Věžní kuřárna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Věžní kuřárna

Příspěvekod Gabriel » pát úno 03, 2012 10:42 pm

Nespustím tě z očí, čarodějko. Upřeně ji pozoruje a když ucítí její horký jazýček na uchu, nedá na sobě nic znát, ale v očích mu probleskne něco z jeho vlka, dravec, který je skrytý pod civilizovaným vzhledem a jen čeká na svou šanci. Dolije si absinth, tentokrát jen čistý, aby mu z jejího vystoupení nic neuniklo, zároveň dolije sklenku i jí, aby se mohla kdykoliv občerstvit:P
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 03, 2012 10:44 pm

To beru, Vikingu. Kývne souhlasně a napije se. Hmm, proč ne. Koukám, že Syr už začala. Uculí se při pohledu na ni a Gabriela, který ji stíhá žhavými pohledy. Tak se klidně můžem opičit, jestli chceš. Koukne na něj provokativně.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 03, 2012 11:00 pm

Vlní se kolem něj, pěkně do rytmu písničky, zrovna hraje Girls, girls, girls, je vidět, že si to fakt užívá, očima ho přímo propaluje, v jednu chvíli se dostane až do podřepu, kde roztáhne nohy jako při striptýzu a jak jde zas nahoru tak neopomene metalově pohodit dlouhýma rezavýma vlasama. Přitočí se k němu, jakoby ho chtěla políbit, ale jen se usměje, kopne do sebe panáka, pěkně se o něj otře kousek poodtančí

Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » pát úno 03, 2012 11:42 pm

Pozoruje ji s neproniknutelným výrazem v obličeji, jen napjaté svaly na čelistech dávají tušit, jak se musí ovládat, aby po ní hned nesáhnul. Když kolem něj proplouvá znovu, náhle se bleskově pohne a čapne ji kolem pasu. Železným stiskem si ji přitáhne k sobě a upřeně se jí zadívá do očí. Opravuji předchozí tvrzení. Jsi krásnější, než kdy předtím. Zavrčí chraplavě, hřbetem ruky ji pohladí po tváři a raději ji pustí, ještě by mohl udělat nějakou velkou blbost.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Björn Skarsgard » pát úno 03, 2012 11:42 pm

Že se ptáš, upírko, jasně že chci. Ale jenom když budeš tancovat tak, jak tancuje tadyhle moje šéfka +trochu mu tam ujíždijou oči, tak rychle zamrká a zase koukne na Becs a na posilněnou se napije, pořádně+ No, šup, dotoho!
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 03, 2012 11:47 pm

+Celá uzardělá, ale s úsměvem na tváři se opět opře o stoličku a kopne do sebe dalšího panáka+ Tak co, vlčku, líbilo se ti, jak jsem pro tebe tančila? +přehodí si nohu přes nohu a zapálí si cigaretu+ fér by bylo, kdybys ted zatančil ty mě +koukne na něj a zakření se+ ale já tě do toho nutit nebudu. Uděláme obchod +přitáhne si ho za košili blíž+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » sob úno 04, 2012 12:00 am

Rozhodně líbilo. Ani se nesnaží to popřít. Takže já? No myslím, že to snad radši ne. Pousměje se nad tou představou. Ale tvůj obchod mě zajímá. Když si ho přitáhne blíž, zadívá se jí upřeně do očí. Velmi mě zajímá. Dodá tiše, zaboří jí ruku do vlasů a sevře hrst ohnivých kadeří v pěsti.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 04, 2012 12:07 am

Mrkne na Syr. No pokusím se. Pousměje se a začne kolem něj tančit. Přiblíží se těsně k němu, obejde ho dokola a přitom mu přejede rukou po jeho pevném břiše. Znovu se vzdálí a zavlní se před ním v bocích, sjede do dřepu a pomalu vstane, pohodí vlasy a podívá se na něj přes rameno.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob úno 04, 2012 12:07 am

Nevím, čemu se směješ. Kdysi jsi tančil +broukne+ a bylo to... +ponechá poslední slova viset ve vzduchu+ Můj obchod, je pro tebe celkem výnosný, vlastně i pro mě +usměje se a ukáže bílé zoubky+ Chtěla bych +rozevře stehna a přitáhne si ho ještě blíž. Ruku mu položí na holou kůži pod košilí a zaškrabká nehty+ Tebe +vydechne tiše, hledíc mu do očí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » sob úno 04, 2012 12:14 am

+Vycení zuby v něčem co má připomínat úsměv+ Tomu říkám pařba +zasměje se, ale spíš to připomíná zabručení. Když chce Beccy pohladit vlasy jen se mu vysmekne a v prstech se mu letmo zachytí pár vlasů. Hlasitě polkne. Asi nemá tolik vůle jak tamhle další živočich+ Krásný +broukne a když se kolem něj opět otře přitáhne ji rychle k sobě+ Jsi pekelná +zvedne ji za útlounký pas a přišpendlí na svém širokém hrudníku+
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz