Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 1:49 pm

+donesou před ně něco zeleného, co obsahuje nejspíš brokolici a mlíko a do toho je zapíchlej chřest, Wenai na to chvilku kouká a pak to způsobně, s největším sebezapřením začne jíst+ Povězte mi, Mariusi. +řekne, když trošku sní+ Proč si nechcete vzít spíš moji sestru? Je přece o mnoho půvabnější než já a jistě má i lepší způsoby. +hypnotizuje je oba očima+

Phillipa: Wenai, to je velmi nevhodné. Zapomněla jsi snad, že já držím smutek za svého manžela? +koukne na ni, jestli se zbláznila, ale Wenai je dál hypnotizuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » pon dub 30, 2012 1:54 pm

+Počká až začnou jíst dámy a pak se začne rýpat v té zeleni, ale stále se tváří jako by to byla ta nejlepší věc kterou kdy v životě jedl+ Zajímavá otázka, slečno Wenai +řekne když má prázdnou pusu+ v mém rodu panuje tradice, že si první následovník musí vzít dívku +koukne na Phillipu+ omluvte mne má drahá že to takhle musím říct +tváří se lítostivě+ která ještě nebyla vdaná a nemá potomky+ aby byla zachovaná linie rodu. +Vytasí se okamžitě s vysvětlením a napije se vína+ Vaší ztráty je mi ze srdce líto, Phillipo +stiskne jí soudržně ruku, ale hned ji zase stáhne+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 2:00 pm

+Wenai si nechá odnést předkrm+ V tom případě vás musím vážně zklamat, pane Mariusi. Doufala jsem, že se o tom Phillipa již zmínila +vykouzlí na tváři výraz nejhlubší lítosti k němu+ Ale já nemohu mít děti. Zachování linie by tudíž bylo nemožné. Se mnou. +pohlédne na něj, tvrdýma očima+ Přeji vám hodně štěstí v dalším hledání. +pustí se způsobně do neméně hnusné polévky+

Phillipa: +když to Wenai řekne, tak na chvilku zavře oči a vypadá to, že se soustředí a snaží se zmizet+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » pon dub 30, 2012 2:05 pm

+Vidlička se soustem mu zamrzne v ruce a pak ji odoží zpět na talíř a ten nechá odnést. Chvíli mlčí, než mu očima proběhne něco jako pobavení. Během té chvíle mu mozek točil na plné obrátky+ Och to jste se nezmínila Phillipo! +podívá se na ni na oko uraženě+ Avšak i nadále se jak se zdá sňatku nic nepříčí. Totiž ehm.. nebudu vás zatěžovat nevhodnými detaily, avšak bohužel, ani já potomky mít nemohu takže... +nedopoví a raději se napije+ se zdá že jste pro mne nejvhodnější ženou, takovou která mi nikdy nepodstrčí kukaččí mládě do hnízda. +Nabere si polívku, která vypadá jak žabinec a bez dechu ji polkne+
Locke Lamora

Příspěvekod Phillipa Lafayette » pon dub 30, 2012 2:10 pm

+nadechne se+ Pane Mariusi, to mě velice mrzí, já... +začne, ale nakonec ji jeho odpověď velmi překvapí a trochu křečovitě se na něj usměje+ To je mi opravdu líto. +vítězoslavně se podívá na Wenai a polévku jí opravdu s chutí+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 2:14 pm

+nejradši by zařvala, ale koule na to mě tu přijít srát, teda máš!, ale ještě se ovládne a opět na něj ledově pohlédne+ Pane, žádám vás, jste li alespoň z poloviny takový gentleman, za kterého se vydáváte - nenuťte mne do tohoto sňatku. Ani jeden z nás by v něm nakonec nebyl šťasten.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » pon dub 30, 2012 2:21 pm

+Pečlivě hledá vhodná slova, ale nic ho nenapadá+ jak jsem vám již řekl slečno. Nabídka byla učiněna. Nechci si vás vzít přeci dnes v noci, to vskutku ne +podívá se na ni a nechá do toho pohledu proklouznou tněco z lockeho+ chci se vám dvořit. Jen vás žádám, abyste mi k tomu dala své svolení +odloží na stůl ubrousek+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 2:24 pm

+povzdechne si+ Mám ráda čokoládu a muže, kteří vědí kdy přestat. +vstane+ A teď mne omluvte +řekne se vší noblesou+ musím jít vykouřit trochu hašiše. +odkráčí pryč a tak jim poskytne pohled na svoje záda+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » pon dub 30, 2012 2:25 pm

+je nanejvíš spokojená tím, jak se to vyvýjí a na tváři má proto úsměv, když Wenai odejde tak se otočí k Mariusovi+ Myslím, že už slyším bít svatební zvony. +mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Locke Lamora » pon dub 30, 2012 2:27 pm

+Vstane zároveň s Wenai a ukloní se jí když uvidí ty její záda... no nejradši by se z plna hrdla zasmál, tak mu jen cuknou koutky+ To by bylo nanejvýš milé +usměje se na ni potěšeně+ Když mne omluvíte, přesuneme se na noc do hotelu, avšak s vaším svolením bych ráno rád opět přišel
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz