Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Edward R. Vertuex » pon dub 23, 2012 6:24 pm

Po chvíli zase sejde dolů na recepci. Bárbí nezahlédne. Nakoukne ještě do lokálu, ale tady taky není. Tak jde s obsluhou za barem vyjednat, ať Bárbí dají ty bonbóny, a taky zaplatí za bydlení a stravu. Nemá zrovna hotovost, tak nechá malý diamant poměrně dost slušné kvality. Než mu kámen zkontrolují a ověří pravost a karáty, kvalitu a že není kradený, dá si ještě černou kávu a přečte noviny. Pak zapaltí účet, dá velkorysé dýško, hlavně pro Bárbí, ale i pro další personál, třeba prádelnu a tak. Ještě si nechá zbytek vyplatit v eurech. Schrábne peníze a poděkuje za služby i přání šťastné cesty.
Ale ano, líbilo se mi tu. Ale rozhodl jsem se, že se vrátím ke své minulé práci. Tohle není svět pro mě. Potřebuju pracovat, ale po svém. A na vzduchu, který je pro mě zdravější. Pozdravujete ode mne slečnu Bárbí. A dejte jí ty sladkosti. Sbohem.
Usměje se a dvěma prsty udělá posunek od spánku na rozloučenou. Vyjde před komplex hotelu a přemístí se neznámo kam.
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Personál » pon dub 23, 2012 7:13 pm

(Ježíš! Já se hrozně moc omlouvám! Já ho chudáka zase někde zazdila! Mně se musíš připomínat! Doufám, že se nám pán ještě vrátí a tu útratu Bárbí náhodou fakt zařídila, takže cálovat nemusel vůbec nix!)

+Personál jenom zírá, ale pak nazná, že to není až tak divný na to, co se tady děje, splní pánovi všechna přání a ještě muna cestu věnuje pohlednici mýtinky a dárkové balení čokolád a turistickou známku a popřeje mu příjemnou cestu a brzký návrat!+
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Edward R. Vertuex » pon dub 23, 2012 8:48 pm

(Jasný, že to zařídila. Je to děvče zlaté. Ale Ed by nechtěl nechat sekeru, nebo nechat holku, aby to za něj vyřizovala, když jí to nemá jak vrátit. Kdyby tam makal, tak třeba jo, ale když se chce ještě věnovat felčarství, tak se rozjede asi někam zachraňovat černoušky nebo dřevorubce. Ale člověk nikdy neví, kdy se mu po civilizaci a po Bárbí zasteskne ;) .
Věc se má taky tak, že nemám moc času, často jsem mimo net a pak se to dění hrozně vleče. Takže dobrý, neomlouvej se. :Love

A Bárbí ať nepláče. On by po ní stejně asi časm chtěl aby si dodělala... no to né, ale třeba průmyslovku :lol: )
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Beatrix » pon dub 23, 2012 9:16 pm

(lách! průmyslovku! no to nevím nevím! ale kdyby hledal brigádně flek doktora, tak myslím, že sezonní práci by u nás našel!
Jen ať se klidně staví zase pro tu snídani na vidličku s fazolema :heaven: )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Žaneta » úte kvě 01, 2012 2:22 pm

+dojede na mýtinku, vejde dovnitř a rozhlíží se tam+
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
bo będziesz mógł ją osłonić...."
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Beatrix » úte kvě 01, 2012 3:11 pm

+Zrovna je v kanclu a jen tak pohledem přelítne obrazovku co snímají kamery, pak se ale zarazí, podívá se zpátky, začne se culit a hned vyběhne nahoru+ Žanetkooo! +decánko ju sejme jak se ju vrhne objímat+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Žaneta » úte kvě 01, 2012 3:42 pm

Beuškooo! +rozběhne se k ní a hned si ju k sobě tiskne+ tys mi tak chybělaa
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Beatrix » úte kvě 01, 2012 3:44 pm

A jak ty mně! +posteskne si a hned si od ní vezme pusinku+ Mmmh! +pohladí ju po vláskách a usmívá se+ Víš, že máma za mýtinkou rozkvetlou třešeň...?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Žaneta » úte kvě 01, 2012 5:29 pm

mmmm +uculí se+ tak jakto že tam ještě nejsme! +lapne ji za ručku a táhne ji ven+ teda pokud tam nemáte frontu...
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř kvě 02, 2012 1:13 pm

Frontu ne, ale spouuuustu třešní! +směje se a jak tam doběhnout, tak ju rovnou namáčkne na první stromek a hezky s chutí si od ní bere pusinku+ mmmh..mm...
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince