Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Eric » ned bře 25, 2012 3:03 pm

Ja sa snažím už radšej nič nehádať. +povie odmerane, štýlom, že s ním len stráca čas, keďže sa od neho evidentne nič nedozvie.+ Myslím, že každý máme iný názor na vhodnosť, ale prosiť vás o to nebudem. +povie a potom sa trochu pousmeje.+ Ja poznám mnohých ľudí a tí poznajú mnohých ľudí... +povie miesto odpovede, ale je mu to v podstate jedno, pretože ak mu to aj povie, nezaručuje to, že to meno bude pravé.+ Má to byť snáď vyhrážka? +blýskne mu nebezpečne v očiach.+ Práca je práca.... +prikývne, no nevyzerá to nijak nadšene.+ ...len záleží od toho, čo za prácu to má byť.+ Už sa tak nejak chystá k odchodu, keď sa yohannka dovolá Bei, Nedá mu to a predsa tam len ostane sedieť.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned bře 25, 2012 3:29 pm

yohannka: +Bea chvílu mlčí+ M...můžeš mi ho prosímtě vyfotit? +beztak má na mobilu foťák - a zní už docela nervozně+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » ned bře 25, 2012 3:37 pm

Eric: A dobře děláte! +pochvalně+
+chápajícně přikývne, že ho eric prosit nebude+ To bych si vás snad už pak nemohl ani vážit. A jak jsem řekl..máte velmi - velmi velmi velmi malý fanclub. +lach, takže je tam asi sáám+
Ale o tom já přece vůůbec nepochybuji. Na to odkud pocházíte...všechna čest.
Výhružka? To né, to bych si přece...spíš takové..upozornění..navíc - tohle vůbec nezáleží na mě, ale na naší drahé na drátě. +kývne k yohannce+
Vidíte, a v tom já mám třeba výhodu, že má práce je hodně...barevná. Pokaždý něco jinýho a člověk nikdy neví, jak to dopadne. +napije se a nakrčí čelo+ Bohužel to většinou dopadne stejně. +povzdychne si, že lidi si nedají a nedají říct+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel

Příspěvekod Eric » ned bře 25, 2012 4:16 pm

Viete, že je mi to velmi, velmi ale naozaj velmi u prdele? +precedí pomedzi zuby, lebo ho už začína štvať, ako si z neho dotyčný uťahuje.+ Mám ľudí, na ktorých viem, že sa môžem obrátiť, a verte mi, medzi plebs nepatria a že mi nerobia fanklub, je mi fuk. Hlavne ak plnia svoje záväzky. A možno vás to prekvapí, ale v tejto branži zväčša platí, čím viac z východu, tým ostrejší chlap. +poznamená štýlom, že nie je pochýb, aký názor na dotyčného má.+ Takže to upozornenie hovorí, že by som sa mal zapojiť do vojny, inač budú ľudia, na ktorých mi záleží, tpieť? To ste mi chceli povedať?! +prepaľuje dotyčného pohľadom.+ Niečo vám teraz poradím ja. Nepleťte sa do vecí, do ktorých vás nič nie je, lebo prídete o krk. Priateľská rada, keď už nám tak fandíte. +to už ako výhražka znie, lebo zjavne má s Beou niečo za lubom a Eric má dosť veľké podozrenie, že sa mu to páčiť nebude.+
Eric
Člověk

Příspěvekod yohannka » ned bře 25, 2012 4:33 pm

Bea: jasnačka.. vydrž chvilku +namíří si mobil na pána a vyfotí ho+ tak co? +na beu+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned bře 25, 2012 11:11 pm

+Bea mlčí chvílu a pak takovým lehce uměle udržovaným klidným hlasem promluví+ Dej mu všechno co bude chtít. Hned su tam. A-! Neprovokujte ho!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » ned bře 25, 2012 11:19 pm

+jak vidí, že si ho yohannka fotí, tak jí s úsměvem zapoozuje do foťáku a věnuje se zase Ericovi+

+zamračí se na něho+ Berete na to něco? Člověče vy jste jak muniční sklad!
+má chuť se tomu culit, ale udrží vážnou tvář+ Pán Simon...proč máte pořád pocit, že vám tady něco...vyčítám? Já si vás vážím, vážně. +opře se pohodlně a potáhne si z cigarety+ A já jsem podle vás zhruba odkud? +zvedne obočí+
Kdepak, i když teda faktem zůstává, že to tak nakonec bude, protože to tak vždycky je, ale já - aspoň doufám - s tím nebudu mít nic společného. Vy...+koukne na něho+ jste si tuhle cestu už dávno vybral, tak nechápu, čemu se tu teď divíte.
+chvílu mlčí jak vyfukuje obláčky kouře+ Kolego...+lehce zavrtí hlavou+ vyhrožujete tomu nepravému. +podívá se mu do očí+ V tom mi můžete naprosto věřit. Dokonce bych řekl, že naopak vy +mávne rukou na mýtinku+ jste tady ten, kdo tak trochu šlápl...někam a do něčeho, co není až tak jeho obor.
Engel

Příspěvekod yohannka » pon bře 26, 2012 9:00 am

+samozřejmě jak jí ještě zapoozoval, tak sebou chudera cukla, páč se snažila ho fotit tajně+
co? ale on.. no...jááá ho provokovat nebudu, ale nejsem si jistá ostatníma +zašeptá než to bea položí+

Beatrix tu bude hned. Dáte si zatím ještě něco? +a nenápadně na Erica hodí pohled, aby pána moc nedráždil a stáhnul se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon bře 26, 2012 12:08 pm

Tak ostatním řekni, že jim dám přes hubu! +zaječí trošku, švihne s telefonem a hrabe ze skříně rychle co nejvyšší podpatky, protože i tak si vedle něho bude připadat o úroveň níž+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » pon bře 26, 2012 12:12 pm

+Přespokojeně se uculí, že telefonát dopadl podle jeho očekávání+ To na slečně Stein vážně oceňuju, její schopnost rychle se přemisťovat. Třeba tu nakonec semnou nebudete muset ani nocovat. +pobaveně koukne na yohannku, jak se najednou může rozkrájet+ Ale to víte, že jo. +koukne tam na leták s pohárama a bodne prst do toho největšího+ A né, že mi tam místo trubiček nabodáte oplatky! +podotkne důrazně+ To mě vždycky naštve.
Engel

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince