Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 25, 2012 9:59 pm

+plizi se za ní a pak kývne vystrčí zrcátko na slunko a míří na Lockeho a za chvíli se ji to podaří a hned se schová když se podívá tím směrem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 10:01 pm

+Je zalezená dole pod keřem a dusí v sobě smích, teď je na ředě ona, po zemi porplíží zrcátko na druhou stranu keře a namíří přímou palbou Viktorovi do očí a v mžiku se stáhne, že se skoro ani větvička nepohne. Podívá se na Wenai, celá vytlemená. Viktor se chvíli dívá tím směrem, ale dál se baví s lockem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 25, 2012 10:11 pm

Oni nás ignorujou! +zašeptá+ musíme zahájit těžkou palbu! +nastoluje si zrcátko a zase hází na Lockeho prasátka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 10:13 pm

Dacani jedni +odstřeluje Viktora záblesky a baví se tím, jak přes rychlé mrkání snaží vypátrat místo odkud to vychází, kření se u toho, ale když Viktor jakoby mimochodem zvedne zpoza zad zahradní hadici a namíří ji na ně úsměv jí zatuhne+ Wenai, ústup! +zavelí rezolutně, ale to už na ně valí proud vody+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 25, 2012 10:23 pm

A sakra! + vykrikne a snaží se opakovat že krátce ale nestihne to, tak vyběhne ven celá mokrá+ To já ne! To přináší smůlu kropit nevěstu! .+ale už je stejně durch a účes asi taky vzal za svi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 10:25 pm

ááááá +vyběhne zpoza keřu, Viktorova košile se jí lepí na tělo a běží přímo k němu+ Aquamenti +chrlí na ně vodu z hůlky+ pomsta bude sladká Vzdejte se. +a ani jeden z těch 4 si nevšime Phillipy, která stojí na svém balkoně, způsobně pije čaj a s ledovým pohledem se na ně dívá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 25, 2012 10:39 pm

Jo aquamenti! +taky vytáhne hluku a už je kropi když doběhne udychana a rozesmátá k Lockemu+ tak co pane Notte. +zeptá se ho+ vezmete si mě i takhle mokrou? +zuby se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 10:41 pm

+S Viktorem svádí tuhou bitvu, avšak Viktor má i na dále lepší střik :D , dojde až uplně k němu mokrá jako utopené kotě+ vzdáváš se drahý?

LOCKE: klidně hned, slečno Wenai +zakloní ji jako pravý gentlaman a zhluboka ji políbí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 10:52 pm

Viktor: Ty se vzdejte zeno a já tě usrtrim tvuj soud bude spravedlivý. +dostane se až k ní pak odhodí hadici a bleskové se zmocní její hůlky a drží Syr u sebe+ tak a teď ní bezmocná!

Och božínku, co jen si počnu +protočí oči v sloup a obejme ho rukama kolem krku+ nu což, jen mě suď, můj konec se blíží, a mým posledním přáním je, nechat tě mě postříkat šlehačkou, zatímco budu připoutaná k posteli +zavrní mu do ucha otíraje se o něj svým tělem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 11:02 pm

Viktor: Tohle poslední přání ti splním osobně a budeš trpět. +slíbí ji a tváři se u toho zle+ Dnes v noci se na to příprav. +zuzi oči a výhrůžné a vášnivě ji polibi+ teď tady musím napravit škody co jsi napáchala.

Syr: Hrůzou se klepu +řekne děsně vážně+ já jsem napáchala škody? +zatvří se výhružne a strhne Wenai za ruku k sobě od Lockeho, kterej nechápe+ vidíš to? s tímhle jsem se třihodiny dělala, ted to musím udělat znovu ty +zabodne mu prstík do hrudníku+ počkej večer, tahne Wenai zase pryč+ pomsta, počkej ten to schytá, jak ten to schytá +kření se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí