Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Eric » pát led 27, 2012 8:41 pm

( :shock: to sú mi šoky, toto :D )

+Nag je asi naozaj veeeľmi potichučky, Eric je navyše zaujatým tým, ako okukuje priestory Mýtinky. Len tak zo srandy nabehne na kameru z lokálu, takže si všimne Beu a hneď na to seba a.... veľkého hada. V tej chvíli Nag nakukne cez pc. On, chudák, vytreští oči, odskočí od stola, akoby sa proti nemu vyrútil roj včiel, až zletí stolička a pekne zarachodí.+ ČO, TO.... KURVA! +vydesene zíra na Nagini, asi dva metre od stola a je mu v tejto chvíli jedno, že chcel byť nenápadný.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát led 27, 2012 8:52 pm

Eric: +Bea se prvně poměrně lekne a kolem stolu se snad během sekundy objeví pět ozbrojených vojáků a nejistě mířijou na hada, ale Bea na ně křikne+ Ta patří ke mně! To je v pořádku...+tak si zase odejdou sednout a mrmlají něco o hysterce s knírkem..ehm.. Bea se docela spokojeně ušklíbne, dojde pomalu k Nagini a pohladí ju po hlavičce. Ta jenom mrkne. Bea se mile pousměje na Erica - až moc mile..+ Máme tu snad nějaký problém? +zavrtí hlavou nad Ericem+ Pro vás je kurva každá druhá, co?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát led 27, 2012 8:54 pm

Lucius Malfoy píše:políbí ji na tvář samozřejmě, miláčku. A já si dám s tebou, i to kafe. Nepochybuji, že bude obojí vynikající odstrčí od sebe prázdný talíř a spokojeně se zakloní na židli A na pokoj nám dejte nějaký svíčky, a šampaňské, prosím udělá na Beu psí oči, ale jen tak aby se neřeklo

+culí se nad nima+ Jako dvě hrdličky! No jistě, že si to můžeš dovolit, co je to za otázky! Takže dvakrát kafe a závineček, hned to bude! +posbírá nádobí+ Neboj se, DRAHÝ příteli, to je samozřejmost u takovýho apartmá - zvlášť při takové příležitosti. +uculí se a zachviličku je zpátky s kafčama a luxusníma zákusečkama+ tady k tomu máte v omáčkovníku ještě..+zaváhá, páč neví jak se tomu přesně říká+ šodoo? +zkusí, jestli pochopijou - je to takovej vanilkovej krém na přelití+ nevím, jestli vám to k tomu přijde k chuti.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát led 27, 2012 9:05 pm

+Zagáni na odchádzajúcich vojakov. To by rád videl, s jakou kamennou tvárou by prešli oni stretnutie z čista-jasna s takým hadom.
Jak sa tam objaví Bea, on sa na ňu teda ani náhodou milo neusmieva.+ Ja? To zjavne VY máte nejaký problém! +zamračí sa na ňu a pakuje si veci, jednak preto, že sa pôjde najesť niekam, kde nie sú hady a jednak preto, aby Bea nevidela, čo to má v počítači za program. Pri tej jej poznámke o kurve mu nebezpečne zablýska v očiach, no najskôr hodí očkom po hadovi a potom sa ohliadne cez rameno na vojakov. K Bei sa teda nepribližuje, ale stíši hlas tak, aby ho počula len ona.+ Dajte si pozor, Beatrix. Považujem sa za pokojného človeka, no nikto ma nebude urážať. Ani vy nie, rozumiete?!
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát led 27, 2012 9:30 pm

(zagáni?)

Ne, já žádný problém nemám. +popře, že by nějakej měla+ Navíc já ji na vás neposlala. +založí si ruky přes hrudník+ Asi si vás chtěla prohlídnout...možná z vás cítí Kristiána...neměla ho zrovna dvakrát v lásce...+poznamená+
+pozorně ho sleduje s takovým neutrálním výrazem+ Urážet? +zvedne obočí+ JÁ o vás řekla něco nehezkýho? +teď už se tváří tak nějak..přísně+ Jestli vy jste pokojnej, tak já jsem budha. +ušklíbne se docela pobaveně+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát led 27, 2012 9:44 pm

(akože tak naštvane zamračí)

+Urobí ešte krok vzad, jak sa tam Nagini vlní okolo Bei.+ Zo mňa nemá prečo cítiť Kristiána! +ohradí sa a zazerá na hada. Potom pozrie na Beu.+ Len mi nehovorte, že s tým... +kývne hlavou k hadovi.+ ... spávate v posteli.
+hodí po nej dosť nepekný pohľad.+ To, že si vy o každom druhom chlapovi myslíte, že je pošuk, neznamená, že mám ja rovnaký názor na ženy! +tiež sa ušklíbne, ale nie tak pobavene.+ S tým budhom je to dosť prehnané, nemyslíte?
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát led 27, 2012 9:54 pm

+Nagini Beu akorát láskyplně ovíjí, ale furt zkoumavě pokukuje po Ericovi, no Bea si ju drží docela při sobě a pokrčí ramenama+ Vím já...je chytrá a vnímavá...
Jen když ji mám na prázdniny, je Amonova. Máte k tomu nějakou specifickou námitku? +podívá se na něho stylem, že on odmítl spat jen v jejím bytě, tak co je mu po tom, jestli s ní Nagini spí+ A není to TO, je to Nagini. +poučí ho, načež Naginuška zasyčí souhlasně+
Vy nemáte tušení, co já si myslím! +zavrčí trochu+ S tím pokojným člověkem taky. +stoupne si stylem, že s tímhle jejím názorem nehne+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát led 27, 2012 10:26 pm

Hady vedia byť chytré... až moc, povedal by som. +povie s dosť trpkým úsmevom.+ Jedného dňa sa zobudíte v jeho stráviacom trakte a ani nebudete vedieť, ako k tomu došlo. +povie presvedčivo akoby s tým mal svoje skúsenosti.+ Volajte si to ako chcete, ale je TO had! +povie štýlom, akoby Bea nevidela niečo veľmi podstatné.+ Ale ak vás zožerie, zachraňovať vás v tomto prípade naozaj neprídem.+ zas hodí obozretným okom po Nagini.+ To je fakt! Evidentne vôbec netuším, čo si myslíte. +pozrie na ňu tak, akoby mu to snáď mala teraz prezradiť.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát led 27, 2012 10:32 pm

+to už jí začnou cukat koutky+ Máte s tím snad nějaké osobní zkušenosti? +vezme si ze stolu tyčinku - sou tam asi všude na stolkách ve skleničkách a zaujatě ju schroupe+ Možná po těch letech, kdy jsem s ní sdílela domácnost, mě má spíš plný zuby, než žaludek.
+jak řekne, že je TO had, tak se nagini natáhne k němu a protestativně nehezky zasyčí, no bea ju lapne a nekompromisně stáhne zpátky - i když nagini samozřejmě musí chtít sama, bea by ju neutáhla+ Notak! Vidíte? Dráždíte ju! a co se říká? nedráždi hada bosou nohou! +našpulí důležitě moudře pusu a sjede ho pohledem+ Nebo...botou...+když se zastaví pohledem na jeho botech+
+napřímí se+ A? +že na ni kouká, jako by mu to měla říct+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát led 27, 2012 10:51 pm

+Zamračí sa, keď vidí, že jeho varovania Bea vôbec neberie vážne a navyše jej to príde smiešne.+ To vôbec nie je smiešne! +povie prísne.+ Poznal som chlapíka, čo si takto choval doma hada, dokonca s ním spával v posteli. +mimovolne sa strasie.+ A keď mal jedného dňa had cez dva metre, chlapíka nikde nebolo. Našli len hada drichmať v posteli s veľkým bruchom. Chlapíka už nezachránili. Keď ho vytiahli bol zadusený a v rozklade. +povie vážne, akoby to snáď malo Beu presvedčiť.
Jak sa tak Nagini k nemu natiahne, uskočí zas o pol metra a celkom naštvane zavrčí.+ Držte si ju aspoň pri sebe, keď už ju nemáte zavretú v akváriu! Ja ju nedráždim. To vy ju tu necháte sa volne plaziť!
+pozrie jej do očí a aj on sa napriami, takže je zas o dosť vyšší :pii .+ Čo A?
Eric
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince