od Beatrix » úte led 03, 2012 3:25 pm
yohannka: +jak jí ho předá, tak se yohannky zvířátko pomaloučku chytne, culí se a mručíí+ ježííš! to je tak vtipný zvíře! to netuším, co to je! jak to poznáme? +nenápadně to okukuje+ stejně s ní..ním..budeme muset asi zajít ke zvěrolékařovi, tak ten nám to řekne! a měly bysme ho seznámit s ostatníma zvířatama!
Eric: Ale měl amnézii! A je to můj přítel! Takže jedině zacházení v rukavičkách! Musel být chudák vyděšenej! +znova se zamračí a povzdychne si+ Jo, rozešli se s Memory...už dávno...a má se dobře! +aby to erica naštvalo+ A na Memory nezapomněl. +ušklíbne se spokojeně významně+ Alee...vy zřejmě taky ne, že? +sjede ho pohledem+
Když vás to baví...v práci jste chtě-nechtě pořád, ale když nikdy nevypnete...je to život na dvě věci. +koukne na něho+ Ženský nemají moc rády, když sou až na druhým místě, hned za vaší zbraní. Kazí nám to pocit, že sme milovaný. Nic vás neváže, jo? +pobaveně se ušklíbne+ A já bych řekla, že někde jste uvázaný až až. A to dokonce dvojnásobně...+zabloudí pohledem k memory+ Ji bych chápala, ale proč Kristián? Chápu, že ste byli odjakživa nejlepší přátelé, ale poslední dobou mám pocit, že na něho máte spíš vztek...děláte to kvůli ní?
+jak ho sleduje, tak je jeho otázkou trošku překvapená a v očích se jí objevijou slzy, takže rychle uhne pohledem, kouká do země a usilovně mrká, jak se snaží nerozbrečet a vrtí hlavou+ Na tom teď přece už nezáleží. +zhluboka se nadechne, a i když se jí hlas chvěje a furt rači kouká jinam, aspoň je schopná jakž-takž mluvit+ Já jenom chci, aby byl v pořádku. Aby...žil tak jak chce on. S kým chce on. I když...to je takhle.
Mě ani nemusíte chtít zabít, on se o to někdo stejně postará...+potřepe hlavou, že to není žádný tajemství+ Tři? to je docela dost, na to jak je to velký..+sleduje co s tím dělá a pozorně ho poslouchá+ Nehodláte mi tu někoho odstřelit, že ne?!
Memory: Nooo...třeba by mě zajímalo, jak to mezi váma je? Bude to pokračovat? A proč ona? +to by ju zajímalo asi nejvíc+ Né to...je to dobrý, jenom prostě mám takový divný období, kdy su citově nějak otupělá, nebo co. Ale Žanety se nikdy nevzdám. +koukne na ni s trochu smutným úsměvem+ Někdy člověk jednoduše necítí to co rozumově ví, že by cítit měl, ale ví, že bez toho někoho nemůže žít. Je to takový...divný...celý...+chvílu mlčí, no pak se vrátí do reality zase+ Kdo to v sobě nemá komplikovaný, žejo.
Ty kolem sebe máš plno lidí, kteří tě mají rádi! +na důkaz svých slov ju pevně obejme nachvilku a usměje se na ni+ Kdykoliv bys něco potřebovala, jsem tu pro tebe taky. +a vděčně na ni koukne, že ona pro ni taky+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.