Beatrix píše:Eric: Ale měl amnézii! A je to můj přítel! Takže jedině zacházení v rukavičkách! Musel být chudák vyděšenej! +znova se zamračí a povzdychne si+ Jo, rozešli se s Memory...už dávno...a má se dobře! +aby to erica naštvalo+ A na Memory nezapomněl. +ušklíbne se spokojeně významně+ Alee...vy zřejmě taky ne, že? +sjede ho pohledem+
Když vás to baví...v práci jste chtě-nechtě pořád, ale když nikdy nevypnete...je to život na dvě věci. +koukne na něho+ Ženský nemají moc rády, když sou až na druhým místě, hned za vaší zbraní. Kazí nám to pocit, že sme milovaný. Nic vás neváže, jo? +pobaveně se ušklíbne+ A já bych řekla, že někde jste uvázaný až až. A to dokonce dvojnásobně...+zabloudí pohledem k memory+ Ji bych chápala, ale proč Kristián? Chápu, že ste byli odjakživa nejlepší přátelé, ale poslední dobou mám pocit, že na něho máte spíš vztek...děláte to kvůli ní?
+jak ho sleduje, tak je jeho otázkou trošku překvapená a v očích se jí objevijou slzy, takže rychle uhne pohledem, kouká do země a usilovně mrká, jak se snaží nerozbrečet a vrtí hlavou+ Na tom teď přece už nezáleží. +zhluboka se nadechne, a i když se jí hlas chvěje a furt rači kouká jinam, aspoň je schopná jakž-takž mluvit+ Já jenom chci, aby byl v pořádku. Aby...žil tak jak chce on. S kým chce on. I když...to je takhle.
Mě ani nemusíte chtít zabít, on se o to někdo stejně postará...+potřepe hlavou, že to není žádný tajemství+ Tři? to je docela dost, na to jak je to velký..+sleduje co s tím dělá a pozorně ho poslouchá+ Nehodláte mi tu někoho odstřelit, že ne?!
Mne bolo povedané, že je to zabiják. Predpokladal som, že zachádzanie v rukavičkách by ho skôr mohlo uraziť. +pokrčí ramená, no malinko sa pri tom uškrnie, ale jak ho tak Bea sjíždí pohľadom, nakoniec vyměkne.+ Dobre, dobre, asi som bol naňho trochu tvrdý.... ono je to preto že... +zmĺne a uhne pohľadom. Potom si za to v duchu nadáva.+
Vôbec netuší, o čom hovoríte! +vyhlási zamračene, keď sleduje ten jej pohľad k Mem.
Pozrie na ňu tak nejak súcitne.+ Viem ako sa cítite... +vykĺzne mu.+ ...ehm... teda... nebojte, isto bude v poriadku.
Ja nie, len aby ste tým niekoho omylom nezastrelila vy. +zas náboje vyberie a pero zošróbuje dokopy, potom pokračuje v ukazovaní.+ Tu to má poistku. +stlačí taký ten čudlík na vrcholku pera (ako sa zapínajú propisky).+ A strieľa sa takto. +zatiahne za ten patent na boku a pero cvakne naprazdno. Podá ho zas Bei, aj s nábojmi.+