Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Eric » ned bře 18, 2012 8:26 pm

yohi: +Usmeje sa víťazným, veľmi spokojným úsmevom.+ Dohodnuté!
(ale bolo by vtipné, keby musel pomáhať v kuchyni :D )

+Nadvihne len tak prekvapene obočie, bez toho, aby naňho pozrel, dojedá koláč... relatívne pokojne a nenútene a nenápadne po neznámom pokukuje, pripravený tasiť zbraň, keby bolo treba.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Security » ned bře 18, 2012 8:29 pm

+Pořád otočenej k Ericovi bokem prohodí+ Čože pán Simon? Nechutí vám koláčik? +a věnuje mu letmej pohled+
Security
Security

Příspěvekod yohannka » ned bře 18, 2012 8:32 pm

+podá mu ten nejobyčejnější zapalovač rychle a zírá na vojáky s myšlenkou, jestli by ji sejmuli taky.. no komedie!+ to jako.. počkáte tady? ale ona se vrátí.. třeba až.. za pár dní!

Eric: (loupat cibuli, škrábat brambory, co?) no a co kdybych onemocněla já? +nebo mě tu někdo zastřelil, ehm+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Security » ned bře 18, 2012 8:36 pm

+Zapálí si a zapalovač jí zase jako slušnej kluk vrátí. Chvilku to vypadá, že jí foukne kouř do xichtíku, ale pak se pootočí a foukne ho spíš tak za rameno, že je tak trošku evidentní, že ví, že ona nekouří.+ Mhm. Tady. +kývne k lokálu a podívá se jí do očí+ No-a? +a těžko říct, jestli si myslí, že mu yohannka kecá, nebo fakt hodlá ten týden čekat+
Security
Security

Příspěvekod Eric » ned bře 18, 2012 8:44 pm

(Bea: čo si to na mňa ušila?!)

yohi: +pokrúti hlavou s miernym úculom.+ Tak by sme šli miesto kávy na čaj, harmančeký. (a postrieľajú sa tam asi za chvíľi všetci...)

+Jak prežúva, tak ustrnie na chvíľu uprostred pohybu, zovrie čeľuste, polkne a potom sa k nemu pomaly otočí. No na tvári má celkom neutrálny výraz, možno s miernym úškrnom, a zjavne ho chlapík začne zaujímať.... záleží od toho, čo všetko vie...+ Vidím, že sa nemusím predstavovať. +povie konverzačným tónom.+ No možno by ste mi mohli prezradiť svoje meno. Aby som vedel s kým mám tú česť. Ušetrí mi to trochu času, než by som to mal zisťovať sám. +usmeje sa.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Security » pon bře 19, 2012 12:12 am

(útěchou vám může být, že nemám páru)

Eric: To naozaj nemusíte. +přikývne+ Ale to vám nemôžem urobiť! Pripravil by som vás o ten pocit víťazstva, až na to prídete. +potáhne si a jak vyfoukne, tak se napije, jako kdyby se snad potkal se starýma známýma někde v baru+ No musím povedať, že ma celkom prekvapilo .. vy .. tu .. +trošku zkoumavě a jelikož zachytil ještě než se mu yohannka začala věnovat něco z jejich rozhovoru, tak je sonduje, jestli spolu třeba něco mají+
Security
Security

Příspěvekod Eric » pon bře 19, 2012 2:04 pm

+Při jeho slovenčine len nadvihne skúmavo obočie a premýšľa, čo to má byť za debilný žart!+ Nepotrebujem víťaziť za každú cenu. +povie pokojne, no neprestáva si ho premeriavať.+ Ste zo Slovenska? +spýta sa po chvíľke+ Mňa to tiež prekvapuje, to mi môžte veriť. +jako on tu....+ Načo chcete hovoriť s Beatrix?
Eric
Člověk

Příspěvekod Security » pon bře 19, 2012 2:14 pm

(To bysme všichni rádi věděli...)

Toho by som sa neobával. Za každú cenu to určite nebude. +ušklíbne se a tak trošku si vychutnává Ericův zájem+ Tak trochu...+neurčitě přikývne+
Skutočne? A to už tu zostávate docela dlho na to, že vás to stále ešte prekvapuje. Už mi tu chýba len ten váš kamarát ...ako on sa len volal? Mal taký mimoriadny talent na prúsery.
Vy so slečnou Stein zdieľate intímne informácie? +zvedne jedno obočí, že se ho ptá co chce Bei, pak se otočí k yohannce+
Slečna yohannka, kam se poděla vaše vyhlášená pohostinnost? Máte tu hosta. Necháte ho o vodě, ani ten chleba mu nenabídnete...+típne cigaretu a podívá se jí do očí, že by třeba rád taky něco zakousl+
Security
Security

Příspěvekod yohannka » pon bře 19, 2012 7:07 pm

máme tu pokoje, pokud se hodláte ubytovat +řekne důrazně+ host se nevyjádřil, co by ráád +přisune mu lístek+ a já myšlenky číst neumím

eric: to jeee.. jako heřmánkový čaj? +louská slovenštinu+ tak to jo, když by byl s medem +usměje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Security » úte bře 20, 2012 12:05 am

yohannka: Ale umíte. +podívá se jí do očí, že jeho nepřechčije+ No nedoporučuju...+úsměvem naznačí, ať se o to ani nepokouší+ Vidím, že vaše pověst...+sjede jí pohledem na hrudník a pak jí pohlédne zpátky do tváře+ je trošku nadhodnocená. Pýchá předchází pád, mladá paní. +ani si lístku nehodlá všimnout+ Plněné papriky, rajskou a čtyři knedlíky. Klasické kynuté bílé, bez housek.
Security
Security

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince