Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » pát led 27, 2012 11:01 pm

+Teď už se musí kousnout do rtu+ Nagini má přes tři metry už nějakých pár let (možná i o dost víc - metrů i let), takže předpokládám, že i kdyby mě sežrala, vlastně si toho nikdo ani nevšimne. No Amon by jí možná domluvil. Ale o sebe bych se nebála, my sme s Nagini nerozlučný kámošky...zatímco vy..na ni koukáte tak..nepřátelsky...+nemůže si pomoct, aby se u toho neculila+ Ale vážne - vy se bojíte hadů? +zkoumavě, a né výsměšně!+
A nebylo to zbytečný? Tahat ho už v rozkladě? Chudák had..+zakroutí hlavou+
Když ona se nějak nemůže udržet..asi by vás samou láskou nejrači sežrala...+povzdychne si+
+nejrači by si vylezla na stůl, no takhle musí koukat nahoru+ Co by, nix. Nebo snad něco?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát led 27, 2012 11:08 pm

Čo?! To teda ani náhodou! +ohradí sa veľmi dotknuto, že nie je žiadny posera... to že Bea trafila do čierneho by nepriznal ani na mučidle :pii .+
Samozrejme nebolo. Aspoň ho mohli jeho priatelia pochovať! +že je to snáď samozrejmé.+ Had to samozrejme neprežil.+ povie, akoby naozaj nebolo čoho ľutovať.+
To nech ju ani nenapadne! Ja si na hadiu lásku naozaj nepotrpím! +zamračí sa na Nagini, nech to ani neskúša.+
No to mi povedzte vy, či niečo. Čo proti mne stále máte? +nadhodí a ešte viac sa napriami, lebo vidí, že to Beu rozčuľuje.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát led 27, 2012 11:38 pm

Takže nemáte problém mi ji pohlídat, když budu potřebovat? +zamrká panenkovsky - né, že by jí výraz naivní blondýny někdo mohl uvěřit..+
Mohli mu vytrojit pohřeb jen tak, +porkčí ramenama+ a nevyhodí pak had náhodou zbytky? +fakt netuším..já nagini nikdy nekrmila..lidma..zvířatama..jako v kusech+ To bych tady před kolegyní +pohladí Nagini po hlavičce+ moc nahlas neříkala. +že to nepřežil a nagini nehezky mrskne ocasem..takže bärbel zakopne, zanadává a slítne - na druhé straně hospody+
O hodně přicházíte, had je jedno z nejmazlivějších zvířat.
Co furt já proti vám mám? Vám se pořád něco nelíbí. +jak se ještě víc napřímí...tak koukne na zem...pomalu vyjede pohledem tentokrát až úúúplně nahoru, koukne mu do očí, a než by si toho eric mohl všimnout natáhne ruku a prstem ho bodne do břicha a zase se bleskově stáhne zpátky.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » sob led 28, 2012 12:00 am

+Prebodne ju pohľadom, no nachytať sa nenechá.+ Ak bude hermeticky uzavretá a na druhom konci sveta, prečo nie.+ pokrčí akoby ľahostajne ramenami.
Tak ocas je moc ďaleko. Jemu skôr robí problém jej hlava a zuby.... hlavne si zaumieni, že sa už Bei nikdy nedotkne, pokiaľ sa minimálne desaťkrát neosprchuje.
To už je tuším druhé nejmazlivější stvoření, pri ktorom o tú rozkoš prichádzam. +povie so sakrastickým úklšebkom v tvári.
Erik stál asi 5 metrov od Bei a hada :D , ale nevadí)+ Au! +trochu sa prehne, jak ho Bea štuchne, takže účel to asi splnilo.+ To bolo zas za čo? +oborí sa na ňu, keď sa opäť napriami. No je mu to jasné.+ Nehráte fér, Beatrix! +povie naoko naštvane, no nemôže si pomôcť a ujde mu jedno malé, pobavené ucuknutie kútika úst.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob led 28, 2012 12:08 am

+zamlaská zklamaně+ A já čekala, že mi poskytnete oporu!
+hlavně že se xichtil, když bea chtěla, aby si umyl ruky po pavoukovi!+
Vy asi zvířata nemáte moc v oblibě, co? +poznamená+ Ale had má tu výhodu, že na něho nemáte alergii, +a nagini jí dá jakoby pusinku na tvář mazlivě souhlasně a tak do ní hlavičkou žďuchne+ no jooo, to víš, že jo, najdeme ti něco k jídlu...+nagini ujede jedno voko směr eric...+
+lách! já to původně brala, že eric seděl v rohu - no když vyskočil, tak tam asi místo být muselo, ale na pět metrů bysme na sebe asi museli v té hospodě řvát a bea k němu běžet. no jak se sehne tak se bea samolibě uculí a zhluboka uspokojeně se nadechne+ Za to, že se nademě po-vy-šu-je-te! +zvedne nosík nahoru+ A to bych jako měla?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » sob led 28, 2012 12:14 am

(Ale umyl si ich! :P )

Zvířata mi nevadia, pokiaľ to nie sú kočky. Hady nie sú zvieratá, ale slizké, šupinaté pot.... +nedopovie, jak po ňom Nag hodí tým očkom. A jak sa s ňou Bea tak mazlí, tak sa musí znechutene zaxichtiť.+ Mohli by ste TO už odniesť niekam? +celkom už nervózne a podráždene, že si z neho Nagini robí obed.
(No to asi jo :D ) Vždy musíte mať posledné slovo, však? +neodpustí si a zas mu trochu cukne kútik.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob led 28, 2012 12:24 am

(však ona se taky osprchuje..desetkrát asi néé, ale doch!)

šššš opatrně! +zvedne prst, i když se culí+ Nagini tu s náma nějakou dobu bude, tak si dávejte pozor na to co říkáte, aby si vás v noci nenašla, až půjdete na záchod. +zabubnuje nechtíkama o stůl+
Nikam ji neodnesu! Máte snad pocit, že jsem zvyklá tahat za sebou Hummer? +povzdychne si+ Nagini běž se najest do kuchyně...mazej...+ukáže jí směr a pohladí ju a houkne na Bärb, aby jí dala kus masa a nagini vystartuje a frčíí jak na baterky+ Tak, spokojenej? +udělá bea zedva kroky k němu..trošku škodolibě no+ A ona je vychovaná! Nežere lidi jen tak na potkání...když k nim teda nemá nějakej..negativní postoj...
Proč poslední? Vy se někam chystáte? +nedokáže skrýt uspokojení v hlase+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » sob led 28, 2012 12:58 am

+Bea mu môže úplne jasne v tvári prečítať ako uvažuje nad presťahovaním sa.+ Keď tu necháte voľne plaziť takéto.... ehm... hady... horzí vám strata zákazníkov. +povie úplne vážne, akoby sa teraz mala zbaliť celá Mýtinka.+
To je jedno, hlavne si ju zavrite tak, aby sa tu nemohla plaziť po nociach.
+Keď sa odplazí, viditeľne si trochu vydýchne, no jak k nemu urobí tie dva kroky, on zas inštinktívne cúvne.+ Ono sa to po vás plazilo. +povie na vysvetlenie.+ Máte snáď k tomu ešte niečo povedať? +nadvihne zaujato obočie.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob led 28, 2012 1:15 am

Eric píše:+Bea mu môže úplne jasne v tvári prečítať ako uvažuje nad presťahovaním sa.+ Keď tu necháte voľne plaziť takéto.... ehm... hady... horzí vám strata zákazníkov. +povie úplne vážne, akoby sa teraz mala zbaliť celá Mýtinka.+
To je jedno, hlavne si ju zavrite tak, aby sa tu nemohla plaziť po nociach.
+Keď sa odplazí, viditeľne si trochu vydýchne, no jak k nemu urobí tie dva kroky, on zas inštinktívne cúvne.+ Ono sa to po vás plazilo. +povie na vysvetlenie.+ Máte snáď k tomu ešte niečo povedať? +nadvihne zaujato obočie.+

+zmučeně si povzdychne a vypadá, že nad tím přemýšlí, no vzdá to+ S tím se asi budu muset smířit. Nagini je moje kočička - +dodatečně se tomu ušklíbne, že ty on taky nerad+ a já si ji vzala na prázdniny, nebudu ji zavírat někam do klece. Měla by z toho pak deprese.
Neměl byste řešit, jestli se může plazit po nocích, nebo ne, ale jestli se bude chtít plazit k vám, nebo ne. +poučí ho+
+zatváří se dotčeně+ Vy se mě štítíte?!
K čomu zhruba, nakonec jste stejně nic neřekl. +zakoulí očima+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Edward R. Vertuex » sob led 28, 2012 1:15 pm

Obsluha píše:Eddie: +no dovolte?! - Bärbel se opět kouzelně zasměje+ U nás najdete jen to nejlepší, mmm +nakoukne na jedenáctku+ Zimmer Nummer elf +přikývne+ tam je to luxusní. Masážní postel, kterou máme zakázaný chodit zkoušet, +ušklíbne se+ a ta úžasná sauna! Klid je tu ve všech pokojích, máme zvukotěsný zdi. Teda...zvukotěsný proti normálním zvukům..+když Bea řve, nepomůže nix..+ Je orientovaná směrem do alp, takže ani rachot z parkoviště tam není slyšet. +"štěnice" rači přejde...+

(štěnice a ramínka jsou ze 3 veteránů ;) )

Bärbel: Ježíšmaríja! elfi v cimře nechci, jsou takový... divní. +Otřese se.+ Ale masážní postel, to je něco jiného. Zkusím ji a budu vám o tom vyprávět, když tam nesmíte... +Uculí se, že on se tam bude vyvalovat a ona sama nesmí.+ A pohled na večerní Alpy... te je teprve něco! +Zasní se.+

Obrázek
Obrázek
Edward R. Vertuex

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince