Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Margarit Black » čtv led 19, 2012 11:01 am

Bea: jako jo, já to beru..ale..já nevím..ples je ples..*pokrčí rameny* Až to bude teematicky jinak, tak se klidně obleču jako..no..ta určitá osoba *zakření se a rozhlídne se* Mám takový pocit, že čapnu svého drahého muže a popolezem zase o dům dál... *usměje se a probere Siriuse ze zamyšlení* Děkujeme moc, za krásné Vánoce a Silvestra..Mějte se tu hezky! *rozloučí se, odejdou ven a přemístí se domů*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Eric » čtv led 19, 2012 7:58 pm

Bea: +Usmeje sa.+ Keď to hovoríte. +akože sú pravé.+ Neverím, že ste až tak zlá strelkyňa. +zavrtí hlavou.+ Nikdy neviete, kde sa kto pritrafí. +uškrnie sa lišiacky.+ Ale od vás si nechám poradiť. Takže ktorú izbu mi to odporúčate? Jednotu, dvojku alebo päťku? +pozrie na ňu spýtavo a potom sa tak trochu zamračí.+ Nevohoríte to preto, že je tam prichystaný.... ehm... materiál na bielenie? +významne na ňu pozrie, takže Bea isto vie, na čo myslí.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Obsluha » pát led 20, 2012 3:15 am

Bärbel - Eddie: +Bárbí se mile uculí, že pán slyší na svíčkovou+ Hned do bude! +skoro až zazpívá, natočí půl piva, dojde pro svíčkovou, kterou před něho položí a talíř zabírá místo kam pomalu zákazník dohlídne, dotočí pivo hezky s pěnou, ale žádnej podmírák, postaví mu to tam a opře se štědře o bar+ Ještě nějaké přání? +podá mu příbory a ubrousek+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » pát led 20, 2012 3:17 am

Meggie: No jo, je fakt, že plesový kimono by muselo být ala gejša, ale zadání znělo jasně +zaculí se+ v japonsko-čínským stylu dojdu, tak což. Stejně budou zase všichni pod obraz, tak jakýpak plesový obstrukce! +směje se+ Ale ty tvoje šaty se mně líbí, to zase né, že by né. +mrkne na ni pochvalně. Dojí a koukne okolo, že to všichni už balijou+ To abych se taky pomalu odebrala, havěť už mi vytuhla..+koukne do ohrádky, kde je to jak po bitvě+ ještě to tu trošku poklidíme a zapadneme. Díky že ste přišli a uvidíme se na plese! +rozloučí se s nima i s ostatníma a de trošku pouklízet věci co by se tam roztekly a zkazily+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát led 20, 2012 3:21 am

Eric: To tvrdí Bärb...já si nesáhla...+koukne na něho zkoumavě, jestli on jo+
To je chyba, vy mně nikdy nevěříte...+povzdychne si na oko zklamaně+
Mhm, jedna - s úžasnou vanou, dva - stylová a relaxační, nebo pětka - která podle mě fakt stojí za to, je tam unikátně řešená sprcha a do té doby co je to tam zařízený se tam plánuju jednou ubytovat, no třeba se k tomu dostanu do příštích vánoc!
Co? +mávne rukou+ To teď neřešte...+rozhlídne se+ To..pořešíme potom..+zatváří se, že se možná nechá obměkčit+ Navíc tady...+pobaveně se usměje+ leda byste šel do seníku, a ani tam to není "čistý". No a pak můj byt. +koukne na něho, jestli má zájem s pobaveným výrazem+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát led 20, 2012 12:37 pm

Bea: Že by ste svojich zamestnancov nemali kompletne preverených? +pobavene mu cuká kútikom úst, jak to hovorí, ale inač sa tvári veľmi seriózne.+ No môžete byť pokojná. Zatiaľ som to tiež neskúšal. +usmeje sa, keď pochopí jej nemú otázku.
Pokrúti nesúhlasne hlavou.+ Ja vám náhodou verím až moc. +prezrie si oprázku izieb, o ktorých Bea hovorí, no až tak nadšene sa netvári.+ Riešenie je to naozaj zaujímavé. No prípdného ...solunocovníka to musí rušiť zo spánku, navyše, som dosť hanblivý. +vyhlási tak vážne, ako by to mala byť pravda.+ Nemáte niečo jednoduchšie? Obyčajná postel, sprcha, pracovný stôl? +spýtavo na ňu pozrie.
Pri tom návrhu pobavene nadvihne obočie.+ Mali by ste záujem ma u seba ubytovať?
Eric
Člověk

Příspěvekod Edward R. Vertuex » pát led 20, 2012 12:54 pm

Obsluha píše:Bärbel - Eddie: +Bárbí se mile uculí, že pán slyší na svíčkovou+ Hned do bude! +skoro až zazpívá, natočí půl piva, dojde pro svíčkovou, kterou před něho položí a talíř zabírá místo kam pomalu zákazník dohlídne, dotočí pivo hezky s pěnou, ale žádnej podmírák, postaví mu to tam a opře se štědře o bar+ Ještě nějaké přání? +podá mu příbory a ubrousek+

Díky! +S usměvem přijme svíčkovou rozpínající se od obzoru k obzoru a chytí příbor. Radostně pokývne, když cvakne sklenice piva o bar. Má lokty vysoko a zabodne vidličku do knedlíčku. Akdyž se ještě Bärbel tak pěkně vyloží, Ed musí myslet na kojení a připadá si jako malé děcko, k tomu sedí na židličce a talíř má vysoko :D .+ Kam až sahají vaše přednosti, ééé, chtěl jsem říct možnosti nabídky?
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Obsluha » pát led 20, 2012 7:48 pm

Eddie.
+Se spokojeným úsměvem ho sleduje, je to radost sledovat takový hosty. Ts, kojení!. Bárb se uculí+ Šíroko daleko, za devatero hor...+s úsměvem se elegantně napije minerálky co tam pro sebe má bokem a prohlídne si ho+ O co byste měl zájem? Vycházíme zákazníkům velmi rádi vstříc...
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » pát led 20, 2012 7:54 pm

Pokud se ptáte, jestli jsem spala s úplně všema, tak ne. Jen s některýma. Většinou. +ujistí ho s úsměvem+ Mně by to nevadilo, Bärb je evidentně žádaná...
Až moc? A jak se to projevuje? +zvědavě+
Jakýho spolunocovníka? +upře na něho oči+ Pokud jste tam s dámou...je sprcha u postele přece luxus, a s nikým cizím nespím v jedné posteli. Většinou. Vy? Stydlivý? +zasměje se+ Jasně, a já Schneewittchen. +chuderu Sněhurku zneužívám, kde se dá...+
Postel, sprcha, stůl? +nakrčí ret+ To ste si mohl zavolat 911. Pfch...+né moc nadšeně, že nesdílí její nadšení koukne do katalogu+ Tak si vemte tu trojku. Evidentně vážně neumíte odpočívat. +ušklíbne se a hledá mu klíče+
Když bych se za odměnu dozvěděla nějaký pikantní drby...+přikývne, že klidně, koneckonců předpokládá, že by ju snad ve spaní nezabil...asi... a přece neuhne z vlastního návrhu.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát led 20, 2012 9:24 pm

vejde do lokálu s golux zavěšenou do podpaží :lol: a rozhlíží se, kam by si sedli
Dobrý večer vespolek... přejede pohledem všechny přítomné
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince