od Beatrix » pon led 02, 2012 2:09 pm
yohannka: on je takovej maličkej! já si vždycky myslela, že je to lemra jak prase! neboj, je hodnej, na, pochovej si ho taky! +opatrně zvířátko vezme jako by to bylo dítě pod packama a dává jí ho a on už k yohannce natahuje tlapinky+ a nevypíchni si vo něho voko!
Eric: Už to přešlo, co? +ušklíbne se, ale je ráda. i když eric vypadal vtipně, ví jak sou takový věci nepříjemný+ Jaký au? Sotva sem se vás dotkla? +ušklíbne se, že kdyby ho dráápla, mohl by si teprve stžovat+
Měl amnésii! Byl mimo! A vy ste ho hlídal jak bachař! Co měl asitak chudák dělat! Měla sem tu být s ním..+zamračí se+ Jo..to si pamatuju...až moc dobře...+mračí se poměrně intenzivně+
Jo, a není to nic, na co byste měl být hrdej. Copak vás baví být pořád "v práci"? Co to máte sakra za život? V branži se dá přežít i když si dá člověk občas padla.
+trochu se pousměje+ Já...mh..nechci s váma bojovat. +koukne po něm+ Vážně ne. I když...umíte lézt na nervy a myslíte si o mě, že jsem namyšlená kráva...+pokýve hlavou, že na tom něco bude a podívá se mu vážně do očí+ Vážím si toho, že Kristiánovi kryjete záda. I když už spolu nemáme nic společnýho...je to pro mě důležitý...a kdybyste kdykoliv potřeboval pomoc, nebo on...jsem tady. +snaží se dat najevo, že to myslí vážně vážně+ Nemusí o tom ani vědět...+zamumle+
Zbraň? +kouká na něho trošku zmateně+ Mh...tady...+vyhrábne je z kapsy a podá mu je+ Myslela sem si, že je to hlavolam, a když na to nepřídu..+kývne k nábojům, že se jako může odstřelit+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.