Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 02, 2009 2:17 pm

(to je v poho, Tony chápe, že fata nemá jenom jeho)

Že je toho víc jsem se už stačil přesvědčit na vlastní oči minimálně ve dvou případech. Bohužel netuším, zda jde o flirt, nebo něco hlubšího. Spoléhám na vaše profesionální úsudky °řekne klidně, jakoby s nezájmem, s absencí jakýchkoliv emocí v kamenné tváři, pouze bílé klouby na hřbetech rukou, pevně svírajících opěrku křesla, prozrazují jeho vnitřní rozpoložení° Panáka bych přivítal, než začneme °pohodlně se opře do křesla, přehodí nohu přes nohu, v jedné ruce sklenku, prsty druhé nervózně hladí čalounění opěradla° Samozřejmě, že podle závažnosti °sykne a když je psychicky připraven, vybídne ji° Poslouchám
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon lis 02, 2009 7:08 pm

vidí, jak se ovládá a nalije mu panáka, fakt velkého, ještě než mu ho dá, tak jako mávne nad sklenkou rukou a něco zašeptá.
jméno, kterým byste se asi měl zabývat, je Black. Regulus Black, abych byla přesná. a pak přistrčí mu seznam, který začíná jménem Remus Lupin a dál tam pár jmen pokračuje jsou tu další, ale to nebude nic vážného. od poněkud volněji pojatého "přátelství" k naprostým úletům. někdy jsou okolnosti natolik sugestivní, že je těžké jim nepodlehnout...
podívá se na něj celkem mile, jako by chápala, jak je to pro něj těžké. poprvé je jí docela sympatický - jak se snaží před ní ovládat, docela mu to vychází, ale drobné náznaky fatimě neujdou
a jak si to představujete dál - co pro vás mohu udělat? další whisky se nepočítá ... usměje se
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 02, 2009 11:18 pm

°vezme do ruky arch a rychle sjede pohledem po textu odshora až dolů, seznam je delší, než očekával, pak se vrátí na začátek a čte tentokrát pomalu a důkladně, zarazí se, když v seznamu figurují i jeho přátelé smrtijedi a strnule hledí do papíru, pouze oči mu nevěřícně běhají po těch známých jménech, asi tak po půl hodině vytáhne hůlku, zapálí papír, až zůstane z něj jen tenký proužek dýmu° Tak přátelé... °řekne konečně a zní to velice hořce° Mám dvě otázky: Kdo je Remus Lupin? °to jediné jméno ze seznamu mu nic neříká° S Blackem jsem už měl tu čest °zablýská se mu nebezpečně v očích° Jak daleko už zašel tento flirt?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon lis 02, 2009 11:27 pm

dívá se mu přímo do tváře a je těžké poznat, co si myslí. je vážná a klidná - přestože přemýšlí o vhodné váze, nbo tak něčem, co by mu nabídla k destrukci - vidí, že je jako přetopený kotel, ale skrývá to. skrývá to velice dobř - tím hůř, až to bouchne
pana Lupina najdete snadno na Příčné - provozuje tam něco jako zverimex pro kouzelné tvory podá mu reklamní letáček
pokud jsem to správně pochopila, jsou přátelé. ale ano, byl tam i, hmmm, jiný druh sblížení. přesto ze souvislostí předpokládám ale, že pro lady S. není v "tomto" směru nijak důležitý.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Styx » úte lis 03, 2009 12:00 am

(Protestuji! Pro Lady S. je Remus velice důležitý! :D )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eternity » úte lis 03, 2009 12:02 am

(jistě, jako přítel, ale co "hmmm, jiný druh sblížení"? taky? - tak udělaj žebříček ... :) )
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Styx » úte lis 03, 2009 12:21 am

(jistěže taky :D )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte lis 03, 2009 9:09 am

°vezme si od ní leták o tom Lupinovi a chvíli si jej prohlíží, přitom pozorně poslouchá každé její slovo a v hlavě rychle hodnotí výsledky jejího sledování° A Black? Víte o něm něco?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » úte lis 03, 2009 2:43 pm

(rozhlédne se jakoby snad slyšela nějaké podivné hlasy... :D )

podívá se na něj
obávám se, že ho budete znát více, než já. nikdy jsem se s ním nesetkala, ale vy jste členem stejného klubu. vím o něm, že má bratra, s nímž příliš nevychází - to není žádné tajemství. jeho rodina je také v "Kdo je kdo" kouzelnické šlechty. ale jak jsem tak viděla lady S.--- jen se o něm zmínila a --- snad by se to dalo shrnout tak, že je velmi citově angažovaná.
(jestlipak budou zasenějaké "hlasy"? nastraží aurické uši :)) )
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte lis 03, 2009 8:12 pm

Slečno, nechápete °řekne mrzutě°Reguluse znám dvacet let, takže mi tady nemusíte odříkat jeho rodokmen, i když oceňuji vaši snahu. Myslel jsem tím pochopitelně, jestli jste zjistila něco konkrétního, proč bych se jím měl vůbec zabývat. Mám snad důvod plýtvat svým drahoceným časem a rýpat se v tom, co pohledával v mém domě? °při jejích posledních slovech se prudce nadechne a drtí opěradlo křesla, až dřevo zasténá° Mám tomu rozumět, že mám tu čest s konečně rovnocenným sokem?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity