Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 08, 2012 9:00 pm

Jen asi to, že bys s nimi nikdy neměla hrát karty, ať tě budou k tomu svádět všelijak. Prohrála bys s vše co máš i nemáš. Jsou to dobří kuchtíci, skoro tak dobří jak já +blískne se úsměvem a vtiskne jí malý polibek na jemnou kůži za uchem+ a Brouk... no Brouk, ten je... bude tě chtít nejspíš zbalit, je teď v takovém tom období +významně protočí oči+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 08, 2012 9:05 pm

Hm... +zamyslí se+ A jak dobrý kuchtík jste vy, pane Notte? +zasvítí jí v očích a natáhne se pro krabičku s růžemi a jednu ochutná, ukousne jí tak půlku, protože chce vypadat elegantně, ale po chvíli si nacpe do pusy zbytek+ Ty jsou boží! Oh můž bože. +klesne na postel a vypadá jak v extázi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 08, 2012 9:10 pm

Samozřejmě ten nejlepší +culí se tomu jak se tím cpe a cítí naprosté uspokojení a uvnitř něj ho to děsně hladí. Přejede jí prstem po rtech a pak na ně vtiskne polibek+ Nemoh jsem si pomoct +omlouvá to hned, jak se stáhne zase vedle ní+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 08, 2012 9:15 pm

Lamoro. +koukne na něj a trochu se usmívá+ Můžeš mě líbat. Můžeš se mě dotýkat, jenom jsem nechtěla mít sex. +přitulí se k němu a pohladí ho po boku, nakloní se k němu a zašeptá mu do ucha, přičemž se ho lehce sem tam dotkne rty+ Chceš mě?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 08, 2012 9:22 pm

+Studuje její tvář a než odpoví tak hlasitě polkne, pak přikývne a nakonec promluví+ Chci tě tak moc, že jsem kvůli tomu přišel z Camorru +bříškem prstu jí putuje po její tváři, obkrouží obočí, víčka a pak tam vtiskne polibek+ Chci tě tak, až se mi z toho točí hlava jenom na tebe pomyslím a milostivý pan Tannen má pak náměty na nové vtipy +přitiskne své rty na její a jemně na ně zatlačí jazykem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 08, 2012 9:28 pm

+uvnitř jí se rozlévá spokojené teplo a ona se musí usmívat, podvolí se jeho polibku a oplatí mu ho+ Já myslím teď, Locke. +řekne potom, pořád blízko něj, že cítí teplo jeho těla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 08, 2012 9:33 pm

+Položí si hlavu na její ňadra a poslouchá jak jí tluče srdíčko+ chci +broukne jí do jemné bledé kůže+ chci tě, chci tě, chci +s každým chci jí tam políbí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 08, 2012 9:39 pm

Udělej to teď. +zašeptá a rozepne mu zbylé knoflíky u košile a vytáhne mu ji z kalhot a rty přejede po jeho rtech a prsty pohladí jeho bledou kůži+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 08, 2012 9:46 pm

+Zvedne hlavu a bradou se opře o její prso+ opravdu? +celý se nad ní vztyčí na rukou a svým vyhublým tělem se k ní přimáčkne. Zlíbá jí celý krk a hrudník. Sevře ji ve svých hubených pažích+ ano +odpoví si sám a zase jí z ramen stáhne tu šatky, a odhalenou kůži ochutnává svým jazykem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 08, 2012 9:53 pm

Ano. +řekne společně s ním a pohladí ho po ramenou, vychutnává si ho pohledem, protože jak se nad ní sklání, tak se jí moc líbí, prsty je mu rozběhnou po šlachovitém těle, se zatajeným dechem ho pozoruje, jen ho lehce hladí špičkami prstů a nechává to na něm+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz