Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Eric » čtv bře 22, 2012 12:08 pm

Security píše:O tom nepochybujem. Viel Spass damit. +popřeje mu+ Nemáte rád konkurenciu? No nebojte sa, vy ani váš bratček ma nezaujímate. Zatiaľ.
+Potěšeně se usměje, v očích se mu zračí "dílo dokonáno" jen co klapne pojistka+ Čo urobíte? Zastrelíte ma? +nevypadá, že by ho ta situace nějak stresovala+ To by vám slečna Stein moc nepoďakovala. Ak s ňou teda nespíte, to by vám asi odpustila všetko. Má v tom bohatú prax. +dojde k jeho stolu a zvedne vzdávajícně ruky, pomalu se sehne a furt s tím klidným úsměvem Ericovi upraví límeček - počítám, že ten to ustojí teda snad v klidu - a kolega se mu koukne z té blízky do očí a potichu k němu skoro až kamarádsky prohodí+ V tom prípade by vám ale zase nepoďakoval Kristián. +poplácá ho po rameni a zase se narovná+
Ale slyšel, slyšel, na nedoslýchavost mám času dost. I tak - počkám. +důrazně+

Pre vaše vlastné dobro vám radím, aby ste sa ani zaujímať nezačínali! +zavrčí už naozaj výhražne. (on sedí za barom, neďaleko neho)
Tie poznámky o spaní s Beou nekomentuje, ale svedčí to o tom, že dotyčný ani zďaleka nevie tak veľa, ako sa snaží vyzerať.+ Myslíte, že by mi nepoďakovala? +uškrnie sa a veľmi rád nechá neznámeho plávať v tom, či s Beou spí alebo nie.+ Hovoríte z vlastnej skúsenosti? +spýta sa pokojne, no ani okom nemihne a zbraň tiež nesklopí. (on má hlavne na sebe tričko.... ) Nijak to s ním nezamáva, no neodpustí si poznámku.+ Moc sa ma nedotýkajte.... na mužské dôverné dotyky som dosť alergický! +blýskne mu v očiach.+ Som si istý, že Kristián sa má dobre tam, kde je a čo sa deje tu, ho už vôbec nezaujíma! +povie bez mihnutia oka.+ Keď ste to slyšel, tak by ste sa tým možno mal začať riadiť? +milo sa naňho usmeje... čo vyzerá skôr dosť hrozivo.+

+Ten ich rozhovor tak nejak pozorne zaujato sleduje... i keď netuší o čom sa to bavia z toho pochopí, že yohannka je tiež čarodejka.... zaujímavá informácia.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Engel » čtv bře 22, 2012 2:23 pm

(lach ani za stolem ani košilu! no Ericu!)

Ale noták! To jste vždy tak nepřátelský? +zakroutí nad ním hlavou, jak je neslušnej+
+Moc dobře si všímá Ericové miminky a už ho má za tu chvílu tak nějak i přečtenýho, no furt je to docela zábava a on se u jídla baví rád+ Myslím, že ne.
Já? Nenene, to ne. +ujistí ho, čímž se i ujistí, že Eric o Bei ví kulový..+ Se slečnou Stein projednávám jen čistě obchodní záležitosti. Ale to vy byste měl vědět, když tu špioníte takovou dobu, ne? Nebo už to není co to bývalo?
Snad se nebojíte, že vás tu předevšema znásilním? +zasměje se pobaveně a trochu ho zamrzí, že Eric vůbec nedocenil jak rychle si vzpomněl na Kristiánovo jméno, no Ericova pohotová odpověď mu na tváři vykouzlí skoro až úsměv+ Ano? To mě začíná zajímat! Vy ste byli vždycky má oblíbená dvojka. Málokdo zo Slovenska to dotáhl tak daleko a hluboko jako vy dva.
Vy mě deprimujete! +dotčeně+ Člověk si tu s váma přátelsky povídá a vy byste mě furt jenom vyhazoval. Kde je vyše vychování?
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel

Příspěvekod Edward R. Vertuex » čtv bře 22, 2012 8:24 pm

+Shání se po snídani a rozhlíží se, jestli nezahlédne tu milou slečnu, co ho onehdá obsluhovala.+
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Eric » čtv bře 22, 2012 8:58 pm

(no co... mám rád pohodlie a blízko k informáciám ;) )

+Keďže sa nezdá, že by chcel vypadnúť a zastreliť ho asi naozaj momentálne nemá v úmysle, tak zbraň zas zaistí a zasunie do púzdra.+ Zjavne to nie je čo bývalo. +potvrdí úpne pokojne.+ Ale netuším, prečo si myslíte, že tu "špiónim". Som tu len na dovolenke.+ dosť presvedčivo.+ Skutočne? +nadvihne jedno obočie.+ Nevedel som, že sme mali fanúšikov. +uškrnie sa a pokrúti hlavou.+ Máte pravdu, zjavne zabúdam na dobré mravy. +aby teda dokázal, že nezabudol, dá obe ruky na pult a prepletie si prsty.+ Takže.... mohli by ste mi prezradiť aspoň svoje meno, čo poviete? Keď už si tu tak priateľsky povídáme. Nech viem, ako vás mám oslovovať.
Eric
Člověk

Příspěvekod yohannka » pát bře 23, 2012 1:32 pm

v rukavičkách.. jo.. leda gumových, co +ušklíbne se a obsluhuje dál hosty+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » pát bře 23, 2012 3:00 pm

*před hospodu přijede Bein opravený hummer, Mercy z něj vyskočí a vleze do lokálu, rozhlídne se a pak zamíří k baru za yohi, položí na něj klíčky a fakturu* Tak to je poslední...nebo ještě někdo něco škrábnul?*usměje se* Můžete to dát prosím slečně Stein?*zeptá se, když Beu nikde nevidí a píchne prstem do klíčků od auta s papírama*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Obsluha » pát bře 23, 2012 10:26 pm

Edward R. Vertuex píše:+Shání se po snídani a rozhlíží se, jestli nezahlédne tu milou slečnu, co ho onehdá obsluhovala.+

+No Bärbel tam nějakou dobu postává bokem a když uvidí Eddieho, tak ho hned lapne za rameno a táhne ho ven+ Nepůjdete na zahrádku? Dnes je tam vážně krásně! +víceméně ho vyvede z lokálu a sama odtam vystřelí, usadí ho a usměje se na něho+ Prospal jste snad týden! Tak co si dáte?
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Engel » pát bře 23, 2012 10:35 pm

yohannka: Máte naprostou pravdu, mladá paní.

Eric: Taky už nejste nejmladší..němci na to mají takový hezký heslb "stirb jung" a něco na tom bude! Tu dovolenou vám nesežere ani pes. Táhne se za slečnou Stein jak smrad, když nemáte nějakou jinou práci. Leda by to byla tajná láska??? +koukne po něm+
No moc né...ale já do fanclubu rozhodně patřím. Zatím.
+usměje se spokojeně jak vidí Ericovy ruky+ No vidíte, že to de. Žádnej stres..teda..na ten možná taky dojde..to záleží na nepřítomné dámě, ale teď...+mávne rukou, že veget+
M-m, +zavrtí hlavou+ jak už jsem řekl, prostě vás o to potěšení nemůžu připravit...+zadívá se na něho+ mravenčení v konečkách prstů, chvění žaludku, pocit vzteku a žádostivosti...a paaak uspokojíte svou zvědavost. To je přece něco nenahraditelnýho!
Nemusíte mě oslovovat vůbec. Myslím, že to přežiju.

Paní yohannko, +zamává na ňu prázdnou skleničkou+ ještě jednu.
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel

Příspěvekod yohannka » sob bře 24, 2012 1:05 pm

Mercy Thompson píše:*před hospodu přijede Bein opravený hummer, Mercy z něj vyskočí a vleze do lokálu, rozhlídne se a pak zamíří k baru za yohi, položí na něj klíčky a fakturu* Tak to je poslední...nebo ještě někdo něco škrábnul?*usměje se* Můžete to dát prosím slečně Stein?*zeptá se, když Beu nikde nevidí a píchne prstem do klíčků od auta s papírama*

dobrý den, +usměje se+ já myslím že je to všechno.. asi. No kdyby něco, tak se Vám slečna Stein určitě ozve. Určitě jí to předám, díky.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob bře 24, 2012 1:06 pm

Security píše:Paní yohannko, +zamává na ňu prázdnou skleničkou+ ještě jednu.

zase minerálku? +donese mu jednu+ tak prosím.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince