Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » ned led 15, 2012 5:41 pm

Tak musím říct, že su docela ráda, že je ten ples tematicky trochu jinde - z běžných šatů už sem viděla snad všechny a přídou mi dost přebraný. +oddychne si po omrknutí pozvánky+ Holky co byste řekly na horký maliny s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou? +omrkne je+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 15, 2012 7:30 pm

Však mi to taky dalo práci vymyslet něco, aby to nevypadalo jako předváděcí akce snobů +culí se+ Jen doufám, dámy, že mě nebudete proklínat, až budete vybírat šatičky. Myslím, že se přitom docela zapotíte... já už jsem totiž trochu sondovala +ušklíbne se+ Zmrzlina? Tu já nikdy neodmítnu! Akorát si ji sním uvnitř, tady venku už mám zmrzlý i úsměv +zvedne se z drbací lavičky+
Naposledy upravil Styx dne ned led 15, 2012 7:37 pm, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned led 15, 2012 7:34 pm

Taky se mi ta pozvánka líbí *když si ju přečte* Asi už vím, v jakých šatech přiju..akorát, Beuš, mám pocit, že v kimonu mě neuvidíš *směje se* Upřímně, nikdy nemám pocit, že je něco obehrné..holky vždycky umí něčím překvapit..třeba Man na Loscras..jsem čučela jak z jara, že se v tom vůbec může hýbat *chechtá se* A zmrzlinu si dám určo ráda *přikývne*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte led 17, 2012 3:08 am

Tak pote dovnitř, než z vás budou ledový sochy! +nažene je tam a vevnitř je živá zábava a spouuusta jídla, sednou si asi k báru a bea jim online přichystá ty maliny a mávne i na yohannku, ať si de dát s nima+
Já se potím spíš při představě, jakou garderobu budu vybírat Amonovi! +zaxichtí se+ Vlastně by mohl jít v hábitu, ten vypadá taky dost kimonovitě!
Né obehraný jako tak, ale jak se v tom furt hrabu, tak i ty hezký šaty když vidím jednou pak už většinou nevezmu, páč sou pro mě okoukaný. Ostatní většinou překvapijou hlavně proto, že vybírají jinej styl a kupodivu se mně to líbí až si to vyberou. No o Manori ani nemluvím, to je vždycky meisterstück! +směje se+ Máte to taky tak, že některý šaty se vám líbijou, ale nesedijou vám pro vás? +rozdá poháry a taky se na jeden vrhne a drbne do yohannky, aby jim k tomu přimíchla nějaký drinky+
Meg ale kimona sou docela hezký! Sice lehce županovitý..ale hezký!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte led 17, 2012 7:25 pm

+hrne se do tepla a posadí se k baru, co nejblíž ke krbu, jak se docela klepe zimou+ Tak Amon by mohl jít třeba v samurajském, to by mu slušelo. Proč ne, když Tony může jít jako ninja... +culí se a pochutnává si na zmrzlině s malinami+ Já to mám podobně. Zaujmou mě nějaké hezké šaty, ale přesto si je nekoupím, protože nejdou k mému typu. Jsou třeba trochu romantické, nebo zrovna v barvě, která se ke mně nehodí. Zrovna nedávno jsem byla na módní přehlídce, abych si vybrala nějaké ty japonské a jedny se mi tam moc líbily, ale ta modelka, co je předváděla, vypadala strašně, takže jsem je hned zavrhla +povzdechne si+ Bude to fuška vybrat něco pěkného, ale aspoň to nebude taková nuda.. ty róby.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte led 17, 2012 11:35 pm

No Amon moc není na ty dlouhý sukně, víš. On sám hábit...taky není jeho doména, narozdíl od všeobecnýho povědomí.
No žejo! Já si teď vybrala takový..růžovočerný kimono..a nevím proč mi přišlo, že jo, tohle je ono. Přitom růžová! Ta se ke mně ani nehodí! Hrozně se mně líbily všelijaký červenočerný šatky, i moc hezký kratší modročerný kimono...ale tohle už sem z voka prostě neodstala. +zakoulí očima+ Modelky sou epizoda sama o sobě, té na fotce v mým kimonu sem musela umazat spodní řasenku, měla jí víc než vrchní a vypadala šíleně. A to je ještě jedna z lepších! +povzdychne si a zapije žal+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř led 18, 2012 1:28 am

Tak pokud ti to padlo hned do oka, tak to bude to pravé. A pokud je ta růžová decentní v kombinaci s nějakou hodící se barvou, tak nakonec proč ne. Jsem opravdu zvědavá na ten tvůj extra model +mrkne na ni vesele (to kimono je fakt hezké a ta růžová se tam netluče)+ Já jsem si zase chtěla pořídit šaty, které předváděla modelka tmavé pleti. Nemám nic proti jiným rasám, ale uznej, jak by to vypadalo, kdyby šaty pro blondýnku s bílou pletí tady předváděla černoška s kudrnatými černými vlasy? Tak jsem si je nekoupila +rozesměje se+ Budu muset obejít pár módních přehlídek, když jsem si to vymyslela.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eric » stř led 18, 2012 1:47 pm

(Pokiaľ silvestrovská oslava ešte trvá, ta sa vám, dámy, ospravedlňujem, že vám to tu naruším.)

+Zaparkuje svoje novopožičané auto bez šteníc pred Mýtinkou a zamieri do lokálu, kde sa postaví ku pultíku a čaká na obsluhu.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Obsluha » stř led 18, 2012 2:02 pm

Eric: +ta bude tak do května! :happy* - Dojde tam Bärbel a zářivě se na něho uculí...a vyprsí se no.+ Dobrý den, co pro vás můžu dneska udělat?
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Margarit Black » stř led 18, 2012 2:06 pm

*sedne si na bar a baští zmrzku* Já vám nevím..s kimonama mám jeden velký problém..když v tom vidím napráskanou modelku, ať je to jakýkoliv typ, tak jsem nenašla žádné, ve kterým by nevypadala jako..ku..ehm...lehká děva..řekněmež to takhle *uculí se* A japonky obzvlášť (to byl právě můj problém, proč jsem se na ně nemohla dííívat:D) Typově u modelek mi to je jedno, prostě mi ta holka musí sedět, pokud ne, tak ven *přikývne* Je těžké vybrat si šaty, ale na druhou stranu to dělám ráda *vyculí se a porcuje jednu malinu* Se podívejte na mě *směje se, jak se baví o růžové* Tyhle šaty jsou růžové celé a už mi to žíly nijak nerve...jsem si prostě zvykla a přijala tu barvu za svou..ani vlastně nevím jak *pokrčí rameny* Ale se kterou se stále ještě peru, je zelená *zamračí se* Nemyslím lahvově, ta je v poho, ale travička..tu zatím teda ne-e a ještě tělová..to je další divná barva *otřepe se* Ale typuju, že časem si najdu i něco podobného, jako jsou tyhle barvy *zakření se a pořádně si zavdá*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince