Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod yohannka » ned kvě 27, 2012 7:38 pm

Syr: no tak jo.. tak já ti věřím. Nicméně půjdem +pokrčí ramenama+ mějte se tu

David: nebooj protancuju s tebou celou noc +chichotá se+ uka, pomůžu ti... děkujem! +mávne tam ještě do placu a přemístijou se pryč+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 27, 2012 7:41 pm

Jo jasně +mávne na Yohannku s Davidem+, klidně si to vemte všechno.
Otče +zamává na Callase+ pojďte, pojďte si alespoň vzít kousek dortu, nebo chlebíčků masa... +je z toho trochu mimo, že to nikdo nebude jíst+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod David Stadler » ned kvě 27, 2012 7:46 pm

yohannka: Tak to doufám, že máš v hifině nějaký šlágry, protože já hodlám celou noc proflámovat! +sehne se a políbí ji hezky kousavě hluboce, ale jak slyší, že si to mají klidně vzít všechno, tak ju ještě před přemístěním nachvilku pustí+ No to by byla škoda, aby se to tu zkazilo! +uculí se na Syrianu, yohannce přenechá původní zásobu a na tác si ještě nabere chlebíčky, jednohubky, nějaký salámy, kus masa (k té rýži) a ještě kus marcipánu a flašku vína+ Díky! +chytne se yohannky a se zásobama se přemístijou k ní do bytu+
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
David Stadler
Security

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 27, 2012 8:22 pm

Viktor: +přijde za ní a obejme ji+ To bylo drama. +povzdechne si a schová jí do vlasů polibek+ Ale snad si to Wenai užije a Phillipa si to trochu přebere. +vezme si kousek dortu a ukousne si+ Hm... dobrý.

Callo: +zazubí se na ni+ Děkuji madam. Na tak povedené svatbě jsem ještě nebyl, ale hlavně když jsou ti dva mladí šťastní. +hned si nabere kus dortu+

Brouk: +nenápadně si tam balí do kapes jídlo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 27, 2012 8:30 pm

Jo to mi povídej +vděčně se k němu přitulí+ se podívej, mi to celé rozškubala blbka jedna rezavá +fňukne, je jí trochu líto, že ta svatba se tak zrušila+ jo chutnají ti? +trochu se rozzáří+ No jasně, +zakření se Syr na Calla+ hlavně že jsou štastní, kdekoliv+ Hele mladej, nemusíš to jídlo krást, klidně si ho vem kolik chceš, stejně by se to jeno zkazilo
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » ned kvě 27, 2012 9:00 pm

Brouk; +rozzari se+ Vážně? +hned jako velký pan luskne na nejbližšího sluhu+ Tohle zabalit. +ukáže na jeden tác. Tohle taky a tohle a kousek tohohle. Trochu větší kousek. +mrkne na něj+

Jean: Brouku co to tady vyvadis? +zamračí se na něj+ Ty děláš jako bys byl celé dny o hladu.
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 29, 2012 5:02 pm

Jean: Jen ho nechej Jeane, je ve vývinu +usměje se a nacpe Broukovi přímo do pusy kus dortu s čokoládovou růží+ Jaké máte plány teď, budete se postupně ztrácet, nebo to vezmete hromadně +zajímá se a dívá se z jedné parchantí tváře do druhé, a že jich kolem sebe má, Cala a Galda, jednoho od druhého k nerozpoznání, Jeana a Brouka. Jo, tahle banda jí bude chybět+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » úte kvě 29, 2012 5:47 pm

Jeden po druhým se budem scházet vzadu v zahradě a pak se vydáme na cestu. +zvedne ruku s naramkem+ Však víš. +usměje se na ní+ no já mám jít první. +rozhlidne se kolem a pak houkne na ní rád by se s ní rozloučil víc ale v takové společnosti si netroufá+
Jean Tannen

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 29, 2012 5:50 pm

Jo jo, vím +usměje se trochu sklesle+ Jeane počkej! +vymaní se Viktorovi z objetí a rozběhne se za ním do zahrady+ Počkej +vydýchá se+ musíš tohle dát Wenai +dá mu její hůlku+ je to moc důležitý kdybyste někdy měli potíže +položí mu dlaň na rameno+ Dávej na sebe pozor Jeane Tannene +mrkne na něj a vtiskne mu jemný polibek na tvář+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » úte kvě 29, 2012 9:35 pm

+udiveně se na ní podívá a pak se klikne na hluku v její ruce a schová ji do redingotu + Dám ji to, nemějte strach+usměje se na ní a nenápadně ji pohladit po ruce+ Měj se hezký , Syriano. Moc rád jsem tě poznal. +usměje se na ní a zmizí v kerich+
Jean Tannen

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí