Lovecká sezóna

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Lovecká sezóna

Příspěvekod Styx » ned kvě 20, 2012 9:05 am

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: Ostrov chimér

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 20, 2012 9:09 am

Dorazí sem brzy ráno a hned se pustí do práce. Jako první začne kolem celého ostrova zabezpečovat pozemky kouzly proti nežádoucímu vniknutí mudlů a jiné zvěře na ostrov.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » sob čer 02, 2012 9:52 am

Celý den čeká, jestli se tam objeví Sirius, ale nedočká se ho. Doufá, že mu vzkaz přišel a že brácha je v pořádku. Večer má všechno hotové a připravené na příchod Remuse a jeho svěřence. Přespí na ostrově.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » ned čer 03, 2012 8:33 pm

*sova vyhledá Reguluse a doručí mu vzkaz, ať je kdekoliv*

Ahoj brácho,

promiň, ale dostal jsem se k poště až teď, vůbec ji poslední dobou nekontroluju. Bohužel, jsem teď dost zaneprázdněný a nevím, kde mi hlava stojí. Nechci, aby sis myslel, že jsem se na tebe vykašlal, ale mám toho teď hodně. Doufám, že koncem měsíce to už bude volnější, tak kdyby to nespěchalo, rád s čímkoliv vypomůžu!

S pozdravem Sirius

(fakt teď vůbec nestíhám..nekoukám ani na LoS, jenom do chatboxu..ke konci června bude po zkouškovém, takže to už budu určo moct a ráda se přidám do různých akcí:))
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 06, 2012 7:59 am

+po dlouhém hledání ho sova nakonec najde na ostrově. Regulus si přečte vzkaz a pousměje se. Bráchu určitě brzy uvidí, protože práce s převozem chiméry a jejím zabydlením na ostrově se určitě protáhne na déle a každá pomocná ruka bude dobrá. Pustí se do práce, začne vše připravovat na příchod Remuse s transportem+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » stř čer 06, 2012 1:47 pm

*se přemístí, zatím sám, podle mapky, kterou mu Reg dal* Ah...výborně, ne do moře..*vydechne si ulehčeně, že se trefil na pevnou zem a rozhlídne se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 06, 2012 8:45 pm

Shodou náhod se Remus přemísti zrovna kousek od tábora:) (asi mu dal přesné souřadnice;)) Regulus uslyší prásknutí a vyleze ze stanu, pak zahlédne Remuse a dojde k němu. Pane Lupine.... jsem rád, že jste mě našel. Těch ostrovů je tady strašná spousta. Uvažoval jsem, že bych vám poslal přenášedlo. Usměje se. Přišel jste si to tady nejdřív prohlédnout? Dobrý nápad. Vede ho do oploceného tábora. Ostrov je zabezpečený, jak proti mudlům, tak proti útěku zvěře z ostrova. Informuje ho.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » čtv čer 07, 2012 5:01 pm

*kývne na Reguluse, když se k němu blíží* Já jsem taky rád, ne že bych měl něco proti koupání v moři, ale přece jen...*koukne dolů z útesu a jde s ním a rozhlíží se po okolí* vypadá to tady opravdu výborně...*zni spokojeně* jste udělal pořádný kus práce...jo, raději jsem se přemístil napřed, abych náhodou se tady nezjevil s bednou a vy jste zrovna vyprovázel poslední turisty*uculí se* takže taková pojistka, jestli můžeme přesouvat nebo ne...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » čtv čer 07, 2012 5:57 pm

Jsem opravdu rád, že se vám jako odborníkovi líbí, co jsem tady vytvořil. Na rozdíl od vás jsem úplný začátečník, co se chovu mystických tvorů týká, takže jsem vděčný za každou dobrou radu. Ukáže na provizorní lavici ze dřeva. Posadíme se chvíli, než to vypukne? Omlouvám se, ale v těchto polních podmínkách vám nemohu nic nabídnout. Leda.... dal byste si čerstvé mléko, jen před chvílí nadojené? Uculí se a postaví před něj sklenku s mlékem. Pořídil jsem si tady velké stádo koz a ovcí, jako potravu pro tu naši krasavici. Až teprve včera, při obchůzce celého ostrova jsem zjistil, že je tady plno lovné zvěře, takže chiméra určitě hlady trpět nebude. Usměje se a napije se mléka, přitom se trochu ušklíbne. No.. skotská to není... ale až bude po všem, pozvu vás na skvělou whisky.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pát čer 08, 2012 10:54 am

Nebudu vám dávat iluze, ona se většina těch tvorů stejně chová spíš sama a málokdy si nechají jen tak něco nařídit nebo změnit...spíš se člověk za tu dobu naučí jít těm nejnebezpečnějším z cesty, nebo jim nastrčit něco jiného k snědku...jako třeba lovnou zvěř...*sedne na lavku a kouká trochu divně na to mlíčko, ale vezme si, aby neurazil (vlkodlak bumbající mlíčko... :smich: :shocked1* :u* * ale je dobře, že tady bude mít co lovit...možná bychom mohli zůstat déle a v rámci zabydlování vašeho nového mazlíčka udělat menší průzkum....*to mlíčko ho nalaďuje nějak krvelačně* hm..myslím, že tu budeme na konci dne potřebovat...na naší straně jsme připraveni, takže jakmile budete připraven vy se setkat se zvířátkem...*odloží sklenici*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Další

Zpět na Styx Universum