Pracovna

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Pracovna

Příspěvekod Beatrix » ned kvě 06, 2012 1:34 pm

Ony většinou taky sou...+ta legálnost a správnost dvě věci+ Účel světí prostředky. +pousměje se a napije se a bedlivě ho sleduje co jí na ty její záležitosti říká a jak se tváří+
Problém je, že to není jejich území v žádným možným ohledu. Pokud už se budeme držet nějaký abstraktních mafiánských pravidel, tak všechny překračujou, což se líbí málokomu.
+docela se podiví+ Takže společný zájmy? No podívejme...
Mhm, +přikývne+ rozumíš dobře. Zajímavý to je v tom, že i oni mají dostatek lidí na to, aby si zjistili některý informace. O nás, například. +jako o mně+ Takže jim poměrně rychle došlo, jak by to vypadalo, kdybysme oboji šli do toho naplno. Tudíž v současné době probíhá něco jako přátelský vyhrožování z jejich stranu. Já zatím tak trochu čekám, protože mi ještě chybí spousta informací a...pár lidí, který bych kolem sebe potřebovala je zrovna pryč, ale vhodně blízké budoucnosti to asi začne být zajímavý...možná i pro vás. +podívá se na něho+ Víš...netajím se s tím, že nerada lidi...čistím..úplně dopryč, dávám přednost nějakýmu druhu..nápravy, ale někteří lidi si to jednoduše už nezasloužijou. Ty bych potom...kdyby se mi náhodou podařilo je...zajmout...mileráda přenechala někomu zodpovědnýmu...tobě.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned kvě 06, 2012 7:23 pm

Přesně tak.*kývne na ty společné zájmy a zamyšleně ji poslouchá* samozřejmě, pokud budeš potřebovat...můžu se o to postarat, sice si většinou sami dotyčné odchytneme, ale...máš pravdu v tom, že některým prostě není jiné pomoci. Takže prozatím spíše získáváš informace, dobrá...já budu vést v patrnosti, že se něco bude dít, abychom se nedejbože nestřetli neplánovaně na nějaké akci. Já některé tvé lidi od vidění a tak znám, ale mí kolegové ne, nezastavili by se. Takže bude lepší, když mi dáš echo, co a kdy, čistě pro klid duše.
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » pon kvě 07, 2012 1:58 pm

Tak né, že by to bylo vyloženě potřeba, ale tak nějak z principu se snažím eliminovat tyhle...činy. Kazí mi to lidi. +nakrčí nos, i když sama pochybuje o tom, že dotyční dou ještě víc zkazit+ A vám by se mohl hodit. I stran informací...
Vedeme tak trochu studenou válku sice, ale navenek nic. A ti naši co jsou v čr vás zajímat asi nebudou. Nedělají nic...pozoruhodnýho. +uculí se, že jen tak očumujou+ Vidíš, máš výhodu, já od vás znám jenom...tebe...+a man no+ Každopádně prosím moje nekosit.
Gut, takže jak se bude něco dít tam u vás, dám vědět. A...kdybyste něco potřebovali...dohodit...není problém. Poslední dobou se mi slítává víc informací, než vůbec potřebuju, což mi připomíná...+vytáhne z kabelky obálku a přisune mu ju+ Pár adeptů na váš interest - zdrhli z německa přímo k vám a dá se očekávat, že vás jejich aktivita brzo začne zajímat.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon kvě 07, 2012 5:03 pm

Tak kazí lidi...*musí se pousmát* No, možná se i seznámíš...co víš, jestli budeš chtít zůstat v téhle oblasti natrvalo, nebo pokud by se to nějak víc vymklo z ruky...Sice děláme i sólo akce, ale většinou máme s sebou někoho jako zálohu. Ale neboj, tvé kosit nebudeme, když o nich vím.*o něco zvážní a a vezme si složku, chvíli ji pročítá* díky..na tyhle se asi v nejbližší době podíváme. Nerad bych, aby se nám tady usazovalo něco, co nechceme...*zaklapne složku* Takže jsme domluveni.*koukne na ni, jestli ještě něco je třeba probrat...*
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » pon kvě 07, 2012 10:16 pm

No moc se nesměj, každej nemá tolik morálky a sebekázně jako ty. Vím, koho zaměstnávám a nehodlám si přivydělávat jako továrna na smrt. Až tak? No..pokud by to nebylo moje poslední seznámení v životě...+pokrčí ramenama, že je ráda pozná+
Jinak potom...moji..mají logo Igel Company, kdybyste náhodou..narazili někde...když si hrajou na vojáčky...+aneb převlečení za vojáky, cajty, hasiče...+
Obrázek
Podle vnitřního..řádu pak jsou různý obměny... Rádi vám vyjdou vstříc, stačí zavolat, i kdyby bylo potřeba někde..něco..zařídit...zabarikádovat...chápeš...
Právě proto sem si na tebe hned vzpomněla. S plevelem je třeba bojovat zavčas...+povzdychne si a vstane+ Domluveni. +natáhne k němu ruku na rozloučenou+ Ne, už tě nebudu zdržovat, máš určitě spoustu práce.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » úte kvě 08, 2012 11:27 am

Pokud budeme pracovat na stejném území, tak je to docela dost dobře možné...*přikývne* neboj, to snad ne, když se setkáme v akci, tak to bude prostě..náhoda.*poznamená si ty loga-jeej, s Adofkem, ehm a taky se zvedne, sevře její ruku s takovým navyklým obchodnickým způsobem, jako by se dohodli na dováčce pomerančů* vyprovodím tě...zas tolik práce nemám..*usměje se a dojde s ní až na suchou zem* tak doufám, že se vše vyřeší a až bude klidněji, že přijedeš...Man říkala, že se stavíte na ostrově...
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 10, 2012 3:07 pm

Náhody sou potvory..+uculí se - no jo s ádem, ani nevím, esi sem to kdysi už někam dávala, ale asi ne... Trochu zkoumavě si ho měří pohledem, no pousměje se, ruku mu taky stiskne tak akorát, přikývne a de ven+ Jo to já taky. To bych moc ráda, podle fotek to tam máte nádherný...+ale přece jen jí to nedá+ mm...Postrachu...+koukne na něho nahoru+ stalo se něco? udělala sem něco...špatně?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv kvě 10, 2012 4:44 pm

*nn, myslím, že nikde ještě nebyly:) potřebujem asi koutek nejen se zaměstnanci ale i s obchodními značkami:D* hm...a udělala?*koukne na ni zkoumavě dolů, pak jen zavrtí hlavou* ne, nestalo...jen...*opře se tam o nějaké zábradlí vedle nich*prostě nerad vidím, když se s takovým druhem obchodu*kývne bradou zpátky k pracovně* setkávám u přátel, vždycky je možnost, že se něco zvrtne. A to bych nerad...nerad bych o tebe přišel, už jsem si na ty kolotoče kolem zvykl...*cukne koutky* Tak na sebe dávej pozor, ano?*zadívá se na ni skoro otcovsky*
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 10, 2012 6:01 pm

+Zvedne na jeho dotaz obočí, pak se ale postupně mračí víc a víc až se musí kousnout do rtu a uhnout pohledem, aby se tam nerozbrečela+ Já myslela, že...sme to už probrali minule...+koukne po něm+ To co sem řekla pořád platí a já...s tím počítám...
Já na sebe dávám pozor, i na ostatní. Jak to jenom de. +na jednu stranu ju trochu potěší, že snad Postrachovi není úplně fuk, jestli ju bude mít odstřelit někdo z nich, ale na druhou ju tohle jednání poměrně drtí+
+nachvílu se k němu otočí zádama, aby sebrala nějaký zbytky své sebejistoty..dovíkde a sleduje vodu+ Bylo by lepší, kdybys to nevěděl. Teď už nikdy nebude nic jako dřív a pořád se na mě budeš dívat "takhle". Proč nikdo nesoudí Amona? Všichni ho poplácají po rameni, pochválijou ho, jak mu to de a mně každej jenom vyčítá co dělám, ať dělám prakticky cokoliv. +otočí se k němu+ V čem jsem horší než on? Že se snažím hledat i jiný řešení, než někoho odklidit do stoky? Já vím, že je to špinavej byznys, ale když už chodím po kolena ve sračkách, tak si aspoň často meju ruky. No evidentně by bylo schůdnější zavřít nad vším oči, nechat lidi na pospas jejich životům a nechat ještě větší gaunery, ať si vesele masakrujou jak se jim zlíbí.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv kvě 10, 2012 7:44 pm

*chvíli na ni kouká, dokonale zmaten, holt chlapská logika věci * počkej, počkej...tím nechci říct, že ty bys tohle dělat nemohla a amon, nebo kdokoliv jiný, co si budem povídat, stačí se tady jen porozhlídnout, mohl. *otočí si ji docela rázně zase zpátky k sobě, aby jí viděl do obličeje* Já vím přesně co děláš, už hodně dlouhou dobu..*skloní se k ní, takže jí jeho dech šimrá na tváři* A nevidím ani nechovám se proto k tobě jinak ani to teď nehodlám měnit jen proto, že jsi za mnou přišla a řekla mi, co se děje. Naopak jsem rád*dodá měkce a v šedých očích nemá ten obvyklý chlad, což mu ubere tu ostrou přísnost, kterou kolem sebe povětšinou šíří* Ale nikdy jsme nešli do akce společně, vždycky to byla jen tolerance z obou stran, že každý máme svoje..ted je to jiné...ale jen proto, že jsem zvyklý na jiný level a lidi se mi prostě zdají...strašně zranitelní. To je všecko, ty hloupá...*pohladí ji po tváři a pak pustí a o krok ustoupí* Nebudu tě soudit ani deptat proč nebo jak co děláš. Stačím si sám se sebou..*taky chvíli kouká na vodu, chladné ruce schované v kapsách*víš že jsem z těch, co nezavírají oči. Proto jsme oba tam, kde jsme...v jistém smyslu jsme si podobní, možná víc, než by se ti zdálo. Oběma nám jde o to, aby lidi na tom byli líp. Aspon ti okolo nás, byli víc v bezpečí, spokojení....*otočí k ní pohled* jediné, co jsem tím chtěl říct je to, že jsem tady, pro tebe. Jako přítel, ne jako soudce nebo kat...ale jestli to nevidíš, tak je mi to líto, ale víc udělat nemůžu. To, že se starám a chci vědět co a jak děláš, nedělám proto, že bych potřeboval špízovat nebo se rozhodoval, jestli jsi náhodou nepřekročila hranici, a i když vypadám jako čistokrevný workoholik, nevidím všude kolem sebe jen chodící adepty na oprátku. Kdybych viděl, tak už mi dávno přeskočilo.*zavrtí hlavou* Nebo možná jsem částečně blázen, psychopat, abych mohl dělat to, co dělám. Ale žádné z mých rozhodnutí se netýká tebe, ne dokud budu vědět, že jsi na straně, na jaké jsi teď. Na té lepší. A to, že občas musíme dělat věci, které se nám nelíbí nebo vypadají černě...*znovu pokrčí rameny* To na věci nic nezmění. Děláme jen to, co je potřeba, abychom dosáhli cíle. Nechci, abys měla pocit, že se mě musíš bát. Mě nemusíš..ti zlí jsou tam venku...*kývne bradou po vodě* A jediné, čím si můžeš být jistá, že nejdřív budou muset přejít přese mě, aby se dostali k těm, na kterých mi záleží.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus