Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon dub 30, 2012 8:58 am

Phillipa: Možná opravdu očekávám. S tou způsobilostí jsi mi ale vnukla skvělý nápad, děkuji ti sestřičko. Mariuse znám dost dlouho na to, abych věděla že ti bude dorbým manželem

Marius: Slečno Wenai, opravdu si myslím, že byste se se mnou měla projít +pozvedne si krempu klobouku a podívá se jí do očí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 9:02 am

+zamračí se a pak koukne na Mariuse+ Shodou náhod se jdu zrovna projít do zahrady, takže se můžete ochomítat kolem. +rázným krokem vyjde ze dveří a hned si zase zapálí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 9:57 am

+naštvaně oddupe do pokoje+ Ten hajzl! Taková drzost! +mumlá si pro sebe a odčaruje si z hlavy číro a odlíčí se obleče se normálně, na svoje poměry, tedy, Phillipu by z toho pořád trefil šlak+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 12:42 pm

+sedí v křesle a čte si a cpe se bonbonierou, na nějakou večeři se evidentně nechystá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 1:27 pm

Phillipa: +bez klepání vejde dovnitř a přísně si ji změří v křesle+ Vstaň a připrav se. Wenai, já přísahám, že použiji Imperio, jestli to neuděláš! +prohlásí naštvaně+

Wenai: +koukne na ni, zamračeně a s pusou plnou čokolády+ Dej mi pokoj! Dejte mi sakra všichni pokoj. Ty i ten tvůj jakože nápadník. +vstane z křesla+ Asi se ti nepochlubil, že je podvodník, co? Jde mu jenom o peníze. +na okamžik skloní hlavu+

Phillipa: +využije její odmlky+ To si jen vymýšlíš. Já ty tvoje fantasmagorie znám. +napodobí dětský hlas+ Byla jsem v jiném světe. Byli tam elfové, štíhlý a vysocí. Dneska v noci jsem byla na slavnosti elfů... +ušklíbne se+ Vymýšlela sis už od mala. Marius je skvělá partie. Tak nežvať a oblékni se.

Wenai: +pomalu zapluje do šatny+ Jo, to on umí, vzbudit dojem. +zamumlá, ale tak, aby to slyšela+ Proč vůbec chceš, abych si ho vzala? Co ti za to slíbil? Dračí vejce? +vyjde ze šatny, je oblečená do černých šatů, jako na pohřeb, ale decentně namalovaná a děsne jí to sluší+ Bylo to dračí vejce? +zeptá se jí ještě jednou a pohlédne jí do očí+

Phillipa: Nic mi za to neslíbil. +řekne s kamennou tváří a popostrčí ji ke dveřím+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 1:28 pm

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 01, 2012 1:05 am

+přijde, svleče se a jde si dát vanu, namaže se protisvrabovou mastičkou a jen tak vleze do postele a snaží se usnout ale povede se jí to jen tak na půl+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 01, 2012 11:34 am

+Krade se po chodbách jako duch+ Kurva tu je pokojů! +nadává si potichu a pečlivě poslouchá, jestli někde nezaslechne nějaké plíživé kroky. Před dveřima které mu Jean určil jako její se zastaví, rozhlídne se nalevo napravo a vklouzne dovnitř. Vidí ji na posteli, po špičkách k ní dojde a než se Wenai stačí vzpamatovat, tak má nohy a ruce přivázané k posteli.+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 01, 2012 11:37 am

+vykřikne překvapením a zazmítá se na provazech, pak jí pohled padne na Lockeho a problýskne v něm stopa nenávisti+ Takhle se dámám nedvoří, pane Notte. +ušklíbne se+ Byl by ste tak laskav a aspoň přeze mě něco přehodil?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 01, 2012 11:41 am

Když se však dáma nechová jak dáma, ale jako tvrdohlává ženská tak se musí změnit taktika +uculí se, ale k jejímu a i vlastnímu překvapení přes ni přehodí přikrývku+ myslím, že si musíme promluvit. Čím dřív, tím líp. +Vyleze si na postel a obkročmo si na ni sedne+ a neřvi tak. Nic ti neudělám +nakloní se k ní a čepka s bambulkou se mu sveze na bok. Pak ji i když se zmítá políbí+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz