Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod yohannka » ned kvě 27, 2012 4:49 pm

david: jůů teda my k sobě ladíme! +uculí se, stoupne na špičky a dá mu za to pusinku+ vzpomínáš na naši svatbu někdy? +rozhlíží se tam po ostatních hostech+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod David Stadler » ned kvě 27, 2012 5:12 pm

yohannka: Mhmm...si piš, že vzpomínám. To byla nejlepší svatba, na jaké sem kdy byl. +uculí se a zabrousí pohledem po nějaké obsluze+ Mám jít najít něco k pití? +pohladí jup o zádech+
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
David Stadler
Security

Příspěvekod Phillipa Lafayette » ned kvě 27, 2012 5:13 pm

Dobrá otče...? Budu vám tedy věřit, je mým obrovským přáním aby tahle svatba dopadla tak jak má. +ukloní se mu a na mladšího bratra pana Notta se mile usměje+ Mohu se do vás zavěsit Bertilione? Bohužel nemám doprovod +ani nečeká na svolení a zavěsí se do něj+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Locke Lamora » ned kvě 27, 2012 5:15 pm

+Jde uvolněným krokem k oltáři a s úsměvem na tváři kyne hostům, co tam jsou, když stane před Otcem tak na něj nenápadka mrkne+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned kvě 27, 2012 5:16 pm

+Viktor řekne otci, že už začínají, a kývne na kapelu, aby jakože něco začala hrát a aby se všichni usadili na místa a pak se vydá pro Wenai, která si za keřem dává čouda+
Už to začíná. +řekne jí a sebere jí cigárko+ Tak ty se mi vdáváš! V to jsem se ani neodvažovat doufat. +za což schytá šťouchanec do žeber+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 27, 2012 5:17 pm

+Dává si tam čouda s Wenai a trochu nervně vyhlíží kdy se ráčí pan svědek dostavit a jenom doufá, že nezapomněl na prstýnky+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned kvě 27, 2012 5:19 pm

David Stadler píše:yohannka: Mhmm...si piš, že vzpomínám. To byla nejlepší svatba, na jaké sem kdy byl. +uculí se a zabrousí pohledem po nějaké obsluze+ Mám jít najít něco k pití? +pohladí jup o zádech+

joo bylo to skvělý +usmívá se+ a ta liška! +pohladí ho po ruce+ né, to je dobrý, až pak, už to asi začíná! +zašeptá a jdou si tam někam sednout+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned kvě 27, 2012 5:22 pm

Galdo: +objeví se tam v keřích, když je konečně najde, tak se na ně zazubí+ Syriano, dovolte,. abych vás odvedl k oltáři. +nabídne jí rámě a poněkud ji u toho očumuje a když ona jeho ruku přijme, tak ji graciézně a gemtlemansky odvede až před oltář+
Okolí

Příspěvekod Okolí » ned kvě 27, 2012 5:23 pm

Callas: +rozpřáhne široce ruce a s příjemným úsměvem se na všechni mile usmívá, pak hlubokým hlasem praví+ Drazí přátelé, Mám neskonalou radost, že vás mohu přivítat v tak slavnostní chvíli. +Pokyne Viktorovi, aby přivedl Wenai před oltář a schovívavě povzbudivě se usmívá na Lockeho+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 27, 2012 5:25 pm

Ale já si vás nevezmu! +uculí se na něj a zavěsí se do něj právě včas, když otec Callas spustí svou řeč+ doufám že máš prstýnky +broukne mu do ucha a musí se usmívat když vidí Wenai s Viktorem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí