Moje ložnice

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Moje ložnice

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob bře 03, 2012 10:46 pm

Správně zlato, až do finále. Kývne velebně a cuknou jí koutky. Hmm, do L.A.? Tam jsem nebyla ani nepamatuju. Zavzpomíná na mladá léta:D A kdy to chceš rozjet, šéfe? Zajímá se a mávne rukou. Hadry asi ani ne...pokud teda nenarazíme na nějaké extra kousky. Uculí se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob bře 03, 2012 11:01 pm

Kdys byla v L.A.? se zas dozvídá něco novýho o ní Já nevím, chceš hned?Hvízdne na prsty a jak se objeví skřítek tak mu řekne ať mu udělá nějaký kafe a sežene red bull Mám tam v jednom obchodě něco domluvený zase se tváří poťouchle
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob bře 03, 2012 11:12 pm

No to víš, v rámci svýho posledního zaměstnání, jsem poměrně dost cestovala.Zatváří se tajemně. Hned? A neusneš někde pod pultem? Nebo na něm? Cuknou jí koutky. Jo tak domluvený? No tak to už se teď preventivně bojím, co to bude. Uculí se. Asi mi to neřekneš, co? Udělá zas očka, alá nevinná upírka:P

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob bře 03, 2012 11:16 pm

Aha, chápu, takže jsi tam lovila vzdychne si a mlaskne mám se vůbec ptát? chvilku přemýšlí jestli je to vůbec bezpečný tam teda lízt, ale s Becs to bude ok všude, tak je jedno jestli vlezou tam nebo jinam Neboj se, neusnu zasměje se na hlas vypije to kafe já něco vydržím mkne na ni a začne se oblíkat, jak je hotovej, tak ji lapne za bradičku Ale drahá, to by pak nebylo přece překvapení má ten svůj hajzlovský pokřivený úcul
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob bře 03, 2012 11:34 pm

Jo, tak nějak. Ono se to tam sice jmenuje "Město andělů" ale podle mě by se hodilo spíš město démonů. Ušklíbne se. To vydržíš, to je fakt. Musí s ním souhlasit a sjede ho přitom významným pohledem. No jo, dyť já vím. Zatváří se jak děcko, kterému odmítli dát oblíbenou hračku. Vstane a začne se taky oblíkat. Černý kalhoty s dírama na stehnech a pod zadkem, černý top a přes to síťované tričko pospojované zavíracími špendlíky. Okoukne se v zrcadle a zazubí se na něj. Hmm, co myslíš, pustí nás do toho obchodu? Zavlní se v bocích a pohodí vlasy. V očích jí vesele jiskří.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob bře 03, 2012 11:37 pm

Zkoukne ju kritickým okem Zlato, buď uplně klidná, nás dva tma pustijou kamkoliv uculí se spíš pro sebe, a když vidí jak se tváří už by jí to i řekl, ale zas ho baví ju mučit no Tak jestli už jsi zazubí se při tom slůvku milém tak jdem a až mu to Becs odkývne, tak je přemístí do L.A.
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob bře 03, 2012 11:46 pm

Dám na tvá slova, muži. Zaxichtí se. Jop, můžem. Kývne, lapne se ho za ruku a nechá ho, ať je přemístí. On je ten, kdo ví kam, že:P

Rebecca Altamirano
VIP Member

Předchozí

Zpět na Musta Tähti