od Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 1:27 pm
Phillipa: +bez klepání vejde dovnitř a přísně si ji změří v křesle+ Vstaň a připrav se. Wenai, já přísahám, že použiji Imperio, jestli to neuděláš! +prohlásí naštvaně+
Wenai: +koukne na ni, zamračeně a s pusou plnou čokolády+ Dej mi pokoj! Dejte mi sakra všichni pokoj. Ty i ten tvůj jakože nápadník. +vstane z křesla+ Asi se ti nepochlubil, že je podvodník, co? Jde mu jenom o peníze. +na okamžik skloní hlavu+
Phillipa: +využije její odmlky+ To si jen vymýšlíš. Já ty tvoje fantasmagorie znám. +napodobí dětský hlas+ Byla jsem v jiném světe. Byli tam elfové, štíhlý a vysocí. Dneska v noci jsem byla na slavnosti elfů... +ušklíbne se+ Vymýšlela sis už od mala. Marius je skvělá partie. Tak nežvať a oblékni se.
Wenai: +pomalu zapluje do šatny+ Jo, to on umí, vzbudit dojem. +zamumlá, ale tak, aby to slyšela+ Proč vůbec chceš, abych si ho vzala? Co ti za to slíbil? Dračí vejce? +vyjde ze šatny, je oblečená do černých šatů, jako na pohřeb, ale decentně namalovaná a děsne jí to sluší+ Bylo to dračí vejce? +zeptá se jí ještě jednou a pohlédne jí do očí+
Phillipa: Nic mi za to neslíbil. +řekne s kamennou tváří a popostrčí ji ke dveřím+
Nil mortifii sine lucre.