Pracovna

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Pracovna

Příspěvekod Beatrix » sob kvě 12, 2012 2:09 pm

+Trochu sebou cukne, jak si ji k sobě otočí a kouká na něho docela ostražitě (a v té chvíli ho má možná Scofield na mušce, ale asi by ho chudáka zlikvidovali dřív, než by stihl položit prst na spoušť...no hlídá hlídá), ale zároveň aji zkoumavě, protože Postrach se většinou nijak neprojevuje a drží si image+ Já vím, že to víš - že máš způsoby jak si to zjistit, a nikdy sem to ani tímhle směrem neskrývala, nemám proč. Teda asi bych měla, ale nechci.
+když se k ní skloní a je u ní tak blízko, tak jí docela fest mlátí srdíčko, že to musí být slyšet snad na klilometr a ostře se musí nadechnout, aby to tam s ní rovnou nešlehlo+ Ale ty...+má takový králičí smutný oči+ chováš se ke mně jako k obchodnímu partnerovi. Profesionálně. +koukně na něho posmutněle+ Ty a Manori ste moji přátelé, ať se děje co se děje a já nechci, abysme se na sebe vzájemně koukali skrz naše zaměstnání.
(Láách! prý ty hloupá! ts ts!)
Lidi jsou strašně zranitelní. +ujistí ho+ A nejen lidi. +že i čarodějové ve své podstatě a trochu překvapeně kouká, jak ji pohladí mile, ale přivře očka skoro mazlivě a dál ho sleduje i když se odtáhne+ Myslíš? +musí se pousmát, že by si byli podobní+ Vždycky si říkám, že bych v práci měla přemýšlet a jednat víc jako chlap. Netahat do toho city a ten svůj...humanismus...+potřepe hlavou+ ale myslím, že pak bych to už ani dělat nechtěla. Né, že by to byla práce snů, ale funguje to. +zadívá se na něho jak sleduje vodu+ Nevydržela bych sama se sebou, kdybych byla na jiné straně. Jednala jinak. Ani nevím proč bych to dělala, "nevyplatilo" by se to. Nejen finančně.
Já..vím, že toho pro mě hodně děláš - už tím, že neděláš nic, a vážně si toho vážím, jenom...+pokrčí ramenama+ prostě mi příde, že se na mě teď díváš jinak. Chladněji. +pípne+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob kvě 12, 2012 2:41 pm

*cha, no to být Scofieldem, tak nezkouším, bylo by to asi to poslední, co by zkusil:D, ale zas je svědomitý, to se mu musí nechat... poslouchá ji a musí se pousmát* Máš pravdu, to chovám...pokud za mnou přijdeš pracovně, a budeme řešit věci, které se toho týkají...*rozhodí volně rukama* takhle se chovám vždycky. Jak říkáš, asi chlapský pohled na věc. Netahám do práce nic z osobního života. Jestli tě to uklidní, tak ani k vlastní ženě se nechovám jinak, v podstatě dostane info, kde a co a jak má dělat a tím to hasne. Chráníme si tak svoje opravdové soukromí, nevím totiž, jestli by po některých akcích byla schopná jinak se mi přiblížit víc jak na dva metry...Takže ano, když pracovně, tak se chovám odměřeněji a to záměrně. Práci beru jako normální obchod a k těm, s kterými spolupracuji, ty beru jako obchodní partnery. Ale to neznamená, že by to už tak mělo zůstat, že bych ti měl na Mýtince pokaždé jen formálně podávat ruku.Pokud bys o to nestála, přece jen bude léto, takový studenoruký upír se může hodit*cukne koutky do úsměvu* Opravdu hodně ostře odděluji práci od soukromí a osobního života vůbec. I když samozřejmě jsem v kontaktu s kolegy i mimo práci. Ale nikdy se pracovně nebavíme, nic z proběhlých akcí se dál neřeší. Je hotovo. Jsou má rodina, ale když se naskytne akce, přepneme všichni tak nějak automaticky do bojového stavu. Zachovává to čistou hlavu, kterou mít musíme.
Neměň se, pokud ti to tak vyhovuje...*koukne na ni mírně* to, co jsem ti řekl možná platí pro nás, ale...my v tom žijeme, byli jsme tak vychování, stejně jako mí rodiče předtím a jejich předchůdci před nima...je to něco, co se muselo hodně dlouho pěstovat..každý máme trošku jiné důvody proč to, co děláme, děláme...ale výsledek je překvapivě podobný.
*musí se rozesmát* to je už můj úděl, koukat..chladněji...ne, neboj, tys můj chladný pohled ještě neviděla, to bys poznala.*mrkne na ni* Jsem holt starý pes, toho novým kouskům už asi nenaučíš...Prostě se snažím chovat podle situace. To je všechno. Když jsi přišla pracovně, musíš očekávat obchodní přístup...Když jsme dohodnuti, klidně se můžeme bavit otevřeněji...jako třeba teď. Neočekávám, že to budeš vnímat stejně nebo se snažit přizpůsobovat, možná jsem měl tě na to upozornit dřív, aby ses kvůli toho necítila špatně. To bych nerad, takže jestli se tě to dotklo, omlouvám se.*otočí se zase zpátky k ní s pohledem upřeným jí do obličeje*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » ned kvě 13, 2012 1:38 pm

+no joo, tak nemůže tam jen tak stát a čekat, až mu Postrach beu odkrágluje. každopádně když vidí, že je to nejspíš běžná debata, zbraň zase odloží a čeká+
+přikývne+ Dobře. No zvyklá na to vážně nejsem, u nás je práce tak nějak součást našeho života natolik, že v ní jsme furt online i myšlením. Teda hlavně na mýtince. Ale dost možná kdybych dělala to co dělají lidi kolem mě, taky bych to chtěla oddělovat. +pokrčí ramenama+ Zatím si nestěžovali. A já...v tomhle ty oči rači občas zavřu... Vlastně to chápu...+chvílu nad tím přemýšlí+ Ono když to člověk začne v hlavě probírat hloubš...tak z toho má někdy různý pocity...+asi Postrach ani nemusí moc chápat o čem to tam mluví+
+musí se usmát+ Že bys mě došel zchladit? No na to by ti stačil asi i jen ten pohled, ani bys nemusel vytáhnout ruky z kapes! Ale kdykoliv tě na mýtince rádi uvidíme! Yohannka furt vymýšlí nějaký krvavý hody pro toho jejího oblíbence ze slastí, takže se tam i pro tebe něco na zub určitě najde. +usměje se a podívá se na něho vážněji+ Jsem ráda, že vás s Manori mám, hodně pro mě lidi na "mé" straně znamenají. Lidi na který se můžu spolehnout. +pohladí ho po paži+ Kdybyste cokoliv potřebovali...neváhejte...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon kvě 14, 2012 8:09 pm

*no to né, to by byl bodyguard na baterky, to je fakt...jen zavrtí hlavou* no, nestěžuješ si, každý se vyrovnává po svém...*jen se pousměje* hm..ale to já ruky rád z kapes vytáhnu, to se zas neboj...*pozvedne obočí* oblíbence? Hm...ne, nemůžu si stěžovat, že bych u vás trpěl žízní...*přikývne a skloní k ní hlavu* to můžeš...a třeba to využijeme, jeden nikdy neví...*kývne a pak dodá* a tomu svému*kývne bradou k autu* řekni, at netasí zbraň, když nehodlá střílet, bolí z toho pak ruka, mířit na prázdno...*tváří se vážně, ale koutky mu cukají*
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 17, 2012 3:06 pm

(ježiš já se zase zapomněla!)

jo, někdo to odděluje, jinej bere prášky. +uculí se+ tak v tom případě s tebou v srpnu počítám, protože to budem určitě potřebovat zchladit všichni! +zamračí se jaký zase budou vedra+
Mhm..toho..Aubreyho? Já ho neznám, jenom sem ho tam párkrát zahlídla... To je dobře, u nás by nikdo neměl být na suchu!
Co? +otočí se na Mikea a uculí se+ Je to úplnej nováček u nás, něco jako Erasmus, víš. Ale líbí se mi - poslouchá! +pokýve spokojeně hlavou+ Tak...+koukne na něho hezky+ děkuju, vážně, a doufám, že se brzo uvidíme i za příjemnějších okolností. +natáhne se a zlehka ho objeme přátelsky+ Pozdravuj odemě Manori, že se na tu návštěvu chystáme a ještě se ozvu co a jak.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv kvě 17, 2012 3:13 pm

(jéžiš, já si ted vzpomněla :D:D dobrý)

Jo tak...no, toho jsem snad ani nepotkal...ale jméno mi něco říká...*nakrčí čelo - asi viděl reklamu:D*Tak erasmus...*uculuje se* ale tak hlavní je, že poslouchá, to je dneska skoro výjimka.*se skloní a lehce ji líbne na tvář* taky doufám...budu a budem na vás číhat..tedy, vyhlížet vás..*opraví se a počká, než Bea dojde zptáky k autu a odjede, pak se vrátí dovnitř*
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 17, 2012 3:19 pm

(cha, jako na zavolanou co ;o) )

Možná buď ráád, +mrkne na něho+ i když...tebe by asi nevycucl...+takže mu to může být jedno+
To teda je, vojáci sou čím dál tím drzejší, hlavně ti, co to mají jako regulérní job. +zakroutí nad tím hlavou+ No co nadělám...střílet po nich nemůžu...teda můžu..ale asi by mně to oplatili. +ušklíbne se a usměje se jak ju olíbne, tak jako spokojeně, že na ni není zlej, dorozloučí se, odklape, naskočí do auta a ve chvilce sou fuč+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pát črc 20, 2012 2:52 pm

*když vejde námořník, tak se zvedne a přejde k Abruzzimu* Vítejte na Nautilu, pane Abruzzi...*podá mu pravici* omlouvám se za ty nepříjemnosti na molu, ale musíme být opatrní, obzvlášť poslední dobou...*kývne mu ke křeslu a nabídne něco k pití, sám si pak sedne do svého a zadívá se na něj s čím přišel*
Postrach
Upír

Příspěvekod Abruzzi » pát črc 20, 2012 3:47 pm

+Podá mu a pevně stiskne ruku+ Rád vám vidím, trochu jsem se obával, že mě hodí rovnou žralokům..+uxichtne se, ale už vážně přikývne+ Chápu. Zvlášť poslední dobou...+souhlasně a napřeje si asi nějakou minerálku a sedne si+ Jsem tu..totiž...s nejvyšší pravděpodobností vám neušlo, že nám Beatrix tak trochu zavřeli...a pokud mě dobře informovala, před pár týdny za vámi byla se záležitostmi ohledně jednoho českého konkurenta, jehož poskok nám dělal jaksi-taksi návrhy...a když nepochodil..+rohodí rukama+ vidíte sám. +pak jednou rukou mávne+ Beatrix chvilka v chládku neuškodí, my se spíš teď snažíme zaměřit na to, aby tam nezůstala napořád... Proto jsem i tady. Nevím totiž jak jste se dohodli postupovat proti "české straně" a já nutně potřebuji, aby se teď navenek nepostupovalo nijak. Alespoň do doby, dokud ji nedostaneme ven.
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod Postrach » pát črc 20, 2012 4:03 pm

Žraloky nekrmíme...sebehladovější žralok s puklou lebkou ztrácí chuť k jídlu (©Noční klub - ehm, poznámka bokem:D)*kývne* to mi opravdu neušlo..byly toho plné noviny a zprávy...a máte pravdu, před nějakou dobou jsme spolu o tom problému s českými dodavateli mluvili...Nechali jsme je na pokoji, nerad někomu kazím byznys..teď..je to jinak, pokud opravdu za tím vším stojí oni. A o tom, že policie má informace, které by nezískali asi standardním postupem, o tom žádná, takže bych se nedivil. Myslím, že napořád snad ne. Není problém trochu přitlačit a ten případ zdiskreditovat, špatné důkazy, neschopný vedoucí vyšetřovatel..to se stává, někdy až moc často....ale tím bychom mohli některé lidi vyplašit. A to se nehodí ani mě osobně v rozjetých záležitostech. Takže pokud potřebujete ticho po pěšině, mě to jen vyhovuje. Spíš se zeptám, máte nějaký plán, jak ji dostat ven...a pak bezpečné místo, kde se dá přečkat, až se to celé trochu přežene?
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus