Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Styx » stř led 11, 2012 1:29 pm

Adrenalin by to byl určitě, nevím, jak by se pánové po sobě koukali. Aby tam pak nebylo najednou až moc horko +chechtá se+ Že není studený? To jsem vážně nevěděla +soudila ho podle Ashera a ten byl jak psí čumák, ne tak vlhký, ale tak studený:)+ Tak jestli myslíš vlkodlaka, tak na to rychle zapomeň +řekne trochu bojovně na ten kožíšek, ale uculuje se u toho pochopitelně+ To je fakt, naco by nám byla nesmrtelnost bez rukou a bez nohou... to je týraní lidí. Radši zabít +směje se+ Jen odpočívej, vždyť jsou svátky. To se každý jenom válí a přežírá. Budeš mít na to celý rok +na tu práci+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř led 11, 2012 1:39 pm

No, to by bylo...až radioaktivní prostředí asi...*oklepe se s úsměvem* ne, fakt bych nechtěla stát zrovna mezi nima, až by se něco mělo semlít...a nechtěla bych ani vidět výsledek..*no tak asi byl Asher málo napapkaný:D* no jako nemůžeš si samozřejmě představit hřejícího jako jistí jiní..*kývne hlavou k Remusovi* ale tak nějak..že ti neomrzaj prsty, když bys na něj měla šáhnout...Postrach má o deset stupňů mín, to už je fakt poznat...ale zase..k nenakrmenému JC taky není moc radno chodit blíž...aby si to teplo pak nevypůjčil při první příležitosti...a nemusí jen si tě stočit do skleničky...*cvakne zuby* tak ony dorostou...někdy, někomu..při mém štěstí, asi spíš ne...takže taky hlasuju pro zastřelení...*chechtá se* hm..to je fakt...litovat můžu, až nastane nějaký problém...*natáhne si nohy*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř led 11, 2012 6:19 pm

(heh, byl napapkaný, akorát jsem asi zapomněla podotknout, že zrovna tihle upíři nestudí...teda Becca taky ne, ale z úplně jinýho důvodu :D )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř led 11, 2012 7:11 pm

(muheh..no, tak to je dobře, že byl...aby se tak vysiloval hladný...to by bylo...:D
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř led 11, 2012 7:51 pm

+kouká jak na tenise!+ Noo musíte Remuse opít a pak zjistíte, jaký je to kvítko +uculí se na ně+ Teda, to je tééma - jak moc mám studenýho partnera! +culí se+ Já Man spíš závidím tu jejich nezdolnost! Teda né, že bych si mohla někdy u někoho stěžovat, ale přece jen...+udělá zasněnej xicht s úsměvem+ celou noc a den! Teda...JC den asi ne no...
S kožíškem? Co kojot? +uculí se+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř led 11, 2012 9:19 pm

*hehe, to víš, to ten nový rok ,třeba zrekapitulovat...:D* no opít...já ho viděla i v tomhle stavu...a?*fakt ted nevím, na co se furt v tomhle naráží??skleroza je svině...nebo zas úřaduje ten Němec, co skovává věci...*no nezdolnost...*přidá svůj zasněný xicht* ono totiž...sice jsou odolní proti bolesti, ale to pěkný zas vnímají víc...*zavlní obočím* hm..no, JC den moc ne...ale když by moc chtěl, tak zvládne se vzbudit dřív nebo odpadnout pozdějc...občas asi...on je takový..neprůhledný, co se toho týče. Aby nás nevodil za nos náhodou...tajnůstkář... joo, kojot?*rozhlídne se, jestli někde Mercy nepobíhá:D*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » stř led 11, 2012 9:40 pm

Man: Myslím, že by tě to semlelo jak v masovém mlýnku +šklebí se na ten střet upírů+ Jo to jsem poznala na vlastní kůži, jak je studený... Postrach +má na jazyku otázku, jestli to nevadí při sexu, ale radši taktně mlčí:D+ To jsi takový sebevrah, že si vždycky najdeš takové nebezpečné adrenalinové chlapy? +vlkodlak, anděl, jeden upír, druhý upír, třetí upír+ Kdo to bude příště? +culí se+

Bea: Máš s tím opíjením Remuse nějaké vlastní zkušenost? +sonduje zatím v klídku+ Kvítko...? +málem to s ní práskne do závěje+ Tak tohle musíš rozebrat detailněji +zakousne se do ní... do té pikantnosti+ Co.. kdy.. kde.. jak.. s kým..? +rozepne si kožíšek u krku, jak je jí najednou vedro:)+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř led 11, 2012 9:47 pm

Styx a spol lavička: jo, tak nějak..na extra jemný karbanátek... ale...*zareaguje podobně jako ona na na Remuse, ale pak ji dojde, že né asi, když s ní s chuděrou mlátil v Guns o žíněnku...hih, tak on není studený všude, pampadam...a když si dá horkou sprchu :pii * já? ne...to oni..si mě najdou...já v tom být nevinně...no, skoro..*poznamená* asi nějaký...komplex nebo co..na samé takové typy. Na jednu stranu takoví..no, šéfíci...ale na druhou stranu jsou vlastně docela obyčejní..když si odmyslíš ty nadpřirozené věci..zuby, křídla...tak ti zvyde docela obyčejný chlap s běžným egem a tak..a žádný z nich není doopravdy nějak zlý nebo psychouš, nebo né úplně (:D), tak snad to se mnou nebude tak zlé. Rozparovače bych do sbírky nechtěla.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » stř led 11, 2012 11:46 pm

Man: +nejdřív na ni koukne nechápavě, co že to a pak jí to dojde a málem vyprskne smíchy+ Co sis jako myslela? +culí se. Nejenom při mlácení o žíněnku, ale přece ji učil taky střílet a u toho jí musel držet packy;) A taky to šacování... prostě víc než dost příležitostí poznat, jak je přííjemně studený:D (lách, takže TAM je teplý?:D)+ No jasně, jsi magnet na takovéto vůdcovské typy. Takže pozor třeba na Amona +směje se+ Tak když si odmyslíš ty hlavní znaky, tak to je potom každý chlap úplně obyčejný. Holky, co my vlastně na nich vidíme? +zachechtá se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv led 12, 2012 12:48 am

(Dyť já už ani nevím o čem mluvím! Ale dřív prostě frčeli všichni, holky mají recht, sme usedly...usedlý..no bude ples..padampam...)

Nic bonzovat nebudu. +zavrtí s úsměvem hlavou rezolutně+ Ale koukněte na něho! Pustit ho někam do báru..+zavlní obočím s uculem, že by styx nestačila střílet nápadnice+
No díky bohu, že postrach není teplej! +směje se co tam holky probírají+
Neboj Styx, já osobně s Remusem vážně žádný osobní intimní zkušenosti nemám, ale když ho tak vidíím...+popichuje ju s úúsměvem a z hlasu je poznat, že to nemyslí vážně+
No jo, Amon je taky takovej dobrák od kosti!

+a mám pocit, že tam sedí i megíí, tak se nakloní a omrkne co to provádí sirius+ ty jo, když tohle vidím, mám pocit, že nám bude zachvílu snad sto let! na to se musíme napít! +rozdá rychle panáky velký+ Na mládí holky!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince