od Engel » ned bře 25, 2012 2:29 am
yohannka: No jistě, že "zase" minerálku. Tady bych se musel bát, že mě ve chvilce nepozornosti nasekáte do boloňských špaget.
Eric: +pobaveně se zasměje+ Dvacet taky není zrovna perspektivní věk! Kdo vás bude brát ve dvaceti vážně? Nikdo! Ve čtyřiceti můžete být úplný idiot, a stejně si vás aspoň poslechnou. - To nemám z vlstní zkušenosti. +doplní rovnou+
Já bych věděl, co se za tím skrývá...dokonce to začínám vidět čím dál tím víc jasněji. No nevadí...
Až dojde na finální bitvu? +ty vlaječky - a pokýve hlavou+ Myslím, že pak budete chtít, abych vám mával...
Poznám všechny důležité lidi. Teda ty, kteří mě zajímají. Zbytek..+odmávne to rukou, že je to plebs+ ale tady...+samolibě se usměje+ tady se najde spousta zajímavých lidí. Nejspíš proto mě tu mají tak rádi. +kývne ke komandu+
+tomu úchylovi se ušklíbne+ Tak jste to označil vy...
Ale né, vy už nás chcete opustit? No to je škoda! Tady paní yohannka zrovna dvakrát zhovorčivá není, to se tu asi budu nudit! +zabubnuje prstama jak dojí, že to yohannka může odnést a koukne na ni+
yohannka: A teď, drahá dámo, je myslím na čase zavolat slečně Stein na osobní telefon.
Gott weiss ich will kein Engel sein...