Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Vanessa » pon úno 20, 2012 1:16 am

+obsluha jí asi to jídlo už tedy přinesla, tak se do toho pustí a během chvilky zblajzne všechno, jak jí tam na tom čerstvém vzduchu vytrávilo+ Já zatím doběhnu nahoru obléknout se, za chvíli jsem zpátky +oznámí Regulusovi a kývne obsluze, aby jí to napsala na účet a pak hbitě vyběhne po schodišti do patra+
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » pon úno 20, 2012 7:35 pm

Alex: Já?! Jáááá s ním nespala! Hey-au! +no trochu se jí udělá blbě, ale docela to zvládne, na to, že visí hlavou dolů a mlátí ho trochu přes zadek+ Alexiiii!
Vaří kafe?! Co ti má co vařit kafe! A na báááru ještě k tomu!

yohannka: jo! takhle to vždycky začíná! kafíčko, koláček a šup! ste spolu v posteli!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Alex » pon úno 20, 2012 7:55 pm

Bea: tak spala nebo ne?! +posadí ju vevnitř na stůl+ jo kafe! a dobrý! a někdy mi dá i panáka +uculí se+
Alex
Člověk

Příspěvekod yohannka » pon úno 20, 2012 7:57 pm

koláček +ušklíbne se+ to tak.. +sedí si tam nějakou chvílu až pšikne+ já necítím nohyyy! pomoooc +rozbrečí se tam, že se vojákům zželí.. no spíš to kvílení nechcou poslouchat, ale zastřelit ji nemůžou, tak ji hodijou dovnitř+ všeci ste na mě zlí abyste věděli! +veme si flašku a odplouží se do pokoje ošetřit si omrzlinky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon úno 20, 2012 8:56 pm

Zaplatí za Vanessinu útratu, nechá na pultě plakát o nové herně a odejde čekat Vanessu před Mýtinku.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Vanessa » úte úno 21, 2012 2:05 am

+seběhne dolů a vyjde ven před hospodu+ Tak můžeme vyrazit. Jste tady autem? +rozhlíží se+
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » úte úno 21, 2012 3:25 am

+a nějací vojáci se yohannce nabízijou, že ju klidně "doprovodijouuuu" až do bytu a machrujou tam před ňou a chudák Dixie za ňou peláší, že na něho málem šlápnou a bojí se, že mu zdrhne+

Alex píše:Bea: tak spala nebo ne?! +posadí ju vevnitř na stůl+ jo kafe! a dobrý! a někdy mi dá i panáka +uculí se+

Nespala! Proč bych spala s někým, kdo mně krade boty?! +zakroutí nad ním hlavou+ Chm! +otočí trucovitě hlavu na bok a dělá uraženou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte úno 21, 2012 8:15 am

náájednou, náájednou se můžete přetrhnout +ušklíbne se na vojáky, králíčka si hezky odchytne a před vojákama zapráskne dvéře+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Alex » úte úno 21, 2012 8:17 am

no to je fakt.. +cuknou mu koutky+ a on si je nechal nebo co? +rozhlídne se jestli se tam boty někde neválí+ třeba se mu líbily! +začne se smát a objedná bei čajíček horkej s medem+
Alex
Člověk

Příspěvekod Regulus Black » úte úno 21, 2012 6:38 pm

Nemám auto. Používám jiný způsob cestování. Přemýšlí, jak nenápadně zjistit, jestli je čarodějka nebo obyčejný člověk. Víte, kdo jsou mudlové? Upře na ni oči.
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince