Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod mollyz » úte lis 10, 2009 7:17 pm

Beatrix: No, někdy mám taky nervy na pochodu, proto ty cigarety a vínko. Na děti někdy křičím, ale snažím se držet. Horší je to s těmi staříky. Někdy mám chuť je rdousit, zaklínat, proklínat a proměňovat v bezvýznamné červíky. Dokážou si navymýšlet neuvěřitelné nesmysly. Myslím, že zboží od Amona budu brzy potřebovat. Mám teď v péči dvousetletou čarodějku, která mě každé ráno nutí otrhávat okvětní plátky sedmikrásek a dělat jí z toho omlazovací koupel. Z toho by jeden taky vykvet. * uskne víno a znovu si zapálí* Mimochodem, To Amonovo zboží - on má nějaký ehm...oficiální obchod?

(technická: obrázek si ráda nahraju, ale musím proniknout do tajů techniky, jak to udělat...v této oblasti počítačového umění jsem jaksi trochu pozadu.)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod golux » úte lis 10, 2009 7:34 pm

mollyz píše:Golux: Uf, starostlivý muž, který nejlépe ví, co je pro tebe dobré. Každý by je chtěl, ale nikdo neví, jak je těžké s nimi vydržet. Hluboce s tebou soucítím. Ale místo na ministerstvu kouzel by určitě nebylo k zahození. O jakém jsi přemýšlela odboru?

No, ještě jsem o tom tolik nepřemýšlela. Asi něco na odboru záhad. Jeden čas jsem myslela, že bych to zkusila mezi bystrozory, ale vzhledem k tomu, že jsem ze Zmijozelu a sympatizuji se Smrtijedy, bych měla asi špatný kádrový posudek... směje se
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte lis 10, 2009 7:36 pm

Creagan Elat píše:Rád bych řekl, že mám tak poklidný život. Ale poslední měsíce jsem trávil přesvědčováním dvou jiných království, že se spolu s naším Tristenoslkým spojencem nehodláme účastnist invaze a otevřené války. Bylo to jako házet hrách na zeď. Cokoliv jsme řekli jako by oni neslyšeli, v horším případě obrátili proti nám. Až se divím, že se to nakonec vyřešilo. Nebýt Dračího soudu, trvali by tyto mírové hovory několik let. Pronese znaveným hlasem. Je na něm znát, že s prací skončil před pár hodinami. Proto jsem rád, že jsem konečně doma.

pokýve hlavou Diplomatická jednání dokážou vyčerpat víc než fyzický zápas. To znám velice dobře. Člověk si musí dávat pozor na každé slůvko, hlídat každé gesto. Taková jednání nemůže vést jen tak kdokoli. Je vidět, příteli, že jste muž na svém místě. Ale rád bych, abyste mi vysvětlil, co je to ten Dračí soud?
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Creagan Elat » úte lis 10, 2009 7:44 pm

Je to jednoduché. Draci jsou posvátná zvířata, která uctíváme. Jejich rozhodnutí uznávají všichni lidé na naší planetě. My ale nemáme jak draky přesvědčit, aby do našich sporů zasahovali. Když se však rozhodnou, zjeví se v místnosti a jejich magická moc vytryskne z jejich těl a označí osobu či zem, která je v právu. Popravdě je pak jedno, kdo má pravdu nebo ne, hlavně že je mír. pokrčí rameny, dopije sklenku a dolije sobě i Luciusovi
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte lis 10, 2009 7:48 pm

Golux: Naopak, to mi připadá jako skvělý nápad stát se bystrozorem. Rozhodně je to prima odrazový můstek pro kariéru dvojitého agenta. Ostatně, co já vím, tak bystrozorů je neustále nedostatek a když Lucius vhodně na ministerstvu zatlačí...neměl by být problém, nemyslíš? Vždycky se dají pravidla nějak obejít.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte lis 10, 2009 8:04 pm

No tohle... to je opravdu velmi praktické poděkuje pokývnutím hlavy a napije se Škoda, že se na ně nelze spolehnout. Tedy myslím tím, že se zjevují, jenom když chtějí. Asi mají zvláštní schopnosti rozumět lidské duši. A docela mě překvapuje, že mají stejný cit pro právo a spravedlnost jako lidé. Z vlastní zkušenosti vím, že je někdy velmi těžké rozhodnout, kdo je v právu, protože každá strana má své argumenty a svou pravdu. Musí to být opravdu velmi moudrá zvířata. Nebo velmi jednoduchá... opět se napije Ale tohle neberte jako urážku, tak to nebylo myšleno. Někdy asi je nutné věci zjednodušit, aby se mohlo správně rozhodnout...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » úte lis 10, 2009 8:06 pm

Mollyz: když já nechci, aby Lucuis tlačil rozesměje se tedy myslím, aby mi sháněl něco protekcí. Pak by na mě koukali všichni skrz prsty. Chci to dokázat sama. Jenomže tohle on nechápe. Strašně rád by mi dokázal, jaký má vliv. I když já to samozřejmě vím... Je to s ním někdy těžký s povzdechem se napije Jenže já ho stejně miluju... vrhne na Luciuse zamilovaný pohled
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte lis 10, 2009 8:07 pm

všimne si toho pohledu, přimhouří oči a lehce se usměje
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Creagan Elat » úte lis 10, 2009 8:08 pm

V určitém pohledu jsou velmi inteligentní, ale v jiném, jak vy říkáte jednodušší. Jejich moc je neomezená a my vidíme jen střípky jejich moci. Myslím, že tato moc jim pomáhá dostat se do lidských duší a srdcí a proto poznají pravdu. trošku se zamyslí Ale nebudeme se bavit o práci. Povězte mi, jak se má váš syn? zeptá se se zájmem
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte lis 10, 2009 8:16 pm

Golux: O tvé lásce se opravdu nedá pochybovat!* Zachichotá se, když vidí Goluxin téměř psí pohled (bez urážky)* Fakt, že tvoje pozice je těžká, zvlášť když se chceš prosadit na ministerstvu. Když on ten tvůj Lucius má prostě prsty všude. Myslím, že jestli budeš chtít před ním utajit nějaké pracovní aktivity budeš se muset opravdu dobře maskovat. Vždyť sleduje každý tvůj pohyb...a nepochybuji, že z čisté lásky!* mrkne směrem k Luciusovi.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran