Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Manori » čtv led 12, 2012 5:22 pm

(lach, no právě..a on zrovna Remus byl takový..slušnák docela i ožralý..ehm..:D ale oproti dnešku, pravda...)

Styx: já dneska nemyslím, radši...*mávne rukou*to bych pak musela celý rok myslet a to by mě ieblo.*(muheh :twisted: )* tak to jsem ráda, že všecky vůůůdce tady nemáme...*otře si pot z čela*sousedy radši ne, to narušuje sousedský vztahy..*rozesměje se* tak to netuším..budu muset provézt inspekci, abych to zjistila...hezky zavelet nááástup a bude...

Bea: no pustit ho do bááru, ještě by zvlčil...*pokýve vážně hlavou* jeežiš, to ne...teplýho Postracha prosím nee...*vrtí se smíchem hlavou a bere si radši panáka*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » čtv led 12, 2012 7:55 pm

(usedlý? Tak budete mít příležitost zase to rozjet postaru na tom plese, jsem na vás zvědavá;))

Bea: +předpokládala, že Bea stejně nic nepráskne, ale zkusit to mohla;)+ Tak co bylo kdysi mě nezajímá. I vlkodlak je jen člověk +zasměje se+ A dnes... to mu stoprocentně věřím... takže asi to zůstane i nadále bez té tvé osobní zkušenosti +směje se tomu jejímu popichování+ Ale kdo si počká, ten se třeba dočká... všude na mne číhá nějaké nebezpečí... +culí se lišácky+ Ještě to... aby byl teplej +Postrach+ Takhle máme u něj pořád šanci +mrkne se smíchem na Man, že to byl vtip a hrkne si panáčka od Bei na zahřátí+

Man: Kdyby nás jenom ti naši chlapi slyšeli, jak je tady drbeme +hihňá se+ Zajímalo by mně, o čem se baví oni. Že by o tom samém, co my? +kývne se smíchem dovnitř, jak se tam u baru Remus baví s Postrachem a koukají pořád směrem k nim+

(neukončíme to tady pomalinku? ať nabereme dech na ten ples:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pát led 13, 2012 11:07 am

(tak mě napadá, že bysme, tak někde třeba kolem března, mohly udělat zase pánskou jízdu, co?:) trochu hochy rozšoupnem;))

*trochu se zasněně zadívala na svého muže..trhnutím se otočí k Beuš, když slyší těch "sto let"* Márja, to by tak chybělo *vykulí oči* Do stovky daleko *řekne rychle, ale..*no, i když, jak to tak vidím... *povzdechne si* Musíme to zase rozjet.. *přitaká* taky jsem zvědavá na ten ples..*pak nasadí vyděšený výraz* A do háje..já zas nemám šaty *ohrne ret* Zas cosi budu muset z šatníku vyhrabat *pokýve hlavou a pak se zamyslí* A neochočily jsme si ty chlapy nějak moc? *prohlásí*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát led 13, 2012 4:45 pm

Styx: Neboj, obávám se, že Remus nemá dostatečnou odolnost na to, abych ho vůbec mohla zahrnout do své "třídy". By utekl ještě před úplňkem. +uculí se+

Meg: +klidně, jak de o to zlít se, amon je vždy připraven+ Jak vyhrabat! Novýý, na každej ples musijou být nový! Asi jo, ochočily, zklidnily se...+napije se+ sto možná ne, ale pětadevadesát určitě.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát led 13, 2012 6:32 pm

Bea: Myslím, že je odolný až dost, když jsme pořád spolu. Copak si myslíš, že se mnou to má jednoduché? +uculuje se+ Taky se občas divím, že neuteče zpátky do hor.

Meg: (souhlasím s tou pánskou jízdou. Něco podobného jsem tady ještě nezažila a jsem na to moc zvědavá:D)
Obávám se, že asi si budeš muset pořídit fungl nové plesové šatičky. Takové pravděpodobně v šatníku nemáš +mrkne na ni potměšile+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » sob led 14, 2012 3:42 pm

(ok, tak když jsem to navrhla, tak si to vezmu i na triko;))

Styx, Bea: však jo, ony jsou nový..ale když já tam mám spoustu nových, ale nevím, které si vzít.. *ohrne ret* To zas bude hogo-fogo *vyculí se* Nooo, myslím, že na plese bude sranda *mrkne na holky spiklenecky*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob led 14, 2012 4:49 pm

Styx: No je fakt, že netuším co vyvádíš v soukromí...+zkoumavě+

á jé, to zní, jako by ten ples měl být nějakej akční! +natěšeně+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob led 14, 2012 5:30 pm

No to bude nějaká apecialitka...*taky špicluje uši, že prý když nějaké speciální šatky*

Meg: hm..ochočený chlap...to zní..divně...*směje se*

Styx: vůbec bych se nedivila, kdybychom byly na pořadu drbů dne...*přikývne* to že nedrbou, jen kecaj.*mávne rukou*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » sob led 14, 2012 6:55 pm

Si na sebe vezmem montérky *zakření se* Ty ve skříni určitě nemám.. *a kouká na Styx, jestli z ní něco vyleze, ohledně plesu*

Man: Joo, to teda zní..strašně *taky se směje*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob led 14, 2012 7:19 pm

+uculuje se na ty jejich tipy+ Nevyzvídejte. Nechte se překvapit a šaty vybírejte, až dostanete pozvánku. Třeba budou trochu tématické +prozradí jen+

(celý den si hraji s obrázky, nahrávám, vymýšlím, tak doufám, že to nedělám zbytečně:))
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince