +uculí se a začne mávat rukou na všechny strany, však ono si to mávání najde cíl+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon led 02, 2012 12:55 am

Sirius a yohannka: No...no...+ale tak..zvíře vypadá mírumilovně a tak mile na ni kouká, že si ho zkusí vzít tak, jak bere pandu a koalu a lenochod se jí přeochotně chytne kolem krku a na ty dva co stojijou kolem ní se zaculí i zoubkama+ to víš že jo, yohannko, +ohlazuje mu zádečka, aby se cítil příjemně a hlavně jí neukousl kus krku+ můžeš mu dělat kompletní manikůru! Uděláme mu zimní zahradu..jemu a žirafě...a nasadíme tam i pandu a koalu a hned je o starost míň!

Man: asi bych si pomalu měla zařídit osobního zvěrolékaře, tady bysme ho uživili... neboj se, my se o ni postaráme! jo tak dobytku všeho druhu se tu vede dobře až až +zaculí se+

Eric: Až si z vás budu dělat srandu, bude to vypadat jinak. Jo, Markus Kraft - hey! +drbne do něho loktem+ Jerry byl skvělej chlap! A abyste věděl, ON se na Memory nevysral! +stuhne a chvilku pobírá co vůbec řekla+ teda...prostě...uhm..nic sem neřekla..+potřepe hlavou+ Ale na Markuse ani Chrise mi nešahejte!
Né nelidský, ale..odměřený..nad věcí...povýšený... +pokrčí ramenama+
Jak asi? Kdybyste mohl, tak mě hodíte někam hodně daleko a hluboko a zasypal mě betonem. Úplně vám to můžu číst z očí. +trošku rozkňučeně, protože si připadá tak nějak odkopnutě..sama...+
Co?! +rychle mu propisku podá+ Co to vůbec je?!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon led 02, 2012 1:08 am

Bea: opatrněěě +aby do bei lenochodek nezatnul ty pařátky+ ježiš ono se to na nás směje! +směje se mu taky+ to je hrozný! nojoo v zahrádce se budeš mít jak v bavlnce +pohladí ho po pacce+ ty máš ale dlouhý ruky..
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eric » pon led 02, 2012 1:09 pm

Bea: Tak to by ma zujímalo, ako to vyzerá. +poznamená a nemôže si pomôcť, aby mu trochu necuklo pobavene kútikom.+ Auuu! +zatvári sa naoko ublížene, keď doňho dloubne tým ľakťom.
Na chvíľku sa na ňu skúmavo zahľadí, na nakoniec len pokrčí ramená.+ Netvrdím, že možno nie je, ja len viem, že keď som sa s ním stretol, básnil o fotbale a musel som ho naháňať po lese. +zamračí sa, keď si na to spomenie. Asi za to od Krisa dostal riadneho sprda.+ Vážne vám tak pripadám? +nadvihne jedno obočie, ale je na ňom vidno, že mu to skôr lichotí, no potom zvážnie.+ Nemám na výber, inak by som v tejto branži neprežil. +povie vážne a na chvíľu sa jej zahľadí do očí, no potom uhne. Pri takom obvinení pokrúti hlavou a znovu na ňu pozrie.+ To nie je pravda. Naopak, myslím, že mi začínate byť celkom sympatická. +povie vážne.+ I keď... niekedy by som vás najradšej roztrhol. +prizná po chvíľke so šibalským úsmevom.
Vezme si od nej propisku.+ No je to zbraň, predsa. V tvare tužky. Veľmi praktické. Kam ste dali tie náboje, čo boli k tomu?
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon led 02, 2012 2:09 pm

yohannka: on je takovej maličkej! já si vždycky myslela, že je to lemra jak prase! neboj, je hodnej, na, pochovej si ho taky! +opatrně zvířátko vezme jako by to bylo dítě pod packama a dává jí ho a on už k yohannce natahuje tlapinky+ a nevypíchni si vo něho voko!

Eric: Už to přešlo, co? +ušklíbne se, ale je ráda. i když eric vypadal vtipně, ví jak sou takový věci nepříjemný+ Jaký au? Sotva sem se vás dotkla? +ušklíbne se, že kdyby ho dráápla, mohl by si teprve stžovat+
Měl amnésii! Byl mimo! A vy ste ho hlídal jak bachař! Co měl asitak chudák dělat! Měla sem tu být s ním..+zamračí se+ Jo..to si pamatuju...až moc dobře...+mračí se poměrně intenzivně+
Jo, a není to nic, na co byste měl být hrdej. Copak vás baví být pořád "v práci"? Co to máte sakra za život? V branži se dá přežít i když si dá člověk občas padla.
+trochu se pousměje+ Já...mh..nechci s váma bojovat. +koukne po něm+ Vážně ne. I když...umíte lézt na nervy a myslíte si o mě, že jsem namyšlená kráva...+pokýve hlavou, že na tom něco bude a podívá se mu vážně do očí+ Vážím si toho, že Kristiánovi kryjete záda. I když už spolu nemáme nic společnýho...je to pro mě důležitý...a kdybyste kdykoliv potřeboval pomoc, nebo on...jsem tady. +snaží se dat najevo, že to myslí vážně vážně+ Nemusí o tom ani vědět...+zamumle+
Zbraň? +kouká na něho trošku zmateně+ Mh...tady...+vyhrábne je z kapsy a podá mu je+ Myslela sem si, že je to hlavolam, a když na to nepřídu..+kývne k nábojům, že se jako může odstřelit+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon led 02, 2012 3:10 pm

bea: to je dobře, že není čtyřmetrovej! +směje se+ pochovat?! cože? teď? +vykulí očka a uuuž jí ho bea dává, tak se tváří, že se vůůůbec nebojí a opatrně ho lapne+ no ahoooj +koukne na něho, nechá ho ať se líp uvelebí a hladí mu zádečka+ a... je to vůbec.. lenochod.. nebo lenochodica?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eric » úte led 03, 2012 9:34 am

Bea: Jak jako bachař? +ohradí sa.+ Bolo mi povedané, že je to zabiják... uklízeč, tak aké zachádzanie v rukavičkách? +vysvetľuje.... ale že si to komandovanie vtedy celkom užil, už nepovie. Ale keď vidí, ako sa Bea intenzívne mračí, zas tón hlasu zmierni, keď povie.+ No... predovšetkým už je to dávno. Nech sa už stalo čokoľvek, je to za nami.... Hmm... a... ako sa má? +vyzvedá nenápadne.+ Hovoríte, že Mem dala kopačky jemu?
+pozrie na ňu, akoby padla z mesiaca.+ Ja musím byť neustále "v práci". Aj keby som mal mať dovolenku. Aj vy by ste na to mali myslieť predovšetkým. Nikdy nemožete vedieť, keby vás niekto bude chcieť zabiť. +vysvetľuje, akoby to snáď Bea sama nevedela.+ A ja som so svojím životom spokojný. Nič ma nikam neviaže, som sám sebe pánom... +povie a snaží sa, aby to znelo čo najspokojnejšie a najpresvedčivejšie.
Dosť dlhú chvíľu sa na ňu zadíva a potom, dosť ticho povie.+ Stále ho milujete, však? +na ponuku pomoci chvíľu zaváha, no potom prikývne.+ Budem na to myslieť. Ďakujem.
+Pri jej vysvetlení zmyslu tých nábojov sa musí zasmiať.+ To sú nápady. Keby som vás chcel zabiť, urobím to už dávno.... alebo si na to niekoho najmem. +povie štýlom, že rozhodne sa na nič také nechystá. Vezme si od nej náboje.+ Takže... +povie a odšróbuje vrchnú časť.+ Idú do toho naraz maximálne tri náboje. Nie je to veľa, ale ak dobre mierite, dokážete protivníka usmrtiť... aspoň zraniť už prvým výstrelom. +strčí tam tri náboje a vrchnák zašróbuje...+
Eric
Člověk

Příspěvekod Margarit Black » úte led 03, 2012 10:39 am

Man: *směje se* Říkáš, že kousat do něj je strašně nepraktické, jo? *na to "tužší těsto" Jo J-C chytil barvu, no podivejme *uculuje se* Tak když to nebyla třeba modrá nebo zelená, tak je to dobrý *ukusuje tam nějaké clebíčky*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte led 03, 2012 11:23 am

yohannka píše:Mem: no to snad.. +zbledne+ ježiš! deme! +letí rychle do kuchyně a felix zvládl vyházet všechny konzervy z lednice a leo teď koťátku ukazuje, že konzerva se dá sežrat i s obalem+ ale notak! co to má být! vy ho chudáčka úpůně zdivočíte.

yohi: Letí za ňou a neveriacky pozerá na kočičákov, čo tam narobili. "Páni. Keby mi to niekto rozprával, tak to snáď ani neuverím. Leo a Félix nie sú celkom normálne mačky, že?" Vezme do náručia svoje kote. "To nesmieš takto jesť." Dohovára mu. "Mohla by si si ublížiť." Otvorí jednu konzervu s mäsom, otvorí ju a strčí ju mačaťu k ňufáčku.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince