Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » pon led 09, 2012 2:06 pm

(Černobyl - Jericho - Mýtinka, mhmmm!)

+Samozřejmě se taky okouše se všema okolo, pošle je do tepla i s pitím. Tam se prohýbají stoly jídlem a hraje hezky nahlas disko...tu živou kapelu tu asi máme...nebo kazeťák..a personál už má padla, tak to tam rozjíždijou na parketu+

+Zavře dveře mýtinky, uvelebí se na lavečce, zhluboka se nadechne ledovýho vzduchu a sleduje hvězdičky+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 09, 2012 4:37 pm

(se rozdělí, půlka je uvnitř, půlka venku:))

+jak se všichni hrnou do tepla, zahlédne, že Beuš zůstala venku. Vrátí se za ní na mráz a zachumlá se do kožíšku+ Skvělý večer... +ukáže na volné místo vedle ní+ Můžu? +zeptá se, připravena odejít, kdyby Bea chtěla být sama+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon led 09, 2012 4:40 pm

+Docela překvapeně na ni koukne nahoru a pousměje se+ Jo, je to příjemný být takhle..s ostatníma. +přikývne+ No jasně...+a posune se ještě, aby měla Styx dost místa+ Mh..děje se něco? +zkoumavě+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 09, 2012 4:52 pm

+sedne si k ní+ Ne, u mně se nic neděje.. jen... že nejdeš za námi. Tak jsem se tě přišla zeptat, jestli se něco děje +zasměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon led 09, 2012 5:00 pm

Jo tak, +usměje se a zavrtí hlavou+ ne. Jenom...+zase se tak jakoby zasněně nadechne a kývne bradou kolem+ Mám tohle hrozně ráda. Sníh, klid, tma, hvězdy...chápeš, romantika. +ušklíbne se tomu trochu, páč zrovna kolem projdou vojáci z kommanda+ Je to pěkný. A je to vždycky hrozně rychle pryč. +kývne dovnitř+ I ty oslavy. Pak je mi vždycky tak divně...prázdno. +potřepe nad sebou hlavou+ Trochu mně asi hrabe.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 09, 2012 6:19 pm

+zadívá se nahoru na noční nebe+ Ani se ti nedivím. Je tady opravdu krásně +trochu jí to připomíná Kanadu+ Mělas moc dobrý nápad přivítat nový rok zrovna tady. Je to takové.. stylové. A romantické, to taky +popřeje procházejícímu komandu hodně zdraví v novém roce:)+ Všechno krásné jednou skončí +ty oslavy+ ale neber to tak tragicky, zase bude něco nového, příležitostí k oslavám se najde vždycky dost +mrkne na ni+ Pořád máš tady plno, tak co ta nostalgie? +řekne povzbudivě+ A máš tady taky vojáky, ti určitě udělají, co ti uvidí na očích +zasměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon led 09, 2012 6:37 pm

Já vím, ještě toho bude spousta, +pokrčí ramenama+ ale ten pocit stejně vždycky mám. S tím už asi nic nenadělám.
Zase taková sláva to nebude. Znáš mě, su moc semetrika na to, aby mě měli rádi.
Jak se vlastně máš vůbec ty? Ještě pořád s Remusem spolu?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon led 09, 2012 6:44 pm

yohannka píše:mem: nooo.. mm.. víš.. ale asi moc néé. Třeba Beina havěť je úplně v pořádku! +přikyvuje rychle+ no a.. lišče co mám doma.. taky trošičku vyrostlo.. ale né úplně, no. Ale žere normálně! fakt! Jenom mi pořád nosí z lesa mochomůrky, což netuším proč. +a koťata nachvilku zmiznou, ale ozve se zase takovej rachot a táhnou si ze spížky velikánskou kýtu šunky+ ježiš...

(Ja viem... už zas to tu sekám)
"Prečo zrovna muchomůrky?" prekvapene a musí zachytit kotě, aby sa nevrhlo za Felixom a Leom k tej šunke. "No tak sa mi vidí, že asi už pôjdeme. Nechcem, aby tu ešte niečo vyviedlo." povie ospravedlňujúco a pozerá tak trochu neveriacky na tých dvoch. "Kde sa to v nich berie." krúti hlavou nad tým, s akou ľahkosťou to tam dotiahli. "Rada som ťa videla yohi. Dúfam, že sa čoskoro zas stretneme. Teraz musím ísť zohnať Erica. A ďakujem za darček." usmeje sa. Objala by ju na rozlúčku, no musí držať mača, ktoré sa jej stále snaží vykrútiť. Tak jej len kývne a zamieri ku dverám.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Eric » pon led 09, 2012 6:55 pm

Beatrix píše:Eric: Ale měl amnézii! A je to můj přítel! Takže jedině zacházení v rukavičkách! Musel být chudák vyděšenej! +znova se zamračí a povzdychne si+ Jo, rozešli se s Memory...už dávno...a má se dobře! +aby to erica naštvalo+ A na Memory nezapomněl. +ušklíbne se spokojeně významně+ Alee...vy zřejmě taky ne, že? +sjede ho pohledem+
Když vás to baví...v práci jste chtě-nechtě pořád, ale když nikdy nevypnete...je to život na dvě věci. +koukne na něho+ Ženský nemají moc rády, když sou až na druhým místě, hned za vaší zbraní. Kazí nám to pocit, že sme milovaný. Nic vás neváže, jo? +pobaveně se ušklíbne+ A já bych řekla, že někde jste uvázaný až až. A to dokonce dvojnásobně...+zabloudí pohledem k memory+ Ji bych chápala, ale proč Kristián? Chápu, že ste byli odjakživa nejlepší přátelé, ale poslední dobou mám pocit, že na něho máte spíš vztek...děláte to kvůli ní?
+jak ho sleduje, tak je jeho otázkou trošku překvapená a v očích se jí objevijou slzy, takže rychle uhne pohledem, kouká do země a usilovně mrká, jak se snaží nerozbrečet a vrtí hlavou+ Na tom teď přece už nezáleží. +zhluboka se nadechne, a i když se jí hlas chvěje a furt rači kouká jinam, aspoň je schopná jakž-takž mluvit+ Já jenom chci, aby byl v pořádku. Aby...žil tak jak chce on. S kým chce on. I když...to je takhle.
Mě ani nemusíte chtít zabít, on se o to někdo stejně postará...+potřepe hlavou, že to není žádný tajemství+ Tři? to je docela dost, na to jak je to velký..+sleduje co s tím dělá a pozorně ho poslouchá+ Nehodláte mi tu někoho odstřelit, že ne?!

Mne bolo povedané, že je to zabiják. Predpokladal som, že zachádzanie v rukavičkách by ho skôr mohlo uraziť. +pokrčí ramená, no malinko sa pri tom uškrnie, ale jak ho tak Bea sjíždí pohľadom, nakoniec vyměkne.+ Dobre, dobre, asi som bol naňho trochu tvrdý.... ono je to preto že... +zmĺne a uhne pohľadom. Potom si za to v duchu nadáva.+
Vôbec netuší, o čom hovoríte! +vyhlási zamračene, keď sleduje ten jej pohľad k Mem.
Pozrie na ňu tak nejak súcitne.+ Viem ako sa cítite... +vykĺzne mu.+ ...ehm... teda... nebojte, isto bude v poriadku.
Ja nie, len aby ste tým niekoho omylom nezastrelila vy. +zas náboje vyberie a pero zošróbuje dokopy, potom pokračuje v ukazovaní.+ Tu to má poistku. +stlačí taký ten čudlík na vrcholku pera (ako sa zapínajú propisky).+ A strieľa sa takto. +zatiahne za ten patent na boku a pero cvakne naprazdno. Podá ho zas Bei, aj s nábojmi.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Styx » pon led 09, 2012 7:06 pm

Já jsem ta pravá, co tě tady utěšuje... mně je taky vždycky líto, když něco hezkého končí +zahledí se do dálky, kde ještě občas vybouchne nějaká zapomenutá petarda+ Jen nepovídej... vsadím se, nejeden z nich má tvůj plakát nalepený nad postelí +culí se+ Jo, pořád jsme spolu, už hodně dlouho sekám latinu, on mi za to stojí +usměje se+ A s kým jsi vlastně teď ty?
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince