protočí oči v sloup, když jí sděluje, že Reguluse zná už sto let - a o čem asi mluvila? hmmm. no, zase má skoro právo být rozrušen, dost ho to vzalo - bere na jeho chování opravu, když vidí, co mu to dělá s aurou. nahodí tedy opět klidný a chápající výraz.
ještě jednou mě pozorně sledujte a já se pokusím vyvarovat eufemizmů. ale nejdříve si vezměte tohle podá mu nějakou antistresovou hračku, asi ze ze žuly lady S. je velmi citově zaangažována - tedy jinými slovy JE to vážné, skoro to vypadá, že je Black mužem jejího života, důsledkem čehož snadno může být svatba, děti, společná hrobka a tak dále.
znáte-li pana Blaca dvacet let, dokážete zajisté určit lépe než já, která ho znám jen "z literatura a vyprávění starců", zda vám je rovnocenným soupeřem. pokud byste chtěl, mohu vám udělat analýzu vašich a jeho schopností podle aury. taky nějaký odhad věcí příštích z astrologie, nebo se na něho skutečně pověsit a proklepnout ho - výsledek může být zajímavý, ale zrovna tak vy s minimem energie dosáhnete podobného, když si s ním prostě promuvíte nad sklenkou v předpokoji Velkého Šéfa, až půjdete pro pokyny, nebo tak.
také vám mohu nabídnout nějakou povzbuzujcí magii, pokud o to stojíte. zdá se mi, že mé informace nenesete zrovna nejliběji - pochopitelně. ale třeba máte vy sám nějaký požadavek na mé služby - pak prosím, mluvte, jste-li mocem slova.