Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Phillipa Lafayette » čtv kvě 03, 2012 6:23 pm

+v hraném šoku otevře ústa a položí si ruku na prsa, jako že nemá slov+ To už došlo na takové důvěrnosti?! Jak se vám to povedlo, musím tedy říct, že jsem vás podcenila, jste mnohem lepší. +teď na něj hledí s ještě větším očekáváním+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 6:27 pm

Och ne, to ne! špatně mě chápete! +vyvrací jí hned její domněnky+ To by přece bylo společensky nepřijatelné kdybych si dovolil něco.. víc. Možná jsem v nestřežené chvíli okradl vaši sestru o no polibek, ale na mou čest, víc bych si nedovolil +lže jak když tiskne a tak roztomile se u toho červená+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Phillipa Lafayette » čtv kvě 03, 2012 6:45 pm

+nasadí velmi potěšený úsměv+ I tak je to mnohem víc než v co jsem se odvazova doufat. +zamykat na něj spiklenecky+ Ale vy jste velmi šarmantní muž myslím že je jen otázkou času... +nechá to vyznít do ztracená a vypadá že ona by mu podlehla hned+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 6:52 pm

+Teď už mu rudnou snad i konečky vlasů a neví co jí na to říct, aby ho tak balila ségra mu ještě chybělo+ Phillipo já jsem... jsem potěšen že o mě máte takové mínění +vstane a nenápadně si vytáhne lístek z vlasů+ můžu vás doprovodit do Tvrze?
Locke Lamora

Příspěvekod Phillipa Lafayette » čtv kvě 03, 2012 7:34 pm

Jistě. +vypadá tím potěšena a přijme jeho nabízené rámeček a vycházky tempem se pohne ke tvrzi+ a co máte v plánu teď drahy marie? +privine se k němu aby ji neuniklo ani slovíčko+ něco sokujiciho? Hildegarda si na takové věci vždy potřeba +snaží se o ní mluvit hezky+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 7:55 pm

+pomalu se s ni blíží k tvrzi+ Hilde-kdože? Ach myslíte Wenai, myslel jsem že bych ji vzal ukázat můj domov ale na to je nejspíš brzy. Takže něco patřičně šokujícího teprve Musím vymyslet. Je od vás hezké že se o sestru tak starate +v duchu odpočítává vteřiny Kdy už se ji zbaví+
Locke Lamora

Příspěvekod Phillipa Lafayette » čtv kvě 03, 2012 8:10 pm

+zvoní se zasmeje+ Oh, to je samozřejmost. I kdy je starší tak nikdy bohužel neměla valný smysl pro povinnost. Vždy ji ho musel někdo nahrazovat a po ti našich drahých rodičů to byl nás bratr a nyní jsem to já. +povzdech hned si a pak se na něj zadíval+ I když přiznávám že si myslím že vás pro ní bude škoda.
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 8:28 pm

Jen mne nelitujte madam +zasměje se+ možná jsem to měl napsáno v osudu už dávno. +dojdou konečně do haly+ Prosím omluvte mě, jsem po té procházce poněkud znaven, myslím že řeknu Baudinovi aby mi napustil lázeň +naznačí polibek na hřbet ruky+
Locke Lamora

Příspěvekod Phillipa Lafayette » čtv kvě 03, 2012 8:36 pm

Jistě Marie. +usměje se na něj+ naberte sil na další kolo. +samolibých se usměje a někam odsusti +
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 06, 2012 2:23 pm

+vyjde na zahradu a po cestě trhá pampelišky, ani se nekouká, jestli jde za ní+ Tak kde mě hodláte povalit? +zaptá se ho, když na něj po očku koukne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí