Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon led 30, 2012 7:46 pm

no snad nám to řeknou, ne? rozhlíží se, kdo by jim řekl, kde že je to jejich hnízdečko lásky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Beatrix » úte led 31, 2012 6:19 pm

+Počítám, že Bea teda asi pro něco odběhla a hned je zpátky+ Ták, vidím, že už toužíte jít relaxovat! +uculí se na ně+ Tak pojďte semnou! +vede je po schodech až hezky do královskýho apartmá+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát úno 03, 2012 4:32 pm

+Dojde do lokálu, sadne si na stoličku pri pultíku, hlava ho príšerne bolí, tak si ju podoprie rukou a čaká, než si ho obsluha všimne.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Obsluha » pát úno 03, 2012 5:00 pm

+Bärbel akorát vyjde z kuchyně, nese nějakým hostům hranolky a smaženej hermelín a za ní se vyplazí spokojeně napapaná Nagini, no když uvidí Erica, tak jenom nespokojeně sykne, a vzhledem k tomu, že má zakázaný ho nejen sežrat, ale i ho děsit, tak se odplazí do ohrádky k pandě, koale a králíkovi, láskyplně je tam ovíjí a ňufá a přitom Erica poočku sleduje, zatímco po ní havěť nadšeně víceméně skáče. Bärbel se jenom usmívá, že to je teda sebranka, donese jídlo a staví se u Erica+ Tak co vám můžu dneska nabídnout?
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eric » pát úno 03, 2012 7:47 pm

+Jak má Eric podopretú hlavu a zavreté oči, tak si Nagini ani nevšimne. Vlastne by ho teraz mohol kľudne niekto streliť do hlavy, len by mu poďakoval.+ Kávu, prosím. Čo najsilnejšiu. A ibuprofen, ak máte. +poprosí bez toho, aby vôbec zdvihol hlavu.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Obsluha » pát úno 03, 2012 11:52 pm

Hned to bude, +zatrilkuje+ proč chcou všichni ibuprofen...+zamumle si pro sebe, ale hned je zpátky, věnuje mu dokonce celý platíčko a megahrnek krásně voňavýho silnýho kafe+ Dáte si ještě něco? Minerálku, koláč...? +sex...?+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob úno 04, 2012 12:19 am

( :D :D :D :D :D )
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » sob úno 04, 2012 2:21 am

+s obavou kouká po Nagini, jak se tam připlazila. Rychle vezme králíčka do náruče, ještě aby jí ho sežrala, ale když vidí, že Winnie a Kitty se k hadovi mají jako k vlastnímu, tak se trochu uklidní, ale i tak hlídá své svěřence a na hada si dává bacha+
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Eric » sob úno 04, 2012 10:01 am

+Konečne trochu nadvihne hlavu, ale to len aby si pritiahol hrnek. Naláme si aspoň zo tri tabletky ináča a zapije to kafém.+ Minerálku, prosím.+ prikývne. U toho sexu povytiahne obočie, je mu jasné, že si ho zas Bärb doberá, no nedá to na sebe nijak poznať, len poznamená s úplne vážnou tvárou.+ Teraz nie, ale večer za mnou príď na izbu.
Eric
Člověk

Příspěvekod Edward R. Vertuex » sob úno 04, 2012 2:09 pm

Obsluha píše:Eddie: +lách alpy!+ Náhodou, já mám od ELFa tvářenky a podkladovou bázi pod stíny, a nemůžu si stěžovat. Ták tady se nám zapište. +přisune mu knihu hostů a asi odnese talíř, jestli už dojedl+ Nějakej zákuseček? Třeba...schwarzwaldský dort se šlehačkou? S tím počítám, že mi o tom pak poreferujete...+zamrouká spokojeně+

(na mýtince štěnice a ramínka nabírají nových sémantických rozměrů)

+Dívá se na ni, že jí nevěří, že má elfi kdekoli a co že to vlestně mele o bázy a tak :D .+ Jasně, nestěžujete si... +Podepíše se do knihy hůlkovým písmem.+ V.R. - tak tady to je. +Přistrčí jí knihu a děkovně kývne na odnos.+ Šlehačka mi je jasná, ale co že je to za dort? Tedy jaký je? Na jahody mám alergii, nesnáším ta zrnka v zubech. +Ušklíbne se na ni.+ Já vám to třeba i předvedu, když budete chtít. :P

(i sémiotických :D )
Obrázek
Edward R. Vertuex

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince