Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod David Stadler » ned kvě 27, 2012 6:37 pm

yohannka: vidíš! ale v tom se na svatby moc nechodí..divnej dress code. +ušklíbne se+ noo něco na ten způsob...+přikývne, stoupnou si a nenápadně jí položí tlapu na zadečeká a jak ti dva zmizijou, tak jí ho možná až moc omáčkne+ ???! +zírá+
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
David Stadler
Security

Příspěvekod Okolí » ned kvě 27, 2012 6:37 pm

Ale co se to...+nechápavě se Otec Callas dívá na svědky svatby a je z toho chudák tak zmatený, že si musí sednou, hlavu v dlaních+ tohle semi ještě nikdy nestalo, Velký otče, buď k nim milosrdný
Okolí

Příspěvekod Okolí » ned kvě 27, 2012 6:41 pm

Brouk: Brácho! +zaječí, ale ve chvíli je skolen Phillipou, pak se vyhrabe na nohy a začne se vyděšeně rozhlížet kolem až přiběhne ke Galdovi+ Kde jsou? +natahuje moldánky+ Kde je brácha? +daleko mu nechybí k slzám+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 27, 2012 6:42 pm

Co-já-nic-nevím. +S každým slovem jí klinkne hlava jak s ní Phillipa třepe a pohledem hledá Viktora, a dělá strašně překvapenou+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned kvě 27, 2012 6:43 pm

David Stadler píše:yohannka: vidíš! ale v tom se na svatby moc nechodí..divnej dress code. +ušklíbne se+ noo něco na ten způsob...+přikývne, stoupnou si a nenápadně jí položí tlapu na zadečeká a jak ti dva zmizijou, tak jí ho možná až moc omáčkne+ ???! +zírá+

tak to bylo rychlý +zírá+ Pfff.. to plánovali a zvali nás jo? fakt paráda. No, nicméně já bez kusu dortu neodejdu
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod David Stadler » ned kvě 27, 2012 6:47 pm

yohannka: +pohladí ju po zadečku, kde teď má asi jeho otisk ruky a pokrčí ramenama+ No míí přátelé to nejsou...+obhlídne ten chaos, v klidu ju vezme kolem ramen a vede ju tam ke stolům, kde doufám je něco k jídlu+ aspoň na nás víc zbyde...o dva míň, zbytek přešla chuť, a doma si ještě uvaříme rýžu s jasmínovýma kvítkama +ušklíbne se+
David Stadler
Security

Příspěvekod yohannka » ned kvě 27, 2012 6:55 pm

chmfff +zafuní a něco tam ozobává aby se uklidnila+ jo.. rýžu +cuknou jí kouty+ tak ta bude dobrá a pak... si třebaaa můžeme zavzpomínat.. na naši svatební noc +uculuje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod David Stadler » ned kvě 27, 2012 7:01 pm

Na naši skvělou svatební noc! +uculí se spokojeně+ Kam se na to hrabou..+mávne rukou směrem k chumlu cizích lidí a nalije jim šampáňo+ Tak na zdraví, krásko moje. +ťukne si s ňou a napije se+ To měl být jako nějakej vtip? +kývne zpátky k zahradě+
David Stadler
Security

Příspěvekod yohannka » ned kvě 27, 2012 7:03 pm

joo, třeba najdu nějaký prádýlko podobný +uculí se a ťukne si s ním+ já nevím +pokrčí ramenama, koukne na ten chaos tam a napije se+ nějak mi uniká, proč nás pozvali. Nebylo na pozvánce něco o překvapení večera, žene?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod David Stadler » ned kvě 27, 2012 7:08 pm

Já tě rači bez prádýlka...+svlíká ju pohledem a okousne jí ramínko+ Mm..to nevím, já pozvánku nedostal a nikdo okolo nic neříkal. A podle..tohohle..to nevypadá, že by s tím bylo počítaný. +s úsměvem zakroutí hlavou+ No vyjebat semnou takhle můj kamarád...tak ti řeknu...+pokýve hlavou, že je jasný co by mu udělal+ No počítám, že na skutečnou svatbu pak už moc lidí asi nenalákají... +dolije jim+ Na disrespekt! +dopije to až do dna a uzme jim tam kus masa s nějakou přílohou a krmí yohannku+ ale na jídle si dali záležet!
David Stadler
Security

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí