Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pon bře 26, 2012 5:52 pm

+zamyšleně na něho koukne, jestli je kouzelník nebo co vlastně+ mhm.. to jsem si mohla myslet +zamumlá jak ukáže na největší pohár+ oplatky? no dovolte? my máme jenom trubičky! +hrdě a jde mu ho radši osobně nachystat+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » pon bře 26, 2012 11:03 pm

Vy mi taky nic nedopřejete! Člověk vám tu chce udělat útratu a vám se to ještě nelíbí...
Takžee..do těch s oplatkama dáváte taky trubičky? +zkoumavě+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel

Příspěvekod Eric » pon bře 26, 2012 11:50 pm

Tak to si naozaj cením, že si ma vážite. +povie, ale v skutočnosti je mu to fuk.+ To skutočne netuším, keďže ste mi neprezradili svoje meno. +poznamená otrávene.+ Ja sa neustále divím... to ste si o mne nezistili? +nadvihne zľahka jedno obočie.+ A mojou špecialitou je namáčať sa do vecí, ktorým by som sa možno rád vyhol. +pokrčí ramená.+ Ale to je už, holt, asi môj údel. +zjavne si z tých jeho kecov nič nerobí a najradšej by už od toho nafúkaného pandrláka odišiel, no je zaujímavé, ako sa výraz na yohannkinej tvári mení, keď telefonuje s Beou. Už len preto tam ostáva. A i keď nepochopil yohannkin pohľad, aby nerobil problémy, nijaké sa momentálne robiť nechystá. Akurát nad ním len prevráti oči a čaká, či Bea naozaj dorazí.+
Eric
Člověk

Příspěvekod yohannka » úte bře 27, 2012 9:35 am

+pochvíli donese megapohár a dává bacha aby s ním nezakopla a neměli to pánové na sobě+ chcete do něho i prskavku? +uculí se vtipně+ my oplatky vůbec nevedeme
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » úte bře 27, 2012 5:24 pm

Eric: Kéž byste to myslel vážně..+zadeklamuje pateticky+ Mh vlastně ne, spíš jsem žil v domění, že vás už ledasco jen tak nepřekvapí...
+uculí se+ A zejména kvůli vašemu kamarádovi! +doplní vítězně+ No vidíte, a to ste se tváářil... Vždyť my se nakonec shodneme.
+pozorně Erica sleduje+ Kvůli vám Slečna Stein na zavolání nepřiběhně? +lehce škodolibě+

yohannka: Pokud to nebude dynamit...+usměje se souhlasně a fakt sedí a čeká, až mu tu prskavku donese+ Ale na letáku je máte. +usvědčujícně bodne do nabídky+ Doslova je tu napsáno bla bla bla rrr +udělá německý r docela vtipně chrčivě+ und mit Schoko-oblaten. +upře na ni zrak, co s tíím yohannka udělá+
Engel

Příspěvekod Edward R. Vertuex » úte bře 27, 2012 6:38 pm

Obsluha píše:
Edward R. Vertuex píše:+Shání se po snídani a rozhlíží se, jestli nezahlédne tu milou slečnu, co ho onehdá obsluhovala.+

+No Bärbel tam nějakou dobu postává bokem a když uvidí Eddieho, tak ho hned lapne za rameno a táhne ho ven+ Nepůjdete na zahrádku? Dnes je tam vážně krásně! +víceméně ho vyvede z lokálu a sama odtam vystřelí, usadí ho a usměje se na něho+ Prospal jste snad týden! Tak co si dáte?

Nechá se odvléct, ani moc nepobírá, co se s ním děje. Zamyslí překvapeně. Tejden? To né. Maximálně, den, dva... čtyři, pět... Fakt neví, jak dlouho to bylo, takže mu lze cokoli namluvit. Usměje se na ni. Nejspíš něco jako snídani. Na vidličku, prosím. Má hlad a sliny se sbíhají. Ovšem jeho pozornost - krom prohlížení Bárbí - si zatím nenápadně, ale zato neodbytně žádá nepříjemná myšlenka.
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod yohannka » stř bře 28, 2012 8:48 am

[quote="Engel]

yohannka: Pokud to nebude dynamit...+usměje se souhlasně a fakt sedí a čeká, až mu tu prskavku donese+ Ale na letáku je máte. +usvědčujícně bodne do nabídky+ Doslova je tu napsáno bla bla bla rrr +udělá německý r docela vtipně chrčivě+ und mit Schoko-oblaten. +upře na ni zrak, co s tíím yohannka udělá+[/quote]

no to. +otevře šuflík a zjistí že prskavky došly+ ehmmmm... no.. mmm.. z prskavy by vám tam padal bordel. ale, alee +rychle vymýšlí schůdné výmluvy+ no.. mmm +zrudne, jak hledá výmluvy+ když to tady nikdo nechce!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » stř bře 28, 2012 12:24 pm

+Zvedne obočí+ Vy nemáte oplatky a ještě mi nedáte prskavku? +a zní to skoro, jako že kvůli takové tragédii je ochoten i vraždit+ Jak mi to hodláte vykompenzovat?
Engel

Příspěvekod yohannka » stř bře 28, 2012 2:17 pm

ale..! +kníkne+ já pro tu prskavku skočím do obchodu! a pro oplatky taky.. teda.. ale vy nechcete oplatky! +uvědomí si.+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » stř bře 28, 2012 2:48 pm

To si jako myslíte, že tu budu čekat až odtud dojdete do obchodu? S vaším stylem jízdy bych se taky nemusel dočkat do vánoc! +zatváří se, že by se vysekala a než se to všechno zahojí...+ To ale neznamená, že bych je nemohl chtít! Co vy víte, takhle si s ním trubičky a zachce se mi oplatku a co pak, no? +sugestivně pokýve hlavou, a pak si povzdychne+ Máte aspoň takový ty...s třásněma? +špélky do pohárů+
Engel

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince