Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Eternity » čtv lis 05, 2009 9:48 pm

jak se snaží to zkoncentrovat do maximálního výkonu v nejkratším čase, dá si ještě něco k pití, oždíbe všechno jídlo, co ji láká a musí :( vypadnout :( :( :(
Eil, pěkně si to tu užívej, pak mi řekneš, jaké to bylo. asi bych si měla dát náš "koncentrát volného času" - nestíhám... ach jo. tak zatím.
Dámy, mějte se nejkrásněji rozžehná se s dalšími gratulantkami a přemístí se neznámo kam, ale za povinostmi...
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Eillen » čtv lis 05, 2009 9:50 pm

Rozloučí se s Eternity, na cestu ji dá ještě lahev vína, ať si aspoň na něčem pochutná, pak se obrátí na Neferet Creg, tedy Creagan, je můj manžel. Chvíli po svatbě se musel vrátit do svého světa a něco tam řešit. A konečně se zase vrátí za mnou. Podezřívám ho, že už se mohl vrátit dřív, ale protahoval to, aby mi nemusel vymýšlet jiný dárek. Ale zase mu to vyjde. Bude mi stačit, když se tu ukáže.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Styx » čtv lis 05, 2009 9:52 pm

Nef: Poprvé tě vidím pít alkohol +zasměje se+ Ale jen si dej, je příležitost. Jak se ti tady líbí? Myslím celkově

Eil: Tak to se ti nedivím, po tak dlouhé době odloučení se určitě musíš na něj těšit. Ale co to vidím +prohlíží si ji ze všech stran+ Ty máš prodloužené vlasy? A taky jinou barvu, jestli se nepletu. No pání, tobě to vážně sluší. To bude Creg koukat, ani tě nepozná +mrkne na ni a vezme si do ruky své oblíbené pití+

Et: Měj se krásně a ukaž se někdy taky u mně
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv lis 05, 2009 9:55 pm

+zamává Eternity na rozloučenou a obrátí svoji pozornost zpět k Eillen+ Hmn, takže manžel. Tak alespoň je to hezký dárek. +usměje se+
Styx: Alkohol moc nepiju, pouze při zvláštních příležitostech a stejně si dám nejspíš tak sklenku, dvě. +usměje se+ Zatím se mi tu líbí a to hodně.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » čtv lis 05, 2009 9:59 pm

Styx: Jo, změna je život a do nového roku s novou vizáží. To říkavala moje babička a plně s ní souhlasím. A na Crega se vážně hrozně těším. Je to tu bez něj takové prázdné. Hlavně od té chvíle, kdy Alex s Fernandem vyrazili s prckem na výlet po mudlovském světě a já tu zůstala sama.

Neferet: Doufejme, že to bude hezký oholený dárek. Jinak ho budu reklamovat...
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » čtv lis 05, 2009 10:03 pm

+nebudem to ztěžovat vstupní halou... yohannka se přemístí před sídlo, vyčká až jí otevřou a vejde do místnosti+ ahoooj! +chce Eillen obejmout, ale má plnou náruč veeeelkýho plyšovýho draka, tak metr.. metr a půl, prostě obr - a doufám, že ti takovýho nikdo nedal+ Tak všechno nejlepší!! Sice trochu nestíhám, ale na skok se tu určitě zdržím!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv lis 05, 2009 10:04 pm

+podívá se na yohannku+ Ahoj, téda to je nádhera. +kývne na dárek+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » čtv lis 05, 2009 10:05 pm

Vyvalí oči na plyšového medvěda, za kterým se klátí yohannka Páááni, tak tohle jsem ještě nikdy neviděla. pomůže jí ho vmanévrovat do rohu místnosti, aby nikoho nezranil, kdyby náhodou padal. já nemám slov. Ten drak je monstrózní. Díky. Podá ji sklenku šampaňského, jinak má samo volný přístup k čemukoliv Nevadí, když se nezdržíš, jsem ráda, že jsi vůbec přišla
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » čtv lis 05, 2009 10:07 pm

to máš do postele až bude Creag někde na cestách +směje se a veme si šampíčko+ nebo ho můžeš mít jako křeslo +směje se+

Nef: plyšáci budou pořád IN +mrkne na ni+ sama jich mám.. mmm... nooo hodně
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eillen » čtv lis 05, 2009 10:09 pm

yohannka: Tak Creg se má dneska vrátit, ale jako křeslo? To je dobrý nápad. Usadí se na draka jako by to byl trůn, pak jí to ale podjede, sklouzne na zem a musí se tomu smát.
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran