Hotel - Recepce

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Hotel - Recepce

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned led 22, 2012 10:21 pm

Pardon, madam. Vyculí se omluvně a pustí ji. Huh, tak sopka jo? To jsem ráda, že vám teda úplně neupekla zadečky a odneslo to jen pole. Potřese hlavou. Ee, naposledy? Počkej, s Man jsem byla na lovu jednoho upíra mimo zákon, který jim posílal pracovníky zpátky v krabičkách od zápalek. Byla to psina. Uculí se násilnicky a v očích jí zablýskne. Pak se ale zarazí. Hmm, máš na mysli toho samýho démona, jako já? Toho, co mě už pěknou řádku let, pekelně hraje na nervy? Pozvedne zvědavě obočí. Já? Ále, tak víceméně skoro nic, byla jsem tak nějak v útlumu, nebo co. Mávne rukou. Ale řekni mi víc o tom plánu. Protože to rozhodně nebude procházka růžovou zahradou. Podotkne s vážnou tváří.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned led 22, 2012 10:30 pm

Žjů, to musela být skvélá zábava +povzdechne si a vyskočí si na recepční pult, jakoby se nechumelilo+ Mnoo, mám na mysli jednoho šíleného pekelně smrtícího sexy démona, ze kterého mám rozklepaná kolena. +Nakloní hlavu trochu na bok a potichu zamrmle+ Bojím se ho, vím, že když jsem teď zpátky tak si pro mě přijde, proto musí zemřít, Rebecco +koukne na ni vážne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned led 22, 2012 11:52 pm

Joo, tak to by souhlasilo. Přikývne a zamyšleně ji pozoruje. Obávám se, že máš pravdu a to ve všech bodech. Ale není to jen tak nějaký démon, Syr. Je to démon, který vznikl za jedné z anarchií, které propukly v Pekle. Koukne na ni. Je to poněkud složité, ale možná máme trochu navrch. Se starým dobrým Luciferem mám totiž docela...hm, nevím jestli přátelské, ale dobré vztahy to určitě jsou. Zatváří se jak andělíček. Takže, Darius ovládá moc kolem dvanáctého, možná třináctého Kruhu. Pro vysvětlení, Kruhů pekla není devět, nýbrž čtrnáct. V tom posledním dlí samotné pekelné Veličenstvo, Lucifer, pro přátele Devlin. Znovu se uculí. Je to fakt docela sympaťák, možná, že ho poznáš. Nedávno se tu zastvil. Mrkne na ni. Takže...jak přesně bys to chtěla provést? Máš už něco vymyšlený, nebo jsi zatím ve stadiu "Ten šmejd musí chcípnout, je mi jedno jak?". Tázavě se na ni zadívá.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon led 23, 2012 2:13 am

+Valí si to 150 po dálnici, cítí za sebou její tělo, co ji nutí pořád přidávat. Zajede do garáži, sundá si helmu (předpokládám, že Wenai taky) a nepočká ani na to, než budou v pokoji, vášnivě, dravě ji políbí a rukama jí vklouzne pod tričko, pohladí ji prsa přes podprsenku a trochu zmáčkne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon led 23, 2012 2:20 am

+jen stihne položit helmu na motorku, tak ji Kim začne líbat a ona jí polibky oplácí, chytne ji za zadek a přitiskne k sobě natěsno, klín na klín+ Bože. +zamumlá+ Udělej mi to.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon led 23, 2012 2:26 am

+Nenechá se víc pobízet. Sama má co dělat, aby tam to oblečení z ní nestrhala. Kousne ji do spodního rtu. Jednu ruku vsune do podprsenky, palcem jí přejede přes bradavku, druhou rukou, ani sama neví jak, rozepne její kalhoty a vklouzne do jejích kalhotek, přesně míříc k jejímu hrbolku touhy a přitom ji nepřestává vášnivě, kousavě líbat.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon led 23, 2012 2:32 am

Jo, jo. +zasténá a rukou jí prohrábne vlasy, pak sjede dlaní na záda, na břicho a pod triko, taky se jí dostane pod podprsenku a začne jí hladit ňadra, slastně při tom vzdychá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon led 23, 2012 2:43 am

+Opře se tělem proti její ruce, aby cítila její dlaň na celém svém prsu. (asi stály) Pohne se i s ní vpřed, takže Wenai musí couvat, až dokud nenarazí zádama o zeď. Kim vytáhne ruku z její podprsenky, chytne Wenai za stehno a vyloží si ho na svůj bok. Nepřestává ji dráždit, ještě o něco přitvrdí, když uslyší její steny.+ Chci tě! Bože, jak já té chci, kočko! +zašeptá jí do rtů, vzrušením ztěžklým hlasem. Rty se jí sveze po krku a kousne ji do jemné kůže.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon led 23, 2012 7:17 am

+Zamračeně ji poslouchá+ a já žila v domnění že jich je devět +hlesne+ takže kámoška s jeho veličenstvem Velehnusem +pozvedne zkoumavě obočí+ No to je hezký. To by ti asi nemohl prokázat službičku a zbaviit nás ho? Asi ne, to by nebyla zábava. Mno přes tuhle fázi jsem se už dostala, ale zatím jsem jen došla k tomu, že budu dělat návnadu, která touží být jen jeho, a až bude rozptýlený, to ho sejmeš, asi tak +pokrčí rameny, ví že to není ten z nejpromakanějších plánů+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 23, 2012 1:09 pm

No úplně nás ho asi nezbaví, ale může dost významně pomoct. Třeba i vteřina Dariova oslabení, může rozhodnout o tom, kdo se odebere na věčnost. Trochu se zamračí, když řekne, že chce ze sebe udělat návnadu. To se mi zrovna dvakrát nelíbí, ale na druhou stranu máš pravdu, mohlo by ho to rozptýlit na potřebnou chvíli. Vstane a začne přecházet po recepci. Jedna věc se mi na tom nelíbí přímo extrémně. Totiž to, že by tě klidně mohl odnést merlinví kam a tam si nerušeně hrát. Zastaví se a koukne na ni. A nejsem si jistá, že by se ti jeho představy her nějak zvlášť líbily. Ale v tom by vlastně mohl zaúřadovat Lucifer. Mohl by znepřístupnit dimenze a tím by mu tohle docela zatrhl... Napadne ji najednou a vůbec jí to nepřijde jako neproveditelné.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette