Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Remus Lupin » úte led 03, 2012 11:36 am

Styx píše:Remus: +zavěsí se do něj a vyjdou spolu ven+ Dýchej opatrně.. ať se nepředávkuješ +zasměje se a sama se pomalu, zhluboka nadechne chladného alpského vzduchu a drží se Remuse, aby neslítla dolů do údolí, kdyby se jí zatočila hlava z tolika kyslíku najednou+ Nemyslím, že by po nás stříleli. Spíš bych řekla, že na nás odněkud míří dalekohledy a pozorují nás. Takže žádné nepřístojnosti +uculí se a začne mávat rukou na všechny strany, však ono si to mávání najde cíl+

STyx: No ještě toho trochu..otrava kyslíkem...*zasměje se* tak že bychom byli pod drobnohledem?*pátravě se rozhlídne, ale nic nevidí - asi někde dávaj panáka, aby v zimě nemrzli na hlídce*no dobrá, dobrá...*zatváří se, že se bude chovat slušně a obcházejí Mýtinku* myslíš, že ti nějaká veverka zamává nazpátek?*a Romulus kolem ní skáče, jak si myslí, že bude nějaká hra*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » úte led 03, 2012 11:38 am

No, hodně..taky by jednomu mohly vypadnout zuby i s čelistí...*není jasné, jestli z toho tuhého masa nebo z pěsti, co by přiletěla...* hih..tak lišejníkem snad neobrostl, aby měl v šatníku zelenou...ale modrou má..tedy košili.Asher měl taky.Ale tu jsem mu zabavila...fetiš..*zazubí se a pustí se do jednohubek* hm..česnekový..*chroupe spokojeně*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Memory » úte led 03, 2012 12:03 pm

Beatrix píše:Memory: +zašklebí se+ Měníš téma! +ale potřepe nad tím hlavou+ No kdyby ses chtěla podělit o pikantnosti..nepohrdnu! Ke mně se zas tak moc drbů nedonese... Já a Žanie asi dobrý? +koukne po ní, žanie se tam asi baví s nějakým vojákem, nebo někým+ Sice už si připadám trochu jako bysme spolu byly dvacet let, ale nedovedu si to bez ní představit. +chvílu směr žanie zamyšleně kouká, no pak se vrátí do reality+ Su ráda, ž eju mám.
Hlavně si ho nezapomeň vyzdvihnout!

Bea: "No dobre, ty zvedavka." Povie, ale v dobrom. "Čo by si chcela vedieť? Asi? To neznelo moc presvedčivo." Zaletí pohľadom k Žanet a potom zas pozrie na Beu. "Keby... no vieš keby si sa chcela porozprávať... " nedokončí, ale myslí tým, že sa s ňou môže Bea kedykoľvek porozprávať. Prikývne. "To je jasné. Vždy je všetko lepšie, keď máš pri sebe niekoho blízkeho." Teraz sa na chvíľu zamyslí ona.
"Neboj, prídem si poňho."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte led 03, 2012 3:25 pm

yohannka: +jak jí ho předá, tak se yohannky zvířátko pomaloučku chytne, culí se a mručíí+ ježííš! to je tak vtipný zvíře! to netuším, co to je! jak to poznáme? +nenápadně to okukuje+ stejně s ní..ním..budeme muset asi zajít ke zvěrolékařovi, tak ten nám to řekne! a měly bysme ho seznámit s ostatníma zvířatama!

Eric: Ale měl amnézii! A je to můj přítel! Takže jedině zacházení v rukavičkách! Musel být chudák vyděšenej! +znova se zamračí a povzdychne si+ Jo, rozešli se s Memory...už dávno...a má se dobře! +aby to erica naštvalo+ A na Memory nezapomněl. +ušklíbne se spokojeně významně+ Alee...vy zřejmě taky ne, že? +sjede ho pohledem+
Když vás to baví...v práci jste chtě-nechtě pořád, ale když nikdy nevypnete...je to život na dvě věci. +koukne na něho+ Ženský nemají moc rády, když sou až na druhým místě, hned za vaší zbraní. Kazí nám to pocit, že sme milovaný. Nic vás neváže, jo? +pobaveně se ušklíbne+ A já bych řekla, že někde jste uvázaný až až. A to dokonce dvojnásobně...+zabloudí pohledem k memory+ Ji bych chápala, ale proč Kristián? Chápu, že ste byli odjakživa nejlepší přátelé, ale poslední dobou mám pocit, že na něho máte spíš vztek...děláte to kvůli ní?
+jak ho sleduje, tak je jeho otázkou trošku překvapená a v očích se jí objevijou slzy, takže rychle uhne pohledem, kouká do země a usilovně mrká, jak se snaží nerozbrečet a vrtí hlavou+ Na tom teď přece už nezáleží. +zhluboka se nadechne, a i když se jí hlas chvěje a furt rači kouká jinam, aspoň je schopná jakž-takž mluvit+ Já jenom chci, aby byl v pořádku. Aby...žil tak jak chce on. S kým chce on. I když...to je takhle.
Mě ani nemusíte chtít zabít, on se o to někdo stejně postará...+potřepe hlavou, že to není žádný tajemství+ Tři? to je docela dost, na to jak je to velký..+sleduje co s tím dělá a pozorně ho poslouchá+ Nehodláte mi tu někoho odstřelit, že ne?!

Memory: Nooo...třeba by mě zajímalo, jak to mezi váma je? Bude to pokračovat? A proč ona? +to by ju zajímalo asi nejvíc+ Né to...je to dobrý, jenom prostě mám takový divný období, kdy su citově nějak otupělá, nebo co. Ale Žanety se nikdy nevzdám. +koukne na ni s trochu smutným úsměvem+ Někdy člověk jednoduše necítí to co rozumově ví, že by cítit měl, ale ví, že bez toho někoho nemůže žít. Je to takový...divný...celý...+chvílu mlčí, no pak se vrátí do reality zase+ Kdo to v sobě nemá komplikovaný, žejo.
Ty kolem sebe máš plno lidí, kteří tě mají rádi! +na důkaz svých slov ju pevně obejme nachvilku a usměje se na ni+ Kdykoliv bys něco potřebovala, jsem tu pro tebe taky. +a vděčně na ni koukne, že ona pro ni taky+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte led 03, 2012 6:37 pm

Remus: +kouká po těch veverkách, pak nejistě zamrká+ Tak nevím... kdybych si nebyla jista, že jsme v Alpách, řekla bych, že támhle vidím žirafu +ukáže prstem na cosi, vyčnívající nad vším ostatním a pak jen zakroutí hlavou+ Asi bych už neměla pít +pustí se na chvilku Remuse a opatrně se sehne k Romulusovi, jak tam kolem ní skotačí. Na ledu jí však podjedou jehlové podpatky a ona si tvrdě hačne na sedací část těla. A jak to tam pěkně klouže, rozjede se po zadku po zmrzlém sněhu dolů ze svahu+ Remusííí... +volá na něj vzdalujícím se hlasem:D+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte led 03, 2012 7:49 pm

Memory píše:
yohi: Letí za ňou a neveriacky pozerá na kočičákov, čo tam narobili. "Páni. Keby mi to niekto rozprával, tak to snáď ani neuverím. Leo a Félix nie sú celkom normálne mačky, že?" Vezme do náručia svoje kote. "To nesmieš takto jesť." Dohovára mu. "Mohla by si si ublížiť." Otvorí jednu konzervu s mäsom, otvorí ju a strčí ju mačaťu k ňufáčku.

no víííš.. to nejsou +pokývá hlavou a doufááá, že Memořino kotě normálně vyroste+ ale kdoví kde se to v nich vzalo! Prvně ten Felix.. i když ten aspoň trochu vyrostl, a pak to od něho chytil Leo...+a koťátka koukajííí, že oni jsou přece nejhodnější, nejmilejší a nikdy by nepapali celý plechovky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř led 04, 2012 7:31 pm

Bea: no jáá to zkoumat nebudu! +směje se+ jojo, musíme tam zajet... ať se taky pobaví, žejo +pohladí lenochodíka+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv led 05, 2012 2:13 am

yohannka píše:Bea: no jáá to zkoumat nebudu! +směje se+ jojo, musíme tam zajet... ať se taky pobaví, žejo +pohladí lenochodíka+

(Zajet? Já myslela tady...seznámit..)
yohannka: +kouká na lenochodka a pohladí ho po hlavičce+ nepřipadá ti takovej...bezradnej? bezbrannej?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » čtv led 05, 2012 11:24 am

Styx:*a Remus jak kouká po žirafách, co ona údajně vidí, tak nejdřív nechápe, kam že to de...ale to už běží za Styx ze svahu Romulus, který si myslí, že hra se posunula do dalšího levelu, tak se štěkotem pádí ze svahu, občas mu to taky ujede, tak hodí kotrmelec, ale vůbec ho to neodradí* Styx!*vyrazí za Romulusem, narozdíl od něj se boří do závějí, tak spíš plave ze svahu, no nakonec už se taky kutálí pod kopec spíš jako dělová koule, než co jiného*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv led 05, 2012 4:23 pm

(heh, jsem čekala, jestli nemávne rukou a nepůjde radši do tepla:D)

+fičí po svahu jak sjezdové lyže a přímo zázrakem jí z cesty uskakují stromy, vojáci a vyplašené srnky. Cestou na sebe nabalí kupu sněhu, takže když se konečně zastaví, vypadá jako zmršený sněhulák. Sedí bezradně ve sněhu, neví, jestli se má smát nebo brečet a Romulus kolem ní skotačí radostí, že jako game úspěšně over. Najednou se vedle ní přiřítí sněhová koule a podle šedých očí v ní pozná Remuse. Přijde jí to najednou všechno hrozně legrační a začne se smát jako blázen+ To byla ale spanilá jízda, co? +doluje ho z toho sněhu, aby jí tam neumrzl+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince